Top 40 de site-uri web ideale pentru a dobândi cunoștințe noi

30 Best Websites to Learn Something New
⏱️ 31 min read

În era informațională în care trăim, există o mulțime de oportunități de învățare disponibile online. Dacă doriți să vă perfecționați abilitățile sau să învățați ceva complet nou, există o gamă variată de site-uri web care vă pot ajuta simplu și comod.

Cele mai bune 40 de site-uri web pentru a învăța ceva nou sunt o combinație interesantă de platforme de învățare online, care cuprind diverse domenii, de la programare și design web, la marketing și management, de la limbi străine și dezvoltare personală la artă și cultură.

Aceste site-uri web oferă cursuri online, tutoriale video, sfaturi, resurse gratuite și plătite, și multe altele, pentru a vă ajuta să vă dezvoltați competențe și să vă îmbogățiți cunoștințele.

Indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență, timpul disponibil sau interese, aceste site-uri web vă oferă un mod excelent de a vă îmbunătăți abilitățile și de a vă îndeplini obiectivele de învățare. Cu o selecție atât de bogată, sigur veți găsi ceva potrivit pentru dumneavoastră!

Învățarea nu se mai limitează la școli și universități, deoarece aveți acces la tot felul de resurse de învățare online. Majoritatea resurselor de învățare online sunt complet gratuite și unele chiar oferă certificate verificate pentru o mică taxă. Puteți alege să învățați câteva lecții generale sau să consultați cursurile reale de colegiu. Cu toate acestea, poate fi puțin obositor să cauți resurse de învățare de înaltă calitate atunci când există atât de multe site-uri web. Pentru a rezolva această problemă, am creat această listă cu cele mai bune site-uri web de învățare. Conține cele mai populare și de încredere resurse de învățare. Deci, dacă sunteți interesat să vă îmbunătățiți abilitățile, iată cele mai bune 40 de site-uri web pentru a învăța ceva nou.

Cele mai bune site-uri web de învățare în 2022

Ce se întâmplă dacă ești deja un profesionist și ești dispus să împărtășești cunoștințele tale cu studenții și, desigur, câștigi și bani din predare? Ei bine, multe dintre acestea Site-urile web de învățare oferă o oportunitate excelentă pentru profesioniști de a preda. Deci, dacă ați așteptat oportunitatea potrivită să vă iasă în cale, sunt șanse mari să găsiți una.

Deci, fie că sunteți dispus să vă consolidați abilitățile sau să adăugați noi aripi profesiei dvs. de profesor, aceste site-uri web de învățare ar putea fi de mare ajutor. În plus, am împărțit acest articol în mai multe secțiuni. Puteți folosi cuprinsul de mai jos pentru a trece la orice secțiune care vă stârnește interesul.

Site-uri web de învățare pentru programatori și dezvoltatori web

1. Academia de cod

Doriți să obțineți o picătură bună de codare? Codecademy este ceea ce aveți nevoie pentru a începe. Și asta fără a-ți sparge banca. Codeacademy este unul dintre cele mai populare site-uri web pentru a învăța să codificați gratuit. Sunt destul de buni să se țină de mână și să te ghideze prin fiecare pas, iar consola lor de pe ecran face lucrurile și mai interactive. Puteți învăța multe limbaje de programare diferite, cum ar fi Python, Ruby, PHP și JavaScript etc. gratuit. Dar dacă doriți acces nerestricționat la toate lecțiile, va trebui să faceți upgrade la planul premium începând de la 19 USD/lună.

Vizitați site-ul web

2. Casă în copac

Un alt site web care poate deveni un schimbător de jocuri pentru oamenii care sunt dispuși să stăpânească codificarea este Treehouse. Spre deosebire de Codeacademy, oferă doar abonament premium. Cu o bibliotecă în continuă creștere de mii de videoclipuri și un motor de codare în timp real, învățarea codificării este foarte distractiv. În ceea ce privește prețul, planul de bază începe de la 21,59 USD (1650 INR). Dar nu te deranja, primești o probă de 7 zile pentru a vedea ce are de oferit platforma.

Casă in copac

Vizitați site-ul web

3. Viziunea plurală

Judecând după numerele și un catalog uriaș de cursuri, PluralSight este o platformă cuprinzătoare pentru studenți. Populara platformă de învățare online pe bază de abonament se străduiește să fie prima platformă care creează cursuri online pentru tehnologiile emergente înaintea unei multitudini de concurenți. Toate cursurile online sunt bine gândite și structurate astfel încât să le poți învăța sistematic. De asemenea, există o mulțime de tutoriale video care să vă ghideze. În ceea ce privește prețul, PluralSight începe de la 19 USD/lună, ceea ce este rezonabil având în vedere varietatea cursurilor.

PluralSight

Vizitați site-ul web

4. Îndrăzneală

Udacity oferă cursuri de programare gratuite și plătite, care constau în principal în videoclipuri și screencast-uri. Puteți învăța de la angajații unor companii de renume precum Google, Facebook și AT&T. De asemenea, oferă certificate și nano grade la o taxă relativ mică. Unul dintre preferatele mele de pe acest site este învățare bazată pe proiecte care vă ajută să stăpâniți abilitățile făcând proiecte în lumea reală și o mulțime de exerciții practice. Nu numai atât, poți continua să înveți în ritmul tău.

îndrăzneală

Vizitați site-ul web

5. code.org

Caut o platformă pentru a avea o bună aderență la calcul. Code.org ar putea fi site-ul pe care l-ați așteptat. Site-ul web a proiectat inteligent cursul, astfel încât să îl puteți învăța confortabil, fără a intra în complexitate. În cazul în care nu ai mult timp, poți urmăriți tutorialele video și exersați-le. Nu numai că, Code-org poate fi, de asemenea, extrem de util pentru cei care sunt dispuși să câștige bani predând informatica.

code.org

Vizitați site-ul web

6. Tabără open source

În cazul în care sunteți în căutarea unui site web unde puteți învăța să codificați fără a cheltui bani, vă recomand să consultați FreeCodeCamp. E o Platformă non-profit unde puteți învăța să codificați vizionând videoclipuri, citind articole și exersând lecții interactive de codificare de la design web, Javascript, vizualizare de date și multe altele. Platforma este complet gratuită și vede milioane de programatori reuniți pentru a învăța și a-și împărtăși cunoștințele unii cu alții.

FreeCodeCamp

Vizitați site-ul web

7. O lună

După cum sugerează și numele, O lună înseamnă să te înveți să codificăm prin finalizarea unui curs în doar o lună. Platforma sugerează că o lună este tot timpul necesar pentru a dezvolta o nouă abilitate. Poate sa aflați cum să creați aplicații pentru Android, iOS sau să creați un site web interactiv vizionând cursuri video. Cu instrucțiuni simple și sfaturi inteligente, vă poate ajuta să stăpâniți elementele de bază ale codificării mult mai rapid decât credeți.

O luna

Vizitați site-ul web

8. scoli W3

Dacă tot ceea ce te interesează este dezvoltarea web, W3Shools este cea mai bună opțiune pentru tine. Site-ul oferă cursuri legate de mai multe componente cheie, inclusiv JavaScript, HTML sau CSS, HTML și grafică XML, etc. Și cu instrucțiuni clare, vă asigură că puteți învăța fără durere. În plus, W3Schools oferă și certificate pentru cursurile urmate.

W3Schools

Vizitați site-ul web

9. Scenariul

Dash este o altă sursă excelentă pentru a învăța dezvoltarea web. Face procesul de învățare distractiv și interactiv cu multe cursuri gamificate diferite. Excelează la predarea HTML/CSS și JavaScript cu totul predat chiar în browser. Deci, în cazul în care calea obișnuită de învățare a dezvoltării web nu v-a atras, nu ar trebui să ratați Dash.

Dash

Vizitați site-ul web

Site-uri web pentru a învăța tastarea

10. Test de viteză de tastare prin chat live

A învăța să tastați rapid și precis este o abilitate destul de importantă în era digitală. Deci, indiferent dacă tastați rapid sau lent, Testul de viteză de tastare Livechat este o modalitate distractivă și ușoară de a deveni mai rapid și de a vă îmbunătăți acuratețea în același timp. Site-ul web afișează un șir de cuvinte pe care trebuie să le tastați cât de repede puteți. La sfârșitul testului, arată și scorul tău. Astfel, vă puteți măsura cu ușurință îmbunătățirile în timp.

test de viteză de tastare prin chat live

Vizitați site-ul web

11. Club de dactilografiere

Dacă sunteți în căutarea unui set bine organizat de tutoriale care să vă învețe cum să scrieți, Typing Club este site-ul web pe care trebuie să îl consultați. Site-ul vine cu lecții organizate care vă învață treptat cum să scrieți cu degetul, astfel încât să puteți ajunge mai repede, mai repede. Cea mai bună parte este că lecțiile sunt gratuite, așa că nu trebuie să cheltuiți un ban pentru a vă îmbunătăți tastarea pe tastatură.

Cele mai bune 40 de site-uri web pentru a învăța ceva nou

Vizitați site-ul web

Site-uri de oferte de cursuri online

12. Academia Khan

Khan Academy este un site web nonprofit care oferă cursuri gratuite pe multe subiecte diferite. Deci, indiferent unde este interesul dvs.: fie stăpânirea artei, fie dobândirea esenţei economiei, există șanse mari să nu trebuiască să căutați mai departe. Toate cursurile sunt concepute cu atenție, astfel încât să le puteți învăța confortabil. Și asta, de asemenea, fără a le perturba programele deja încărcate. De asemenea, ca profesor, puteți folosi această platformă nu numai pentru a transmite cunoștințe, ci și pentru a câștiga bani.

Academia Khan

Vizitați site-ul web

13. Coursera

Coursera este una dintre cele mai populare platforme de învățare online și oferă cursuri de la unele dintre cele mai populare universități din lume. Puteți găsi un curs despre aproape orice subiect la care vă puteți gândi aici. Cu toate acestea, cursurile găzduite pe Coursera sunt plătite, așa că va trebui să plătiți. Asta nu este tot, Coursera a colaborat cu 121 de universități și sunt adăugate noi cursuri pe măsură ce devin disponibile.

Coursera

Vizitați site-ul web

14. LinkedIn Learning

Cunoscut anterior ca Lynda.com, LinkedIn Learning s-a născut în 2016 și are tone de cursuri pe diferite teme, atât academice, cât și generale. Puteți încerca platforma timp de o lună cu acces complet gratuit, dar va trebui să plătiți 29,99 USD pe lună pentru abonamentul premium. Cursurile includ dezvoltare web, afaceri, fotografie, animație și multe alte cursuri similare.

LinkedIn Learning

Vizitați site-ul web

15. TEDED

TEDEd este un site web gratuit, condus de comunitate, cu peste 100.000 de lecții disponibile pe multe tipuri diferite de subiecte, adăugând mai multe în fiecare zi. Toate aceste cursuri sunt bazate pe video cu instrucțiuni adecvate și oricine are cunoștințele necesare poate contribui. De asemenea, puteți pune întrebări și obține răspunsuri de la comunitatea live.

13. TEDED

Vizitați site-ul web

16. Cursuri deschise de la MIT și Stanford

În calitate de student, veți găsi MIT și Standard Open Course foarte utile. Acestea includ cursuri online oficiale atât de la MIT, cât și de la Universitatea Stanford. Există un curs pentru toată lumea și se adaugă frecvent cursuri noi. Mai bine, poți obțineți lecții de la un grup dintre cei mai buni profesori din aceste universități direct pe PC-ul dvs. și în confortul casei dvs.

Cursuri deschise de la MIT și Stanford

Vizitați site-ul MIT
Vizitați site-ul web Stanford

17.Alison

Alison oferă diferite cursuri online gratuite, majoritatea academice. Tot ce trebuie să faci este să selectezi o categorie și vor fi afișate toate cursurile disponibile, pe care le poți începe imediat. Puteți afla despre, Sănătate și siguranță, economie, IT, afaceri, limbi străine, si multe altele. Nu numai că, catalogul include și cursuri de modă care te pot ajuta să obții acel avantaj atât de necesar față de rivalii tăi.

Alison

Vizitați site-ul web

18.edX

edX oferă cursuri verificate de la cele mai renumite universități din lume. Au colaborat cu universități din întreaga lume și oferă, de asemenea, certificate studenților care finalizează un curs. Cursurile constă din videoclipuri și instrucțiuni, astfel încât să puteți învăța cu ușurință. În plus, edX acceptă mai multe limbi, astfel încât să puteți învăța cursuri în limba preferată. Cea mai bună parte este că poți urma majoritatea cursurilor gratuit și trebuie să plătești doar dacă vrei un certificat de absolvire.

edX

Vizitați site-ul web

Site-uri web pentru a învăța o nouă limbă

19. Duolingo

Duolingo este una dintre cele mai recunoscute și complet gratuite surse pentru învățarea de noi limbi online. Platforma constă din diferite jocuri care vă vor ajuta să învățați o nouă limbă. Ai vieți limitate și trebuie să selectezi răspunsul corect sau să oferi un răspuns la timp pentru a ține pasul, altfel va trebui să o iei de la capăt. Experiența gamificată a lui Duolingo face ca învățarea unei noi limbi să fie distractiv și mai puțin solicitant. Puteți învăța spaniolă, franceză, germană, portugheză, olandeză, irlandeză și alte 31 de limbi din întreaga lume. Deși platforma este în esență gratuită, abonamentul Duolingo Plus de 6,99 USD pe lună poate ajuta la pornirea procesului de învățare.

17. Duolingo

Vizitați site-ul web

20.lingvista

Lingvist adoptă cea mai evidentă abordare și folosește inteligența artificială (AI) pentru a ajuta utilizatorii să învețe limbi noi. Site-ul vă urmărește abilitățile și cunoștințele pentru a vă adapta materialul de învățare în timp real, care oferă o modalitate concentrată și rapidă de a învăța o nouă limbă, în loc să vă încurcați pentru a învăța tot ce întâlniți. Lingvist vă permite să stăpâniți un număr limitat de cuvinte noi, să faceți până la o provocare zilnică gratuit. În ceea ce privește prețul, Lingvist vă va plăti înapoi 9,99 USD/lună pentru acces nelimitat la toate instrumentele esențiale.

lingvist

Vizitați site-ul web

21.Babel

Babbel este una dintre cele mai populare platforme de învățare a limbilor străine, al cărei scop este să vă învețe limba folosind o abordare pas cu pas și ajutoare vizuale. De asemenea oferă cuvinte folosite în fraze înrudite și dialoguri scurte pentru a ajuta utilizatorii să dezvolte rapid abilitățile de conversație într-o limbă nouă. Aplicația Babbel are exerciții de recunoaștere a vorbirii, ceea ce este cu siguranță un plus, dar va trebui să plătiți 12,95 USD pe lună pentru pachetul complet.

19.Babel

Vizitați site-ul web

22. Busuu

Busuu face foarte ușor să învețe o nouă limbă și vine cu abonamente gratuite și plătite. În timp ce predă, platforma folosește imagini pentru a arăta ce înseamnă de fapt cuvântul. Acest lucru face foarte ușor să vă amintiți cuvântul nou învățat și, de asemenea, face distractiv să învățați orice limbă. Puteți alege să învățați engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, japoneză, portugheză, rusă, turcă, arabă, chineză, poloneză și multe alte limbi.

Basuu

Vizitați site-ul web

23. Memrise

Scopul lui Memrise este asigurați-vă că utilizatorii învață o nouă limbă și nu o uită niciodată, despre care compania spune că se bazează pe știința creierului. Folosește metode distractive și interactive pentru a vă ajuta să învățați cuvinte noi, să le amintiți și apoi să le revizuiți pentru a accelera rapid și a vă crește experiența în limba respectivă. Memrise are, de asemenea, sisteme pentru a urmări comportamentul utilizatorilor și a furniza conținut pe baza acestuia. Memrise vă permite să accesați întreaga lor bază de cursuri pentru a învăța noi limbi gratuit, totuși abonamentul lunar de 4,95 USD vă oferă funcții suplimentare precum Grammarbot, modul cuvinte, statistici de învățare și multe altele.

Memrise

Vizitați site-ul web

Alte site-uri web care să vă ajute să învățați ceva nou

24.Study.com

Study.com este totul despre învățarea academică pentru studenții cu lecții de la gimnaziu până la facultate. Te poți pregăti chiar și pentru teste speciale precum SAT, CLEP, ACT și diverse altele folosind această platformă. Aceste lecții sunt bazate pe video și sunt destul de captivante. Cu instrucțiuni utile și sfaturi perspicace, vă veți bucura de învățare. În ceea ce privește prețul, Study.com oferă o încercare gratuită, iar pachetele lor lunare de abonament încep de la 49,99 USD.

study.com

Vizitați site-ul web

25. creier amuzant

Funbrain este un site web special conceput pentru copii. Cu o colecție uriașă de jocuri distractive, învățarea matematicii, cititul și ortografiile sunt o experiență distractivă. Dincolo de jocuri are, de asemenea, multe cărți interesante pe care copilul dumneavoastră le va plăcea să le citească. Datorită opțiunii de a alege nivelul de dificultate, îți poți ajuta copilul să învețe în propriul ritm, fără a avea probleme.

23. Creier distractiv

Vizitați site-ul web

26. Creative Live

CreativeLive oferă diferite cursuri pentru a învăța toate lucrurile creative. Puteți afla despre artă și design, videoclipuri și fotografii, muzică și meșteșuguri și multe altele. Lecțiile sunt predate de experți din întreaga lume. Poate sa verificați calendarul pentru a afla ce clasă va fi disponibilă când, pentru a putea participa la el. În timp ce CreativeLive oferă acces limitat la cursuri, va trebui să cheltuiți 39 USD/lună pentru a scăpa de restricții.

creativelive

Vizitați site-ul web

27.tusician

Pentru toți iubitorii de muzică, Yousician pare a fi o platformă preferată. In Yousician vei gasi toate instrumentele necesare pentru a învăța instrumente muzicale precum pian, chitară, bas și multe altele. Puteți accesa diferite tipuri de lecții și puteți urmări progresul destul de ușor. Primiți feedback despre modul în care ați jucat imediat ce ați terminat de jucat. Instrucțiunile pas cu pas sunt furnizate în funcție de nivelul și abilitățile dumneavoastră, ceea ce face procesul de învățare simplu. În ceea ce privește prețurile, varianta de bază a Yousician este gratuită. Dar dacă doriți să accesați toate instrumentele fără restricții, va trebui să plătiți 2,74 USD/lună.

tusician

Vizitați site-ul web

28.Wikihow

Wikihow este unul dintre cele mai mari site-uri web conduse de comunitate. Toate informațiile disponibile aici sunt adăugate de colaboratori, ca tine și mine. practic tine răspunsuri la „Cum să faci ceva”, și nu există o categorie anume. Puteți împărtăși cunoștințe despre orice ar putea fi interesați să știe cum să facă. Într-o poveste lungă, Wikihow poate juca un rol vital în îmbunătățirea abilităților tale practice.

26.Wikihow

Vizitați site-ul web

29.GCF LearnFree

GCF LearnFree este o sursă gratuită pentru a învăța despre tehnologie, matematică sau știință. Există cursuri gratuite care acoperă anumite platforme sau dispozitive pentru a vă ajuta să fiți la curent cu schimbările din tehnologie și cu nevoile dvs. De de la cunoștințele de bază ale internetului până la misterele științifice complexe, l-ai acoperit complet. În plus, GCF LearnFree are o bibliotecă în continuă creștere de tutoriale video, astfel încât să puteți învăța urmând sfaturile și trucurile experților.

GCF LearnFree

Vizitați site-ul web

30.Pian

Dacă doriți să învățați să cântați la pian, acesta este un site minunat cu lecții de pian organizate, care vă vor duce de la încercarea de a înțelege notele până la învățarea acordurilor și melodiilor pe un pian. În timp ce site-ul web oferă planuri plătite, are și un abonament gratuit care vă oferă acces deplin la lecții și tutoriale, deși cu reclame.

site-ul de pian pentru a învăța claviatura

Vizitați site-ul web

Cele mai bune canale YouTube pentru a afla ceva

În zilele noastre, se spune că YouTube este antrenorul perfect pentru a învăța ceva nou. Există canale conduse de persoane fizice, echipe mici sau alte organizații care postează în mod regulat videoclipuri pentru a ajuta oamenii să învețe ceva nou. Majoritatea conținutului de pe YouTube este acces gratuit, așa că dacă doriți să învățați ceva nou, iată câteva canale pe care le puteți găsi interesante:

31. Este în regulă să fii inteligent

Este în regulă să fii inteligent este un canal științific popular pe YouTube. A lui videoclipurile încearcă să rezolve diferite mistere ale vieții, gânduri, care ne vine în minte în fiecare zi, dar pur și simplu nu ne străduim să aflăm mai multe despre asta. Videoclipurile sale sunt atât de distractiv de vizionat cu un strop de știință și umor. Și pun pariu că îți va face plăcere să le urmărești.

e ok sa fii destept

Vizitați canalul YouTube

32. Stația de învățare

Acest canal este dedicat copiilor și conține videoclipuri care îi pot ajuta să învețe lucruri noi în timp ce cresc. Stația de învățare uÎncarcă în mod regulat videoclipuri și prezintă o varietate de cântece și poezii. pentru a ajuta copiii să învețe matematică, științe, alfabete și multe altele. Prin amabilitatea modului distractiv de a preda, videoclipurile atrag instantaneu copiii.

29. Stația de învățare

Vizitați canalul YouTube

33. Lumea chitarei

Dacă sunteți un mare fan al chitarelor, cu siguranță ar trebui să vă abonați la Guitar World. Canalul oferă videoclipuri despre toate lucrurile legate de chitară. Există, de asemenea, tutoriale, sfaturi și trucuri minunate pentru chitară și chiar interviuri cu celebrități. Deci, Guitar World vă acoperă atunci când vine vorba de a învăța despre elementele de bază sau complexitățile legate de chitară.

lumea chitarelor

Vizitați canalul YouTube

34. Grădina Lumii

De când a lovit pandemia, se pare că aproape toată lumea s-a apucat de grădinărit. Dacă ești una dintre multele persoane care încep să aibă propria lor grădiniță acasă, acest canal YouTube are tot ce trebuie să știi. Indiferent dacă vă întrebați care plante sunt cele mai potrivite pentru un anumit climat, cum să îngrijiți plantele și cum să identificați și să remediați bolile și problemele cu flora dvs. preferată, acesta este locul potrivit.

Vizitați canalul YouTube

35. Mai inteligent în fiecare zi

Smarter Every Day este unul dintre canalele mele preferate de YouTube non-tech. Canalul acoperă o mare varietate de subiecte, de la programul spațial, cum funcționează lucrurile și chiar informații aprofundate despre unele dintre cele mai tari lucruri de acolo, inclusiv telescopul spațial James Webb lansat recent. Dacă doriți să vă creșteți gradul de conștientizare, Smarter Every Day este unul dintre numeroasele canale YouTube pe care cu siguranță ar trebui să le consultați.

Vizitați canalul YouTube

Cele mai bune site-uri web de învățare pentru a vă îmbunătăți abilitățile generale

36.kahoot

De ce să-ți forțezi mintea să învețe ceva ce poți stăpâni singur? jucând jocuri distractive? Da, ai dreptate! Kahoot face învățarea incredibil de simplă prin jocuri distractive. Ca să nu mai vorbim că le poți juca nu numai acasă, ci și la școală și la serviciu. Dar atenție, sunt destul de dependente, așa că evită să le abuzezi necruțător!

Kahoot

Vizitați site-ul web

37. Împărtășirea abilităților

Fie că ești dispus îmbunătățiți-vă abilitățile de gătit, îmbunătățiți-vă creierul de marketing sau stăpâniți toate trucurile de fotografie, Skillshare ar putea fi platforma potrivită pentru dvs. Cu o mulțime de cursuri la cerere de experți disponibile, alegerea cursului potrivit care vă poate ajuta nu ar trebui să fie o întrebare mare. Întrucât lecțiile durează doar aproximativ 30 de minute, nu cred că ar fi incomod pentru tine să le petreci timp. Vă rugăm să rețineți că va trebui să vă abonați (15 USD/lună) la modelul premium pentru a accesa toate cursurile fără nicio limită.

abilitate împărtășită

Vizitați site-ul web

38.Hackaday

Deci crezi că poți face mult mai bine pentru a profita la maximum de abilitățile tale? Dacă da, atunci Hackday ar putea fi răspunsul potrivit la dorința ta. Cu o mulțime de sfaturi și trucuri inteligente, acest site web vă poate permite să vă îmbunătățiți productivitatea și să deveniți mai rapid și mai priceput. Amintiți-vă, micile trucuri inteligente sunt cele care fac o mare diferență. Prin urmare, nu va exista niciodată un moment mai bun pentru a începe!

hackaday

Vizitați site-ul web

39. 7 minute

Este inutil să ai toată bogăția din întreaga lume, dacă sănătatea ta se luptă să fie alături de tine. Așadar, dacă dintr-un motiv oarecare nu ați reușit să vă întoarceți la cea mai bună formă fizică, nu ar trebui să mai așteptați să învățați trucurile pentru a îmbunătăți forma fizică. Nu ai mult timp liber pentru asta? Nici o problemă! La fel de exercițiile de dimensiuni mici necesită doar 7 minutele poți executa cu ușurință, oriunde te-ai afla!

7 minute

Vizitați site-ul web

40. intelectual

Dacă ești în căutarea unor abilități creative, Highbrow poate fi platforma ideală pentru tine. Site-ul oferă cursuri scurte cu instrucțiuni ușor de urmat. Pe măsură ce fiecare subiect este explicat în mod viu, le puteți rezolva rapid în 5-10 minute. Pentru a vă asigura că puteți începe cu lecțiile după convenția dvs., acesta oferă exerciții direct în căsuța dvs. de e-mail. Dincolo de abilitățile creative, Highbrow este, de asemenea, o platformă destul de bună pentru consolidarea cunoștințelor despre afaceri, design și istorie.

Intelectual

Vizitați site-ul web

Folosiți aceste site-uri web pentru a afla ceva nou

Asta se încheie articolul nostru despre cele mai bune site-uri web pe care le puteți folosi pentru a învăța ceva nou în 2022. Am inclus tot felul de site-uri web pe această listă. De la învățarea codului până la învățarea unei noi limbi, puteți găsi o resursă bună aici. Așa că verificați-le și spuneți-ne ce proiect de învățare veți aborda în 2022. De asemenea, dacă am ratat o resursă de învățare bună, lăsați-i numele în secțiunea de comentarii de mai jos.

Învățarea a devenit mult mai accesibilă datorită resurselor de învățare online, care sunt adesea gratuite sau cu costuri reduse. Există o mulțime de site-uri web unde puteți învăța o varietate de subiecte în mod sistematic și cu ajutorul unor tutoriale video bine realizate. Aceste site-uri web oferă, de asemenea, oportunitatea pentru profeșioniști de a preda și a împărtăși cunoștințele lor. De fiecare dată când aveți nevoie să învățați ceva nou, puteți consulta lista celor mai bune 40 de site-uri web de învățare din acest articol. Aici veți găsi cele mai populare și de încredere resurse de învățare, organizate pe categorii, pentru a face procesul de învățare mult mai ușor și mai eficient.
Încheiem această postare cu dorința că informațiile prezentate v-au fost utile și interesante. Continuăm să vă aducem cele mai noi și inovatoare știri din lumea tehnologiei și vă așteptăm cu drag la următoarea postare. Până atunci, rămâneți conectați și învățați mereu ceva nou!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x