Top 5 aplicații Android Karaoke cu care să cânți la petreceri

Top 5 aplicații Android Karaoke cu care să cânți la petreceri
⏱️ 5 min read

Cântatul karaoke nu trebuie să conste în a sta în fața unui grup mare de străini și a te simți incomod. Puteți cânta în continuare melodiile preferate, fie acasă, fie oriunde altundeva.

Îți folosești smartphone-ul pentru aproape orice, așa că de ce să nu-l folosești pentru a cânta karaoke? Cântă melodiile care îți plac de fapt, adaugă efecte vocii tale și chiar au cântăreți de rezervă. Iată câteva dintre cele mai bune aplicații Android Karaoke pe care le veți iubi.

1. Karaoke Sing & Record

Karaoke Sing & Record este distractiv de folosit chiar dacă nu sunteți la o petrecere. Prezintă o listă lungă de melodii populare și actuale. Nu toate melodiile sunt gratuite și, dacă doriți acces la fiecare melodie, va trebui să faceți upgrade la premium.

Premium vă va restitui 4,40 USD pe lună sau 33,21 USD pe an. Veți avea acces nelimitat la melodiile VIP, veți putea înregistra, salva și distribui tot ce doriți și veți avea acces de pe orice dispozitiv Android. În plus, este fără anunțuri.

Puteți alege dintre melodii de diferite genuri, cum ar fi rock, pop, country, melodii de dragoste, anii ’80, ’90 și multe altele. Când ești gata să cânți, poți să cânți și să înregistrezi sau să cânți.

Aplicația îți oferă propriul tău cântec în care poți alege melodia pe care vrei să o cânți. Există, de asemenea, un feed în care alții și-au salvat înregistrările. În fila „Eu” puteți salva și toate înregistrările.

2. Vocea: pe scenă

În loc să cânți împreună cu emisiunea TV acasă, o poți face cu Voce: aplicația On Stage. Puteți alege ce melodie să cântați de artist, gen sau hituri de top.

Puteți posta solo-urile dvs. pentru ca alții să le vadă și puteți concura și cu alți utilizatori. Când decideți ce melodie doriți să cântați, puteți să cântați singur, să începeți o colaborare sau cu un refren.

cântă-vocea

Puteți transforma karaoke-ul dvs. într-un videoclip muzical activând camera. Dacă îl activați, puteți adăuga filtre pentru a adăuga ceva condiment la videoclipurile dvs. Reglați volumul muzicii și al vocii. Nu poți adăuga efecte în timp ce cânți, dar după ce ți-ai înregistrat solo-ul.

Dacă îți place să concurezi, atunci vei dori să te uiți la fila trofee unde sunt clasați cei mai buni cântăreți. Ar fi fost mai bine dacă ar avea efecte vocale pe care le poți adăuga în timp ce cânți, dar este totuși o aplicație bună.

3. Red Karaoke Sing & Record

Cu Red Karaoke Sing & Record puteți cânta fie cu un filtru, fie cu teme. Puteți alege între teme precum confetti, lumânări, trandafiri, inimă, om de zăpadă, platan rotativ și multe altele. Aplicația oferă, de asemenea, diverse genuri pe care le puteți alege, cum ar fi pop, balade, soul, rock, R&B și multe altele.

cântă-karaoke-roșu

Spre deosebire de celelalte aplicații de pe listă, aceasta vă permite să cântați în diferite limbi. Deci, dacă engleza nu este limba ta maternă, nu contează. Puteți alege dintr-o cantitate extinsă de opțiuni. Când ați terminat de cântat, puteți adăuga efecte precum cor, ecou, ​​reverbare etc.

4. Karaoke online: Sing & Record

Karaoke online este o aplicație simplă, dar este totuși una care are cântece bune de cântat. Videoclipurile pe care aplicația le arată că sunteți de pe YouTube și nu se află în aplicație. Karaoke Online este o aplicație dacă îți vine să cânți și nu ți-ar păsa mai puțin să creezi sau nu un videoclip muzical.

cântă-karaoke-online

Aplicația vă permite să înregistrați cântecele fără a fi nevoie să plătiți. Spre deosebire de celelalte aplicații, puteți decide câte efecte să adăugați datorită glisoarelor de lângă fiecare opțiune de efect de sunet. Puteți adăuga efecte precum ecou, ​​reverb, 3BandEQ și Flanger.

După ce ați auzit înregistrarea, puteți, de asemenea, să trimiteți fișierul, să îl tăiați sau să îl ștergeți. Salvați melodiile preferate pentru a le găsi cu ușurință și cântați-le mereu.

5. Cântă! Karaoke Record Karaoke

Cânta! este una dintre cele mai populare aplicații de karaoke pe Google play cu 100 de milioane de descărcări și numărare. Ceea ce face această aplicație să iasă în evidență de restul este că are melodii actuale, chiar și cele mai importante hit-uri de astăzi.

canta canta

Vă puteți găsi prietenii pe Sing și vă puteți alătura într-un duet. Puteți trimite mesaje altor utilizatori, să cântați în duet sau chiar în grup. Aplicația vă permite să adăugați efecte precum magie, studio, poloneză, ecou și multe altele!

Aplicația vă oferă o singură melodie gratuită și, după aceea, va trebui să vă înscrieți pentru un plan lunar sau anual. O lună vă va aduce înapoi 0,99 USD și un an întreg 9,99 USD. Pentru acest preț, nu vă veți bucura de reclame, acces partajat între Android și iOS și acces nelimitat la melodii.

Concluzie

Cântatul este distractiv chiar dacă nu ai vocea pentru asta. Cu aceste aplicații vă puteți oferi vocea un pic de ajutor și vă puteți distra în acest proces. Ce melodie cânți mereu la karaoke? Lasă un comentariu și anunță-ne.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x