Top 5 cele mai bune aplicații pentru a asculta muzică fără date sau Wifi în 2020

⏱️ 5 min read

Cele mai bune aplicații pentru a asculta muzică fără date sau Wifi în 2020: Trăim într-o lume online! Tot ceea ce vizionați, transmiteți în flux și faceți complet a devenit online, datorită creșterii serviciilor de streaming. Folosind aplicații de streaming puteți reda sau asculta muzica preferată de oriunde și oricând. Dar, în cazul în care călătoriți sau blocați în orice zonă fără rețea, vă poate declanșa că nu puteți transmite în flux nimic fără o rețea.

Citește și: Cum să joci jocurile Sega Saturn pe Windows 10

Acum, aici intră în joc aplicațiile muzicale offline. De fapt, puteți renunța la deranjul căutării și descărcării melodiilor de pe un site web necunoscut și puteți salva muzica preferată offline.

Cu toate acestea, găsirea de aplicații de redare a muzicii offline în oceanul de aplicații disponibile în Magazin Play devine dificilă. Dar nu pentru noi! Noi, la Routech.ro, ne-am făcut temele în compilarea topului Cele mai bune 5 aplicații pentru a asculta muzică fără date sau Wifi în 2020.

Cele mai bune aplicații pentru a asculta muzică fără date sau Wifi

1. Spotify

Credite imagine: Gyfcat

Nu va exista o listă de Cele mai bune aplicații pentru a asculta muzică fără date sau Wifi fără a adăuga Spotify la listă. Spotify este unul dintre cele mai faimoase servicii de streaming muzical de acolo. Nu este în niciun caz o aplicație gratuită, deoarece aduce o mulțime de caracteristici la masă pentru prețul pe care îl plătiți. Merită menționat că aici este posibilă descărcarea de muzică offline. Dar pentru a asculta muzică fără date sau Wifi, veți avea nevoie de un abonament Premium.

Citește și: Cum să activezi interfața de utilizare a comenzilor media Android 11 pe orice dispozitiv Android

Ei bine, nu vă speriați când citiți Premium aici. Prețurile lunare de membru în India încep de la Rs 119 pentru un cont individual, care se traduce aproximativ la 1,59 $ și merge până la Rs. 179, care este aproximativ 2,39 USD pentru șase conturi (apartenență la familie). Obținerea Spotify Premium nu numai că dezvăluie muzică offline, ci și elimină reclame, ferestre de tip pop-up, adaugă posibilitatea de a crește fluxul de muzică și de a descărca calitatea.

2. Muzică Amazon

Credite pentru imagine: Sapatarshi Prakash pe Dribbble

Amazon Prime și serviciile sale au devenit unul dintre cele mai populare abonamente în țări precum India. Adică, pentru un preț de până la 999 Rs sau 13,34 $, nu numai că primești livrare rapidă și gratuită, primești și Prime Video și Amazon Music. Vorbind despre Amazon Music, a început inițial în 2008 ca Amazon MP3, dar mai târziu a devenit Amazon Music.

Dar, la fel ca Spotify, veți avea nevoie de abonamentul Prime pentru a descărca muzica offline. După cum s-a menționat mai devreme, nu numai că puteți descărca muzica offline și regla calitatea streamingului, puteți avea acces la Prime Video, care este una dintre cele mai iubite și descărcate aplicații de streaming video.

3. Pandora

Credite imagine: Blog Pandora

Pandora este, de asemenea, una dintre cele mai faimoase platforme de streaming muzical, dar nu este activată în câteva țări, inclusiv în India. Pandora nu este la fel ca orice alte aplicații de streaming muzical, este diferit, deoarece ascultătorii de aici se bazează pe posturi în loc de albume. Acestea sunt, de asemenea, asociate cu unele posturi de radio de top, cum ar fi SiriusXM și etc. Pandora este evident cea mai bună aplicație pentru a asculta muzică fără date sau Wifi din propriile motive.

Pentru început, puteți descărca muzica și salva offline pentru a asculta fără internet, dar procesul de aici este puțin dificil decât de obicei. Pentru a fi mult mai precis, utilizatorul va trebui să se asigure că lista de redare sau postul pe care doresc să îl adauge ar fi trebuit să asculte de câteva ori pentru a face să apară pe listă. Abonamentele Pandora Plus sau Premium încep de la 4,99 USD și merg până la 9,99 USD.

4. SoundCloud

Credite imagine: Da Sul pe Dribbble

SoundCloud este unul dintre serviciile populare bazate pe abonament pentru artiștii independenți. Acum, acest lucru face ca SoundCloud să fie una dintre cele mai fierbinți destinații pentru a asculta conținut nou și proaspăt din întreaga lume. SoundCloud este considerat una dintre cele mai fierbinți destinații pentru a asculta muzică proaspătă și nouă.

De asemenea, citiți: Hard disk-uri externe recomandate pentru producția foto, video și audio

Spre deosebire de Spotify sau Amazon Music, nu este necesar să plătiți nicio primă pentru Asculta muzică fără date sau Wifi, devenind astfel singura aplicație din listă care poate face asta. Puteți asculta muzica preferată și puteți salva întreaga listă de redare offline, fără limită. Deci, ce mai aștepți? Continuați și descărcați aplicația.

5. Muzică Google Play

Credite imagine: Asylab CC UpLabs

Google Play Music este unul dintre cei mai vechi și renumiți playere de muzică din istoria Android. La început, aplicația este doar despre muzică offline și ulterior a devenit complet bazată pe abonament. Nu doar atât, Play Music are la dispoziție o vastă bibliotecă de conținut. Dacă acest lucru nu este suficient, puteți încărca până la 50.000 de melodii pe Play Music fără costuri.

În ceea ce privește gradul de utilizare, Play Music este unul dintre cele mai interactive playere de muzică, cu recomandări spot-on chiar pe vârful degetelor.

Dacă această postare te-a ajutat să găsești Cele mai bune 5 aplicații pentru a asculta muzică fără date sau Wifi în 2020, arată-ne puțină dragoste împărtășind acest articol prietenilor și familiei cărora le poate fi utilă această postare. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x