Top 5 cele mai bune aplicații gratuite de apel fals pentru Android

⏱️ 4 min read

Cele mai bune aplicații gratuite de apel fals pentru Android: În zilele noastre nu există o emoție mai mare pentru o persoană decât să-și bată prietenii în momente ciudate. Apelurile false au fost perpetuu una dintre cele mai bune și mai curioase forme de farsă pe care cineva nu le poate atrage pe cei dragi. Așadar, această cerere care nu scade niciodată pentru astfel de apeluri false a creat o șansă pentru mulți să intre în acest domeniu și să o facă și mai distractivă cu ajutorul tehnologiei disponibile.

Citește și: Cum se remediază Epic Games Launcher Build Verification a eșuat IS-BV04 Error

Deci, sunteți în căutarea celor mai bune aplicații gratuite de apel fals pentru Android, atunci sunteți în locul potrivit. Da, căutarea aplicațiilor în Magazin Play printre alte mii de alte aplicații este o sarcină uriașă. Dar nu pentru noi, de aceea ne-am făcut temele pentru a compila Top 5 Cele mai bune aplicații gratuite de apel fals pentru Android.

Cele mai bune aplicații gratuite de apel fals pentru Android

Credite imagine: Andrea Piacquadio pe Pexels

1. Schimbător de voce – Prin AndroidRock

Descarca

Aceasta este disponibilă pe Google Play Store. Acesta ocupă foarte puțin spațiu de stocare și are, de asemenea, ratinguri excelente de 4,4 stele. După cum știm cu toții că schimbarea vocii este ceea ce face apelurile false mai interesante, această aplicație vă ajută exact cu asta schimbându-vă vocea într-un robot, extraterestru mare, bătrân, copil și multe astfel de forme amuzante.

Această aplicație vă permite, de asemenea, să preînregistrați totul economisind astfel timp și, de asemenea, vă ajută să vă râdeți din inimă în timpul apelului. Această aplicație are o interfață foarte simplă, făcându-l astfel ușor de utilizat, drept urmare a obținut un astfel de rating stelar în Google Play Store.

2. Fake Call – Glumă de GameAndro

Descarca

Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai bune aplicații de apel farsă disponibile gratuit în Google Play Store. Cea mai bună caracteristică a aplicației este că se actualizează continuu cu cele mai recente moduri disponibile de apeluri false, păstrând astfel experiența dvs. de utilizare a aplicației proaspătă.

Pentru a activa apelul fals, va trebui să faceți clic pe „Apelați acum”, apoi puteți seta un memento pentru ca apelul dvs. fals să iasă. Această aplicație vă oferă, de asemenea, o opțiune de a seta numele, numărul și, de asemenea, fotografia, reducând astfel șansa ca persoana pe care o faceți să vă recunoască.

3. Apel fals – Apel telefonic fals primit Prank de Soft Droid

Descarca

Dacă sunteți blocat într-o întâlnire plictisitoare sau într-o conversație obligatorie cu cineva, atunci aceasta este aplicația pentru dvs. Puteți primi un apel fals la un moment dat, fără a primi efectiv un apel, evitând astfel acele conversații incomode.

Citiți și: Cum se remediază codul de eroare Fortnite 30005 Eroare EasyAntiCheat

Cel mai bun lucru despre această aplicație este că funcționează și fără internet. Puteți avea acces la toate setările și puteți schimba numele, numărul la ceea ce doriți să păstrați ca mama, de urgență etc. Această aplicație are un rating bun de 4,4 stele și în Magazinul Google Play.

4. Apel video fals și farsă de apel cu prietena

Descarca

Aceasta este una dintre cele mai bune aplicații disponibile pentru apeluri video false. Această aplicație vă permite să configurați cronometrele ca la ce oră doriți să vină apelul și, de asemenea, numele apelantului. Această aplicație poate fi folosită într-un excelent pentru a-ți face gelos prietena.

5. JokesPhone – Apeluri în glumă

Descarca

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații care vă oferă apeluri de glumă gratuite, atunci aceasta este doar aplicația pentru dvs. Aceasta este o aplicație dezvoltată de CahiTapp Entertainment, unde va trebui să vă conectați cu Facebook și astfel veți avea acces la toate contactele. Fiecare aplicație pe care o creați prin intermediul acestei aplicații se afișează printr-o locație de urmărit. Apoi, puteți asculta aceste apeluri de glumă și le puteți împărtăși prietenilor direct din această aplicație.

Concluzie

Dacă această postare v-a ajutat în Fix Best Best Fake Call Apps for Android, arată-ne ceva dragoste împărtășind acest articol prietenilor și familiei cărora le poate fi utilă această postare. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x