Top 5 aplicații de conversie a unității pentru Android

Top 5 aplicații de conversie a unității pentru Android
⏱️ 6 min read

Datorită globalizării și a diferențelor de metrică și a sistemului imperial, vom avea întotdeauna situații în care trebuie să facem conversia unității. Fie că este vorba de conversia monedei în timp ce călătoriți sau comutați între kilometri și mile, aveți un instrument de conversie poate fi la îndemână. Ceea ce face aplicațiile de conversie a unităților mai la îndemână este posibilitatea de a le instala cu ușurință pe telefonul mobil. Iată câteva dintre cele mai bune aplicații de conversie a unității pentru Android.

1. Unit Converter Pro

Unit Converter Pro aplicația poate suna ca o aplicație plătită (datorită sufixului „Pro” atașat numelui), dar este de fapt o aplicație gratuită și foarte populară de conversie a unităților. Cu peste 1 milion de descărcări, aplicația Unit Converter Pro nu implică anunțuri sau achiziții în aplicație. Aplicația acceptă conversia a peste 1500 de unități diferite în 80 de categorii. Aplicația are o interfață de utilizator destul de simplă, rate zilnice actualizate în valută etc.

Unitățile sunt împărțite în unghi, zonă, monedă, stocare date, transfer de date, lungime, densitate, energie, debit, forță, eficiență a combustibilului, masă, lungime, numere, putere, presiune, sunet, temperatură, timp, viteză, convertoare de volum și multe alte categorii. De asemenea, permite utilizatorului să adauge unități și categorii definite de utilizator și permite, de asemenea, conversia imperială și metrică. Aplicația Unit Converter Pro acceptă introducerea expresiei (exemplu, (4 + 3) * 50/3).

2. Unit Converter Ultimate

Unit Converter Ultimate este o altă aplicație fiabilă de conversie a unității, disponibilă prin Google Play Store. Aplicația oferă o interfață minimă ușor de utilizat și poate gestiona orice conversie pe care utilizatorul o aruncă asupra ei. Există câteva opțiuni, fără aglomerație, iar conversiile dvs. sunt realizate direct și simplu. Aplicația nu are anunțuri, ceea ce este o altă caracteristică frumoasă a acestei aplicații de conversie a unității.

Aplicația Ultimate Unit Converter

Unit Converter Ultimate acceptă unități de conversie, cum ar fi moneda, temperatura, lungimea, masa, greutatea, viteza, zona, gătitul, presiunea, puterea, energia, timpul, combustibilul și stocarea digitală (biți, octeți, kilobyți etc.). Unele alte caracteristici inteligente ale aplicației includ apăsarea lungă a valorii convertite pentru a o copia în clipboard. Acest lucru facilitează partajarea. Butonul flotant swap comută unitățile selectate, făcând conversiile între unități foarte rapide.

3. Convertiți unitățile Plus

Convertiți unitățile Plus este o altă aplicație gratuită de conversie a unității care vă permite să convertiți cu ușurință aproape orice valoare. Deși aplicația nu a fost actualizată din 2018, se pare că utilizatorii sunt încă destul de mulțumiți de aplicație. Se mândrește cu peste 100.000 de instalări și are o dimensiune foarte ușoară. Aplicația Convert Units Plus acceptă conversia valorilor precum Imperial, Metric, Greutate, Lungime, Suprafață, Combustibil, Kilometraj, Putere, Timp, Presiune, Viteză, Temperatură, Volum și date.

Conversia Unit Plus

Mai mult, aplicația acceptă și conversia tuturor monedelor majore ale lumii, care sunt actualizate la fiecare 15 minute. Aceasta o face o aplicație bună pentru toți călătorii. UI-ul aplicației este minim și are o interfață colorată frumos coaptă. În ansamblu, aplicația este o aplicație de conversie a unității destul de puternică, care este indispensabilă dacă aveți de-a face cu conversia des.

4. Calculator all-in-one

Numele aplicației este Calculator All-in-One, dar este și o aplicație de conversie a unității foarte puternică. Este unul dintre calculatoarele foarte apreciate disponibile în Play Store. Aplicația nu numai că vă ajută să realizați conversiile, dar este, de asemenea, un calculator științific la care mulți dintre inginerii noștri s-ar referi. În plus, aplicația acceptă și conversia valutară a peste 160 de valute disponibile offline. Există și moduri luminoase și întunecate.

Aplicația Calculator All In One

Vorbind despre conversii de unități, acesta acceptă mai multe unități de conversie precum Accelerare, Unghi, Lungime, Energie, Forță, Cuplu, Suprafață, Volum, Debit volumetric, Greutate, Temperatură, Presiune, Putere, Viteză, Kilometraj, Timp, Stocare digitală, Viteză de transfer de date , Bază numerică, cifre romane, dimensiunea pantofului, dimensiunea inelului și gătit. Există și alte caracteristici ale aplicației, cum ar fi un calculator de impozite pe vânzări, calculatorul de bacșiș, calculatorul de împrumut și multe altele.

5. Convertor de unitate

Pe cât de simplu se poate obține, Convertor de unități app este o aplicație simplă de conversie a unităților. Aplicația oferă peste 44 de categorii de unități care pot fi convertite. Are o interfață simplă și ușor de utilizat cu câteva elemente de culoare pentru a face aplicația puțin mai atractivă. Aplicația se mândrește cu peste 5 milioane de descărcări și este actualizată constant cu funcții noi.

Aplicația Convertor de unitate

Actualizarea recentă a introdus tema întunecată, unități noi precum Medical, căldură, rezistivitate, intensitate luminoasă și noi instrumente, cum ar fi Tabelul periodic, Instrumentele de text, Calculatorul științific și Solverul de ecuații. Aplicația Convertor de unități poate efectua mai mult de 12700 de conversii de unități și are instrumente inteligente, cum ar fi Nivel cu bule, Busolă, Protractor, Coduri de rezistență, Cronometru, Reglă, Ora mondială, Convertor de date și multe altele. Dacă slujba ta implică conversii zilnice, atunci această aplicație este doar pentru tine.

Încheierea

Aceste cinci sunt cele mai bune aplicații de conversie a unității pentru Android. Rețineți că toate aplicațiile menționate mai sus sunt gratuite și sunt disponibile pe Google Play Store. Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de conversie a fișierelor, consultați aici unele dintre cele mai bune aplicații de conversie a fișierelor pentru Android.

Legate de:

  • 7 dintre cele mai bune alternative Gboard pentru utilizatorii Android
  • 4 dintre cele mai bune aplicații de setări rapide pentru Android
  • 10 aplicații gratuite pentru podometru și contor de pași pentru Android

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x