Top 5 cele mai bune bănci de putere de mare capacitate cu baterie de peste 20.000 mAh

Top 5 cele mai bune bănci de putere de mare capacitate cu baterie de peste 20.000 mAh

⌛ Reading Time: 6 minutes

Chiar și cu progresul în tehnologie, încă nu am văzut un gadget care vă poate alimenta cel puțin două zile de utilizare intensă. Vestea bună este că există o mulțime de bănci de putere de mare capacitate pe care le puteți cumpăra, care sunt gata să vă hrănească dispozitivele înfometate pe tot parcursul zilei. De asemenea, băncile de putere de mare capacitate pot fi linia de salvare în cazul în care vă aflați în zone îndepărtate, fără acces la electricitate.

Toate băncile de energie de mai jos au un lucru în comun: sunt portabile și au baterii de mare capacitate. Aceste bănci de alimentare nu sunt portabile de buzunar, însă sunt suficient de compacte pentru a se potrivi cu ușurință în rucsac, cutie cu mănuși sau geantă pentru laptop. Fără prea multe adânci, să ne scufundăm în cele mai bune bănci de putere de mare capacitate cu o baterie de peste 20.000 mAh pe care ar trebui să o cumpărați.

1. Anker PowerCore + 26.800 PD

Anker s-a impus ca lider în ceea ce privește încărcarea dispozitivelor și PowerCore + 26.800 PD este simbolul muncii lor. După cum ați fi ghicit pe baza numelui, această bancă de putere are o capacitate de 26.800 mAh, care este suficient de mare pentru a încărca majoritatea smartphone-urilor de peste 7 ori. Dar capacitatea colosală nu este singurul lucru care face din PowerCore + 26.800 PD alegerea noastră de top.

PowerCore + vine cu suport pentru ieșire USB-C PD 30W. USB-C PD acceptă o gamă largă de tensiuni diferite, inclusiv QuickCharge 2.0, utilizat în mod obișnuit de cele mai recente dispozitive Samsung și Google. Această bancă de putere se mândrește cu 1 USB-C (30W) și 2 porturi USB (5V / 3A), fiecare cu tehnologie PowerIQ care oferă cele mai rapide viteze de încărcare pentru telefoane și tablete.

PowerCore + 26.800 utilizează tehnologia Power Delivery care îi permite să se reîncarce complet în puțin peste patru ore, ceea ce este de trei ori mai rapid decât alte încărcătoare portabile de această capacitate. Nu numai că încarcă rapid smartphone-urile, dar poate încărca iPad-uri și MacBook-uri compatibile la viteze mari, similare cu încărcătoarele de perete Apple. De asemenea, poate încărca ultrabookuri selectate care acceptă USB-C, cum ar fi Pixelbook.

2. Ravpower 26.800 PD

Ravpower 26.800 PD este o altă bancă de putere mare, de mare capacitate, care vă poate menține dispozitivele alimentate o săptămână întreagă. La fel ca Anker PowerCore + 26.800 PD. Această bancă de putere are o capacitate a bateriei de 26.800 mAh și un design foarte elegant. Supranumită cea mai bună și mai rapidă bancă de putere pentru iPhone, Ravpower 26.800 poate încărca un iPhone 6s de zece ori și un iPhone 7 sau mai nou de nouă ori.

ravpower-26800-banca-de-capacitate-mare

Ravpower 26.800 poate încărca, de asemenea, dispozitive Android la mai mult de două ori viteza încărcătoarelor obișnuite de perete. Această bancă de putere vine cu suport pentru ieșire USB-C de 30 wați. Se poate reîncărca în patru până la cinci ore prin portul USB Type-C. De asemenea, îl puteți încărca prin porturile standard, dar va dura aproximativ paisprezece ore pentru a reîncărca complet.

Cu aproximativ 80 de dolari, Ravpower 26.800 PD este mai ieftin decât PowerCore +, care se vinde la 129 USD. Cu toate acestea, Ravpower nu include un încărcător de perete USB-C PD în cutie. Un avantaj al Ravpower 26.800 PD este că poate încărca un comutator Nintendo atunci când este redat.

3. EasyAcc 26.000 mAh Power Bank

Cu o lanternă cu LED-uri strălucitoare încorporată și o baterie masivă de 26.000 mAh, EasyAcc 26.000 power bank este minunat pentru călătorii și entuziaștii în aer liber. Această bancă de alimentare oferă patru porturi USB și două intrări Micro-USB (4A) care pot funcționa în tandem pentru a reduce timpul de reîncărcare cu până la cincizeci la sută. Cu această bancă de putere, puteți încărca până la patru dispozitive simultan.

easyacc-26000-banca-de-capacitate-mare

Din punct de vedere tehnologic, banca de energie EasyAcc nu este lăsată în urmă. Vine echipat cu tehnologie de încărcare rapidă inteligentă, care este una de acest gen. Această tehnologie identifică automat tipul de dispozitiv conectat și oferă cea mai rapidă viteză de încărcare pentru dispozitivul respectiv, până la 2.4A sau 4.8A prin cele 4 porturi.

Banca de putere EasyAcc 26.000 vine, de asemenea, echipată cu un sistem inteligent de protecție a circuitelor integrate, care asigură o protecție completă pentru dvs. și dispozitivele dvs. Va dura aproximativ opt ore pentru a reîncărca complet dispozitivul, ceea ce reprezintă jumătate din timpul petrecut de Ravpower 26.800 prin intrările standard.

4. Anker PowerCore 20.100mAh

Este posibil să nu aibă bateria cu cea mai mare capacitate, dar Anker PowerCore 20.100 (consultați recenzia noastră aici) reprezintă un argument puternic pentru a fi pe lista celor mai bune bănci portabile de putere de mare capacitate. În primul rând, este singura bancă de energie de pe lista noastră cu o baterie de peste 20.000 mAh care se poate potrivi în buzunar. Da! Este portabil de buzunar. În al doilea rând, cântărește cât o ceașcă de supă.

anker-powercore-20100-banca-de-capacitate-mare

PowerCore 20,100 furnizează 2,4 amperi la ambele porturi pentru un total de 4,8 amperi. Acesta combină PowerIQ și VoltageBoost, renumite la nivel mondial, pentru a furniza o încărcare super rapidă pentru o gamă largă de dispozitive. Această bancă de alimentare a fost proiectată pentru a fi utilizată practic cu orice dispozitiv care se încarcă de la un port USB.

Pe partea din față a PowerCore 20.100 sunt patru LED-uri albastre de încărcare care indică câtă încărcare rămâne pe dispozitiv. Această bancă de energie se reîncarcă complet în zece ore și vă puteți aștepta la șase până la șapte încărcări de la ea atunci când este încărcată complet.

5. Aukey 26.500 mAh Power Bank

Aukey 26.500 mAh power bank este o altă alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unui încărcător portabil care să vă mențină dispozitivele alimentate pentru o perioadă lungă de timp. Compania susține că Aukey 26.500 vă poate încărca iPhone 8 de zece ori sau Galaxy Note 8 de șase ori cu o singură încărcare. Este destul de impresionant, având în vedere că aceste dispozitive pot funcționa o zi cu o singură încărcare.

aukey-26500-banca-de-capacitate-mare

Banca de putere Aukey 26.500mAh oferă patru porturi de ieșire și trei porturi de intrare, pe care s-ar putea să nu le găsiți în nicio altă bancă de alimentare. Pe lângă încărcarea smartphone-urilor și tabletelor, puteți utiliza și această bancă de energie pentru a încărca un laptop USB-C compatibil, deoarece unul dintre porturi este un port USB-C. Celelalte 3 porturi de ieșire sunt porturi USB-A – unul oferă un 5V / 2.4A, în timp ce celelalte două au o viteză de încărcare de 5V / 3.0A.

Unul dintre dezavantajele acestui încărcător este că portul USB-C nu are caracteristica Power Delivery. Aceasta înseamnă că poate încărca doar câteva laptop-uri USB-C. Despre reîncărcare, îl puteți reîncărca prin USB-C, fulger sau port micro-USB, ceea ce îl face o bancă de energie cu adevărat universală.

Încheierea

Capacitatea de încărcare a unui încărcător portabil are multă greutate atunci când se ia o decizie de cumpărare. Asta pentru că capacitatea unei bănci de energie nu numai că îi afectează portabilitatea, ci și prețul. Puteți obține o bancă de energie cu o baterie de până la 3.000 mAh, unele la fel de mici ca dimensiunea unui card de credit. Cu toate acestea, astfel de bănci de alimentare pot încărca dispozitivul dvs. o singură dată.

Există, de asemenea, bănci de putere de înaltă capacitate, cu baterii de până la 50.000 mAh. Astfel de bănci de energie tind să fie voluminoase și, de asemenea, vin cu un preț mai mare. În cele din urmă, se va reduce la preferințele dvs. personale.

Sper că ați găsit util acest articol. Simțiți-vă liber să comentați și să distribuiți.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *