Top 5 alternative la aplicația Lip Sync Musical.ly, după achiziționarea sa

Aplicația populară Lip Sync Musical.ly a fost achiziționată, iată 5 alternative
⏱️ 11 min read

Lip Sync Musical.ly a fost o aplicație populară de editare video, cunoscută pentru funcția sa de sincronizare dublă a buzelor cu piese muzicale. Recent, aceasta a fost achiziționată de firma chineză ByteDance, care a integrat-o într-o altă aplicație de social media – TikTok. Însă, dacă nu sunteți mulțumit de această nouă direcție, există alternative disponibile. Una dintre cele mai populare este Dubsmash, care oferă o funcționalitate similară și o experiență de utilizator foarte prietenoasă. Alte opțiuni includ Funimate, Triller, TikTok și Like. Fiecare dintre aceste aplicații are propriile sale caracteristici și comunitate, așa că alegeți-o pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

Dacă sunteți acum adolescenți, sunt șanse să fi auzit de populara aplicație de creare a videoclipurilor pentru sincronizarea buzelor scurte numită Musical.ly. De asemenea, este posibil să fi dat un învârtire aplicației, încercând să înregistrați un videoclip de 15 secunde cu dvs. cântând pe melodia preferată. S-ar putea să vă surprindă, dar această aplicație virală de divertisment video este acum vândută unui gigant chinez de rețele sociale, Toutiao, pentru 1 miliard de dolari, ceea ce este o afacere uriașă și uimitoare. În timp ce Toutiao plănuiește să mențină aplicația Musical.ly să funcționeze independent, nu poți fi niciodată sigur de soarta unei companii achiziționate. Așadar, iată 5 alternative pe care le poți încerca să creezi videoclipuri cu sincronizarea buzelor cu tine:

Cele mai bune alternative Musical.ly pe care le puteți încerca

1.dubsmash

Când căutați alternative la Musical.ly, primul nume care va apărea în mintea tuturor este Dubsmash. A fost există de mult timp și vă permite să faceți tot ceea ce poate Musical.ly și mai mult. Aplicația are o colecție imensă de clipuri audio scurte, pe care le puteți răsfoi și alege să sincronizați buzele și să înregistrați o versiune a videoclipului muzical. Nu există nicio limitare majoră pentru clipurile audio și pot diferi în funcție de conținut.

dubsmash nu numai vă permite să înregistrați videoclipuri muzicale sincronizate cu buze, dar dialoguri din serialul TV, filmul și desenele animate preferate de asemenea. Și dacă asta nu este suficient pentru mintea ta creativă, poți să-ți importa propriile sunete și să înregistrezi videoclipuri folosindu-le. De asemenea, puteți decora videoclipurile înregistrate cu autocolante și text.

În loc să utilizați structura obișnuită, asemănătoare unui feed, pe care o folosesc majoritatea aplicațiilor pentru a afișa videoclipuri ale comunității, Dubsmash arată videoclipuri sub formă de povești în stil Snapchat care sunt separate în două canale. Unul arată povești populare în prezent, în timp ce celălalt arată ce fac prietenii tăi.

Dubsmash a avut odată o mulțime de urmăritori, dar apariția videoclipurilor muzicale agitate ale Musical.ly a dus la o scădere a interacțiunii utilizatorilor. Este totuși, rămâne un demn concurent al senzației milenare care este Musical.ly.

Instalare: Android (gratuit și iOS (Gratuit)

2. Flipgram

Dacă te-ai săturat să vezi copii de 14 ani sincronizând buzele cu melodii populare, ar fi bine să încerci Flipagram. Este o aplicație puternică de editare video cu o comunitate masivă de creatori. Nu numai că are un nume care rezonează cu Instagram, dar aplicația a fost considerat odată o amenințare la adresa creșterii Instagram. Dar acesta din urmă s-a autodepășit sub cârma Facebook, iar Flipagram și-a continuat călătoria bazată pe video.

Aplicația există suficient de mult pentru a construi o comunitate loială de creatori, care sunt destul de activi și au folosit instrumentele de editare, filtrele și efectele robuste ale Flipagram pentru a-și arăta latura creativă. Experiența utilizatorului de aplicația este destul de instinctivă și ușor de adoptat pentru toată lumea și nu doar pentru mileniali.

flipagramă

Dar se pare că succesul Musical.ly i-a atins pe toată lumea din segmentul video scurt, iar Flipagram vă oferă acum și opțiunea de a crea videoclipuri muzicale folosind aplicația lor. Sunteți liber să alegeți din biblioteca sa imensă de melodii, care include și muzică de la artiști independenți, pentru a transforma videoclipurile cu selfie în videoclipul dvs. muzical preferat.

Instalare: Android (Achiziția gratuită în aplicație începe de la 0,99 USD) și iOS (Achiziția în aplicație gratuită începe de la 1,99 USD)

3. Distrează-te

Dacă ați căutat o aplicație similară cu Musical.ly atât în ​​formă, cât și în funcție, Funimate ar putea fi probabil cea mai bună opțiune. El Interfața cu utilizatorul Funimate amintește destul de mult de aplicația Musical.ly și vă ajută să vă înregistrați propria sincronizare a buzelor pe unele dintre cele mai populare piese muzicale. Cu toate acestea, îmbunătățește experiența, oferindu-vă o mulțime de efecte interesante, emoji-uri și alte instrumente creative pe care să le adăugați la videoclipurile înregistrate și să vă arătați creativitatea.

După cum puteți vedea în captura de ecran atașată de mai jos, odată ce deschideți aplicația, primiți un flux de videoclipuri de la comunitate (pentru a vă inspira!). Puteți alege să vizionați videoclipurile prezentate sau atingeți pictograma „plus” din stânga jos pentru a selecta sunetulașa cum se arată în imaginea din partea dreaptă, și sincronizarea buzelor cu ei.

te amuza

Punctul culminant al Funimate este că nu sunteți limitat de un anumit stil de înregistrare video precum cel adoptat de comunitatea Musical.ly. Această aplicație nu numai că vă permite să înregistrați videoclipuri cu sincronizare buzelor, ci și să creați videoclipuri uimitoare de compilare, videoclipuri muzicale, fotografii cu încetinitorul și multe alte formate. Funimate este Nu se sfiește să-și prezinte capacitățile, spunând că videoclipurile editate pe platforma lui sunt cele mai creative și apar des pe Musical.ly..

Instalare: Android (Achiziția gratuită în aplicație începe de la 3,99 USD) și iOS (Achiziția în aplicație gratuită începe de la 2,99 USD)

4.TikTok

Următorul în seria noastră de aplicații de înregistrare video scurtă este Tik Tok, care arată ca s-au inspirat din marele succes al Musical.ly și au creat o platformă video aproape similară cu aceasta. Puteți observa asemănări între formatul platformei, experiența utilizatorului și comunitate în comparație cu aplicația Musical.ly.

După cum subliniază compania în listele de aplicații, Tik Tok a încorporat inteligența artificială și tehnologiile de captare a imaginilor pentru a oferi tinerilor o experiență intuitivă. El transformă-ți dispozitivul într-un studio complet de editare creativă cu beat sync, efecte speciale și alte instrumente creative.

TIC-tac

După cum puteți vedea în capturile de ecran de mai sus, obțineți un flux video de defilare bazat pe glisare care afișează videoclipuri cu sincronizare buzelor din mai multe surse. Puteți alege să vizionați cele mai populare videoclipuri cu sincronizare buzelor sau cele distribuite de utilizatori în apropierea locației dvs. Dacă nu, puteți alege să explorați utilizatori noi în secțiunea de descoperire bine definită a aplicației.

Pe măsură ce încercați aplicația Tik Tok, un lucru vă va deveni clar în câteva secunde. Aplicația se străduiește să imite succesul viral al Musical.ly oferindu-ți o experiență foarte similară, asta nu este chiar un lucru rău. Acesta evidențiază faptul că captarea imaginilor de mare viteză și capabilitățile de recunoaștere facială vă vor ajuta să înregistrați videoclipuri clare ca cristal pentru a le partaja tuturor.

Instalare: Android (gratuit și iOS (Gratuit)

5. brânză

Lansat de populara platformă de streaming live Live.me acum câteva săptămâni, Cheez își propune să umple golul din piața de videoclipuri scurte lăsat de dispariția lui Vine.. Este nevoie de o viziune mai largă decât Musical.ly și vă permite să înregistrați, să editați și să distribuiți scurtmetraje distractive cu comunitatea platformei în curs de dezvoltare. Puteți să înregistrați instantaneu sau să alegeți să îmbinați amintiri pentru a crea videoclipul de amintire perfect pentru un eveniment important din viața ta.

Cheez este similar cu Musical.ly prin faptul că vă permite să vă înregistrați dansând și sincronizând buzele cu clipuri de muzică populară. Puteți apoi să vă condimenteze videoclipurile folosind un set robust de instrumente de editare și filtre pentru a vă face conținutul să iasă în evidență din mulțime. Cu toate acestea, cea mai proeminentă caracteristică a Cheez este dans și provocări zilnice care vă oferă posibilitatea de a vă arăta talentul și creativitatea. Puteți chiar să vă distribuiți videoclipurile și pe alte platforme sociale.

Cheez

De când Cheez a fost lansat, a strâns deja peste 100.000 de instalări pe Google Play și are o evaluare ridicată a utilizatorilor, de 4,4. Dacă Live.me își joacă cartea corect, Cheez ar putea deveni succesorul spiritual al lui Vine. Dezvoltatorii și comunitatea au acum sarcina de a face platforma atrăgătoare pentru mase.

Instalare: Android (gratuit și iOS (Gratuit)

Bonus: Thriller

Deoarece v-am sugerat deja o mulțime de alternative Musical.ly, aplicația Triller poate fi văzută ca una dintre cele mai puternice stații de editare pe care le puteți obține pe telefon. Această aplicație a fost împărțită în secțiuni, una în care puteți alege să creați filme de înaltă calitate, iar celălalt care vă ajută să creați videoclipuri muzicale în stil Musical.ly.

Puteți alege opțiunea film pentru a selecta și a îmbina videoclipurile pe care le-ați înregistrat anterior pentru a construi o poveste, în timp ce vă sugerăm această aplicație datorită capacității sale de a ajuta la crearea videoclipurilor cu sincronizare a buzelor folosind uriașa colecție de melodii de succes, care în prezent sunt în tendințe în topuri. Puteți să alegeți oricare dintre ele, să decorați videoclipul cu filtre, să înregistrați videoclipuri cu sincronizare buzelor.

treierator

Există niciun aspect comunitar în aplicația Triller deoarece vă puteți partaja creațiile numai în alte aplicații sociale. Cu toate acestea, vă permite să colaborați cu prietenii dvs. pentru a crea un videoclip de grup în câteva secunde. Acestea sunt cele mai proeminente caracteristici ale acestei aplicații de editare video și au ajutat-o ​​să câștige popularitate în rândul maselor.

Instalare: Android (Achiziția gratuită în aplicație începe de la 0,99 USD) și iOS (Gratuit, eliminați filigran pentru 8,99 USD)

VEZI ȘI: Cele mai bune 5 aplicații alternative Snapchat

Musical.ly: Un fenomen generalizat de cultură pop

Pe măsură ce granițele peisajului muzical continuă să se diversifice, aplicațiile precum Musical.ly vor atrage cu siguranță cea mai mare atenție din partea adolescenților de astăzi. Această aplicație de înregistrare a videoclipurilor muzicale cu sincronizare buzelor a devenit virală datorită Generației Z în 2015 și de atunci a devenit un fenomen global de cultură pop. La fel ca Vine, a început să genereze senzații pop și casele de discuri nu își pot ține mâinile departe de această marfă fierbinte.

Chiar și muzicienii își promovează acum muzica în aplicație, cerând adolescenților să-și sincronizeze cele mai recente melodii și să distribuie videoclipuri cu ele pe rețelele sociale. Dar, acum că Musical.ly a fost achiziționat de un alt gigant media chinez, trebuie să așteptăm și să vedem soarta acestei aplicații super populare. Ce părere ai despre Musical.ly? Faci si tu parte din acest fenomen grozav? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Musical.ly was a popular lip syncing video creating application which has now been sold to Chinese social media giant Toutiao for a whopping $1 billion. While Toutiao plans to maintain the app’s independence, there is no surety about its future. In case you are looking for alternatives, here are 5 best alternatives to Musical.ly – Dubsmash, Flipagram, Funimate, Tik Tok, and Cheez. These applications offer a similar experience and let users create fun, lip syncing videos with a range of creative tools and effects. Triller combines both high-quality movie making and lip syncing into one app.
Mulțumesc că ați fost alături de mine în această călătorie prin lumea tehnologiei. Sper să vă fi fost de folos și să v-ați distrat citind. Ne vedem la următoarea postare!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x