Top 5 aplicații QR Scanner pentru Android

Top 5 aplicații QR Scanner pentru Android
⏱️ 4 min read

S-ar putea să folosiți smartphone-ul pentru aproape orice în aceste zile. Vă verificați e-mailul, ascultați muzică și faceți fotografii (printre altele). Deoarece există o aplicație pentru aproape toate, există, evident, una pentru codurile QR.

Utilizând una dintre următoarele aplicații, puteți citi sau crea un cod QR propriu. Puteți crea unul pentru un eveniment, o locație, un mesaj și multe altele. Cu una dintre aceste aplicații, puteți chiar să citiți un cod QR dintr-o imagine din galeria dispozitivului.

QR Reader Tiny Scanner Cod de bare

QR Reader Tiny Scanner Cod de bare nu numai că poate citi coduri QR, ci le poate crea. Puteți crea un cod pentru un e-mail, mesaj, locație, eveniment, contact, număr de telefon, text, acces WiFi sau URL.

Când scanați un cod, puteți folosi camera foto orientată spre față sau spre spate. Dacă aveți nevoie de mai multă lumină, atingeți pictograma blițului pentru o citire perfectă. De asemenea, aplicația vă poate salva istoricul și codurile QR preferate. Este o aplicație frumoasă care nu vă va oferi probleme atunci când o utilizați.

Scanner QR Lightning

Scanner QR Lightning este foarte simplu. Când deschideți aplicația, asigurați-vă că semnul plus se află în mijlocul codului. Dacă din anumite motive nu vă puteți apropia suficient de mult pentru a scana codul, utilizați glisorul de mai jos pentru a mări.

cod-fulger

Cu cât îl mutați mai mult spre dreapta, cu atât va mări mai mult. Are, de asemenea, un bliț pentru zonele slab iluminate și un istoric al tuturor scanărilor dvs.

Cititor de cod QR

Cititor de cod QR vă permite doar să citiți coduri QR. Puteți scana codurile pe care le-ați salvat în galeria dispozitivului dvs. sau în mod tradițional. Doar atingeți pictograma imagine din partea de sus și găsiți imaginea. De asemenea, are un bliț, iar ceea ce vedeți când deschideți prima dată aplicația este tot ceea ce există.

coduri-3

Scaner de cod QR

Scaner de cod QR este o aplicație frumoasă care vă permite să scanați și să creați coduri QR. Aplicația păstrează totul organizat în patru file: Scanare, creare, istoric și setări.

cod albastru

Dacă trebuie să creați un cod, puteți crea unul pentru un site web, contact, aplicație, acces WiFi, text sau conținut din Clipboard. În Setări puteți regla, de asemenea, dimensiunea zonei de scanare până la 50 x 40.

Puteți solicita aplicației să redea un sunet atunci când scanează, să copiați conținutul în clipboard, să schimbați camera sau să deschideți automat site-uri web atunci când scanați un cod.

Scaner de cod QR Droid

Scaner de cod QR Droid este plin de caracteristici grozave. Vă oferă sfaturi în timp real pentru a scana corect codul QR. Dacă sunteți prea aproape de cod, aplicația va afișa o imagine care vă va spune să faceți backup.

cod-droid

Puteți crea un cod pentru ICE (în caz de urgență), cărți de vizită QR, contact, text, link Waze, eveniment din calendar, plăți PayPal, imagine locală, număr de telefon, geolocalizare, SMS prin e-mail și aplicații.

Limba aplicației poate fi schimbată în spaniolă, italiană, germană, franceză, chineză și multe altele. Puteți configura aplicația până când deschideți aplicația, aceasta se poate deschide la Scanare, Afișați opțiunile aplicației, Istoric, Creați și multe altele.

QR Droid poate salva, de asemenea, toate codurile pe care le scanați în clipboard. Aplicația are, de asemenea, o caracteristică excelentă în care puteți împinge automat codurile pe ceasul dvs. inteligent. De asemenea, puteți salva codurile ca imagini, puteți edita un cod după ce l-ați tipărit, puteți vedea de câte ori a fost scanat un cod și multe altele.

Concluzie

Codurile QR sunt extrem de utile și ajută la accelerarea lucrurilor. Chiar dacă nu sunteți foarte priceput la tehnologie, puteți crea propriul cod cu aplicațiile de mai sus. Vă ocupați regulat de codurile QR? Împărtășiți-vă gândurile în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x