Top 5 cele mai bune browsere Android pentru navigarea pe internet

⌛ Reading Time: 3 minutes

Cele mai bune browsere Android pentru navigarea pe internet: Deși fiecare Android de acolo are un browser web implicit al OEM-ului său. Adică, toate dispozitivele Samsung vin cu propriul browser, la fel și dispozitivele Xiaomi. Dar utilizatorii au o varietate de nevoi și o calitate mai bună pe care o oferă alte motoare de căutare. Deci, acum să aruncăm o privire la 5 dintre cele mai bune motoare de căutare pe Internet disponibile pentru Android.

Citește și: Cum să redenumiți o aplicație pe Samsung Galaxy Tab S6

Cele mai bune browsere Android pentru navigarea pe internet

1. Google Chrome

Descarca

Nu ar exista o listă cu cele mai bune browsere Android fără includerea Chrome. După cum știm cu toții dacă există Google în nume, atunci nu există nicio îndoială în mintea noastră cu privire la calitatea și bunătatea browserului. Google Chrome este cel mai apreciat browser web disponibil acolo. Funcționează atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele Apple. De asemenea, trebuie remarcat faptul că rezultatele căutării oferite de Google Chrome sunt atât de ușor de utilizat încât este posibil să nu fie nevoie să cheltuiți mult să tastați tot ceea ce căutați.

2. Microsoft Edge

Descarca

Dacă există ceva care să se apropie de fiabilitate și să îndeplinească standardele de performanță, așa cum sunt menținute de Google Chrome, este Microsoft Edge, care are un rating de 4,5 stele și are milioane de utilizatori mulțumiți pe tot globul. Deși se știe că performanța aplicației pe mobil poate să nu fie la fel de bună ca cea a computerului, dar totuși este suficient de bună.

3. Brave Browser

Descarca

Citiți și: Cum se remediază DAQExp.dll lipsește o eroare în Windows 10

Următorul pe această listă cu cel mai bun browser Android este Brave Browser. Este cunoscut pentru viteza de neegalat, confidențialitatea și, de asemenea, pentru prea multe reclame, ceea ce reprezintă o preocupare destul de mare pentru utilizatori. Acesta este motivul pentru care aceasta are o caracteristică cunoscută sub numele de Brave Sheilds, care vă ajută să vă salvați datele și să opriți aceste reclame. De asemenea, aplicația susține că poate încărca orice site de încărcare grea de aproape 6 ori mai rapid decât Safari, Chrome și Firefox.

4. Firefox

Descarca

Un alt motor de căutare bine cunoscut este Firefox. Dar, după cum știm, performanța pe care o oferă cu Android poate să nu se potrivească cu cea cu Windows. Acest lucru se poate datora și faptului că în Android există o mare varietate de motoare de căutare disponibile. Acesta este un dispozitiv rapid, extrem de privat și sigur pe toate dispozitivele. Specialitatea este că blochează mai mult decât site-urile care nu au încredere, sporind astfel intimitatea utilizatorilor.

5. Browserul de confidențialitate DuckDuckGo

Descarca

Ultimul, dar cu siguranță nu cel mai puțin important pentru a învinge toate cele mai cunoscute site-uri de top, cele mai bine cotate, DuckDuckGo are o evaluare de 4,7 începători în magazinul Google Play. Acesta este un browser complet privat și putem spune acest lucru, deoarece nici măcar nu vă salvează istoricul. Deci, nu există nicio problemă cu privire la problemele de confidențialitate. Această aplicație scapă, de asemenea, de rețelele de urmărire a anunțurilor, oferind o protecție sporită a criptării împotriva ochilor curioși și permite căutarea în mod privat.

Concluzie

Citește și: Cum se remediază eroarea Xbox 0x97e107df [2020]

Dacă această postare v-a ajutat să aflați cele mai bune browsere Android pentru navigarea pe internet, arată-ne ceva dragoste împărtășind acest articol prietenilor și familiei cărora le poate fi utilă această postare. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.