Top 5 cele mai bune construcții Grim Dawn din 2021

⌛ Reading Time: 3 minutes

Cele mai bune construcții Grim Dawn: Grim Dawn este un joc de acțiune care se bazează pe o lume fictivă tematic întunecată, bazată pe epoca victoriană. Jocul a fost dezvoltat și publicat de Crate Entertainment și este lansat în 2016. Există foarte puține titluri prezentate în titlurile ARPG, iar Grim Dawn este cu siguranță cel mai bun joc dintre ele. Motivele pentru acest lucru sunt multe, dar, printre toate celelalte motive, construcțiile se remarcă.

De asemenea, citiți: Cum să remediați această versiune de Windows va expira în curând problema în Windows 10

Construcțiile din joc sunt foarte importante pentru supraviețuire și în majoritatea scenariilor vor avea un potențial de daune mai mare și ar putea ajunge foarte ușor la valurile ulterioare ale Shattered Realm. Nu doar că vor avea și potențialul de a combate temnițele sigilate și ar putea ajuta la înfrângerea lui Mogdrogen. Acum, cu toate acestea, iată lista Top 5 Cele mai bune construcții Grim Dawn.

Top 5 Cele mai bune construcții Grim Dawn

Deși există o mulțime de construcții Grim Dawn disponibile acolo, nu toate sunt la fel de eficiente ca unele dintre ele. Iată deci o listă care conține unele dintre cele mai bune bresle pe care trebuie să le cunoașteți în timp ce jucați acest joc.

1. Ritualist

Ritualist-sumbru-Zori-construiește

Dacă sunteți un expert în joc, atunci Ritualist este cel pe care îl căutați. Poate că nu îi va entuziasma pe noii veniți la fel de mult ca și experții. Conține câteva atacuri foarte mortale și, de asemenea, ajută la supraviețuirea cu ușurință în același timp. Pe măsură ce jocul progresează, devine mai interesant și, de asemenea, mai distractiv. Chiar și atunci când vă aflați la nivelul Ultimate și utilizați această construcție, atunci nu aveți de ce să vă faceți griji, deoarece va fi doar un tort cu această breslă.

construire ritualistă

2. Construirea sângerării

În al doilea rând, pe lista unora dintre cele mai bune construcții este Bleeding Build. Acesta va fi activat după ce atingeți nivelul de gardian de 100 sau mai mult. Vine cu funcții precum viteza la coșul de gunoi și bastoane mari de sângerare. Când vine vorba de lupte sau atacuri, are foarte puțină rezistență. Așa că alegeți-l pe propriul risc.

3. Cavalerul morții

cavaler-moarte-sumbru-zori-construi

Dacă sunteți în căutarea unei construcții care să vă ajute să vă conectați cu alte clase noi din acest joc, Death Knight este doar pentru dvs. Are atacul vicios mortal, poate suferi daune maxime fără pierderi uriașe și, de asemenea, vorbește despre energia și puterea pe care le poate rezista și poate supraviețui cu ușurință oricărui număr de atacuri. Ei bine, totul vine cu unele dezavantaje, așa că pentru aceasta sunt ghidurile de nivelare standard pe care unii dintre voi le-ar putea face și fără ele. Așadar, îl puteți considera drept favoritul oamenilor pentru supraviețuire.

4. Conjurer Summoner Build

Când vine vorba de a blestema un grup de monștri în mișcare, Conjurer Summoner Build este cel care nu trebuie să caute mai departe. În plus, are mici monștri de companie care vă ajută să jefuiți. Tot ce trebuie să faceți este să colectați pradă de la ei. Deci, da, este cu siguranță una dintre cele mai bune construcții Grim Dawn.

5. Vindicator Build

vindicator-construire

Oamenii au o mulțime de sentimente mixte cu privire la unele lucruri, în general. În timp ce vorbim despre sentimente mixte, Vindicator Build este unul pe care nu toți oamenii sunt capabili să ajungă la o singură concluzie. În timp ce unii consideră că este util, majoritatea dintre ei consideră că este o provocare. Privind caracteristicile acestei construcții, este destul de ușor să treceți la broască, ceea ce face procesul din joc destul de ușor. Cu toate acestea, asigurați-vă că schimbați devoțiunile, luați în considerare adăugarea unei taxe suplimentare și încercați să actualizați versiunea de bază la cea mai recentă, astfel încât să puteți folosi această breaslă mai eficient.

Concluzie

Dacă această postare v-a ajutat în găsirea Top 5 Cele mai bune construcții Grim Dawn, arată-ne puțină dragoste împărtășind acest articol prietenilor și familiei pentru care această postare poate fi utilă. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.