Top 5 cele mai bune emulatoare Android pentru Mac

⌛ Reading Time: 2 minutes

Cele mai bune emulatoare Android pentru Mac: Emulatoarele Android sunt răspândite, cunoscute și sunt destul de populare. Emulatoarele Android pe Windows sunt vești vechi, dar dacă îți spun că poți descărca și folosi Android pe Mac. Fie că este un Macbook sau un iMac, vine un moment în care doriți să rulați Android pe Mac. Dacă asta doriți, permiteți-mi să vă spun că vă aflați în locul potrivit.

Citește și: Cum se remediază Xbox One nu va citi discul

Cu Android Emulators puteți rula tot Android pe Mac. Puteți rula aplicațiile, jocurile și toate lucrurile pe care le puteți face pe telefonul dvs. smartphone, interzicând apelurile telefonice. Sună interesant? Ei bine, în această postare vom discuta primele 5 Cele mai bune emulatoare Android pentru Mac. Deci, fără alte discuții, permiteți-ne să începem rapid cu lista, nu-i așa?

Cele mai bune emulatoare Android pentru Mac

1. ARChon

Credite imagine: Ar Chon Github

ARChon este unul dintre cele mai faimoase și receptive emulatoare Android pentru Mac. Este mai mult o extensie Google Chrome decât emulatorul. Ei bine, ați ghicit bine, nu va trebui să instalați niciun program. Este un spațiu online complet. Pentru a utiliza ARChon va trebui să vă configurați în browser și apoi să apăsați sau să trageți APK-uri pentru a încărca aplicații în browser.

2. KO Player

KO Player este unul dintre emulatoarele Android lansate recent. Se comercializează ca un emulator mid-market care poate rula aplicații și jocuri confortabil. Emulatorul se concentrează principal pe jocuri, dar în orice caz, este un emulator plin de caracteristici. Acum acest lucru înseamnă că poate rula orice aplicație din Magazin Play, indiferent de dimensiunea și compatibilitatea acesteia. Dar site-ul web nu menționează pe ce versiune Android rulează.

3. Nox Player

Dacă sunteți conștient de lumea Android Emulator, atunci trebuie să fiți întâlnit sau cel puțin auzit de Nox Player. Nox Player, la fel ca KO Player, este, de asemenea, centrat pe jocuri, care vine cu eligibilitatea pentru a susține joystick-uri și controlere. Alte caracteristici includ jocul zero-lag și o experiență generală mai bună a utilizatorului. Mai mult, emulatorul este compatibil cu procesoarele x86, precum și cu procesoarele AMD.

Citește și: Cele mai bune alternative TheWatchSeries pentru a viziona seriale TV online 2020

4. Bluestacks

Bluestacks nu are nevoie de nicio prezentare. Bluestacks este unul dintre cele mai vechi și mai utilizate emulatoare Android din computerele cu Windows. Aplicația este complet gratuită și a servit mulți utilizatori de Windows și Mac de mulți ani. Dar Bluestacks nu este pentru toată lumea, deoarece este comercializat pentru mase. Există o anumită cantitate de întârziere în timpul funcționării. Bluestacks rulează în prezent pe Android Nougat, care are acum aproape patru ani. Dacă jocurile sunt pe lista dvs. de priorități, atunci vă sugerez să o ignorați. Dacă utilizarea generală a aplicației este preocuparea dvs. principală, atunci aceasta este pentru dvs.

5. Android Studio

Android Studio este întreținut oficial de Google. Și dacă nu știți, Android Studio vine cu propriul său emulator, care este actualizat foarte frecvent cu funcții noi. Acest lucru este destinat dezvoltatorilor Android cu experiență și cu experiență să își testeze aplicațiile înainte de a fi trimise în Magazin Play. Funcționează atât cu PC, cât și cu Mac. Este complet gratuit atât pentru Windows, cât și pentru Mac.

Concluzie

Dacă această postare te-a ajutat să găsești Cele mai bune emulatoare Android pentru Mac ne place ceva, împărtășind acest articol prietenilor și familiei cărora le poate fi utilă această postare. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.