Top 5 cele mai bune aplicații cu ceas cu alarmă Android

⌛ Reading Time: 3 minutes

Cele mai bune aplicații cu ceas cu alarmă Android: Pe măsură ce creștem, cu atât vom încerca să depindem de alte persoane, în special de mama noastră, atunci când vine vorba de a ne trezi sau de a ne reaminti ceva. În același mod în care creștem, cu atât tindem să depindem mai mult de tehnologie, motiv pentru care a condus la introducerea multor aplicații pentru memento-uri și alarme. Așadar, fără întârziere, să ne uităm la cele mai bune aplicații cu ceas cu alarmă pentru Android.

Citește și: Cum să găsești controlerele Joy-Cons Nintendo Switch care lipsesc

Credite imagine: Roman Synkevych pe Unsplash

Cele mai bune aplicații cu ceas cu alarmă Android

1. Alarmat

Descarca

Evident, a trebuit să începem cu cei mai buni din afaceri. Este un fapt binecunoscut că cu cât este mai enervant cu atât este mai bun, mai ales atunci când scopul său este să te trezească sau să îți atragă atenția. Acesta este motivul pentru care această aplicație are cea mai mare clasă din categoria Alarmă, cu un rating de 4,7 stele pe Play Store.

Această aplicație vine cu melodii foarte puternice și enervante și, de asemenea, este dovedit că, chiar dacă sunteți într-un somn profund, vă poate ajunge. De asemenea, dacă sunteți o persoană care are nevoie de un ton blând, care să fie reconfortant, atunci această aplicație are și asta! De aceea este cel mai bun.

2. Provocă ceasul cu alarmă

Descarca

Aceasta este special construită ținând cont de traversele grele. Agenda sa este destul de simplă pentru a fi tare, a fi enervant și, în cele din urmă, pentru a vă trezi, chiar dacă sunteți într-un somn profund și, prin urmare, atingeți obiectivul său. De asemenea, funcționează pe o programare destul de inteligentă, în care trebuie să rezolvați puzzle-uri și să răspundeți la câteva întrebări dificile pentru a respinge alarma, care în procesul de rezolvare vă va reveni la conștiința voastră. Această aplicație are, de asemenea, un rating bun de 4,5 stele pe Google Play Store.

3. Asistent Google

Descarca

Evident, nu va exista nimeni care să nu fi auzit de Asistentul Google. Este cel mai fiabil și poate face o mulțime de sarcini cu ușurință, iar una dintre ele stabilește alarma în fiecare dimineață. Vă va seta alarme, va seta memento-uri și va deschide, de asemenea, ceasul inteligent la comanda dvs. Cea mai bună parte care îl separă de restul este că funcționează pe comanda vocală în care puteți comanda doar folosind vocea dvs. despre ce să faceți și se va face. Aceasta este disponibilă pe Google Play și are și un rating de 4,4 stele.

Citiți și: Cum să identificați diferite porturi USB de pe computer

4. Sleep as Android (Sleep Cycle Smart Alarm)

Descarca

Ei bine, este exact opusul Alarmy. Dacă nu puteți dormi ore lungi sau suficiente, așa cum ar trebui, atunci Sleep as Android este aplicația potrivită pentru dvs. De asemenea, funcționează și pentru alarmă. Acesta vine cu o tehnologie de urmărire a somnului, calculând astfel numărul de ore de somn pe care le-ați avut.

Această aplicație are o tehnologie încorporată care vă observă și studiază cu atenție tiparele de somn și vă trezește ușor în consecință, eliminând astfel participarea completă. Această aplicație are un rating de 4,5 stele pe joc, care este un rating bun comparativ.

5. La timp

Descarca

Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai bune aplicații de alarmă Android disponibile în acest moment. Acesta vine cu un proces destul de simplu de setare a alarmei și are, de asemenea, un afișaj ușor și plăcut. Ceea ce în acest proces oferă o experiență de utilizare frumoasă. Această aplicație are o varietate de culori de fundal și teme care pot fi selectate de utilizatori. Această aplicație este disponibilă pe Magazinul Google Play pentru a fi descărcată gratuit.

Concluzie

Dacă această postare v-a ajutat să remediați cele mai bune aplicații cu ceas cu alarmă Android Emisiune, arată-ne ceva dragoste împărtășind acest articol prietenilor și familiei cărora le poate fi utilă această postare. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.