Top 5 cele mai bune site-uri pentru descărcări APK Android sigure

⌛ Reading Time: 3 minutes

Cele mai bune site-uri pentru descărcări APK Android sigure: Există o serie de motive pentru care s-ar putea dori să folosiți site-urile terților pentru a descărca aplicații și nu Google Play Store. Motivele pot varia de la indisponibilitatea regională, versiunea nu este compatibilă, iar lista continuă.

Deci, aici site-urile intră în imagine, unde oferă link-uri către toate acele aplicații pe care trebuie să le căutați în Google Play Store și, de asemenea, unele ar putea conține chiar și cele care sunt deja acolo în Google Play Store, rezolvând astfel toate problemele utilizatorilor dintr-o singură lovitură. Așadar, fără mai multă întârziere, să ne uităm la primele 5 cele mai bune site-uri pentru descărcări APK Android sigure.

Cele mai bune site-uri pentru descărcări APK Android sigure

1. APKMirror

Nu va exista nicio listă cu cele mai bune site-uri pentru descărcări APK Android sigure, fără a adăuga APKMirror la listă. APKMirror este un site web creat și întreținut de faimoasa Android-Police. Deci, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la virus sau la amenințări dăunătoare, atâta timp cât rămâneți cu APKMirror. Spre deosebire de alte site-uri din listă, APKMirror se remarcă prin politicile sale robuste:

Citește și: Ce este serviciul ANT HAL? Pentru ce este și este sigur?

  1. Aplicațiile noi au trecut printr-un proces de verificare în care sunt comparate cu celelalte aplicații de la același dezvoltator pentru a verifica legitimitatea.
  2. Personalul are toate aplicațiile verificate înainte de a le publica pe site.
  3. Site-ul corespunde semnăturilor criptografice pentru versiunile mai noi de aplicații cu versiunile anterioare.

2. APKPure

APKPure respectă o practică de securitate foarte riguroasă pentru a se asigura că toate APK-urile descărcate sunt sigure și fără virus. Toate aplicațiile care doresc să fie publicate în APKPure vor trece printr-un proces legitim de verificare utilizând SHA1 pentru a se asigura că certificarea este sigură.

În ceea ce privește securitatea, nu este nimic de îngrijorat. APKPure preia toate detaliile referitoare la aplicație, cum ar fi capturi de ecran, descrieri ale aplicațiilor și metadate generale direct de la Google, eliminând astfel riscul de date false.

3. Aptoide

Citește și: Cum se remediază din păcate Setările au oprit eroarea?

Aptoide are peste 200 de milioane de utilizatori și are în jur de 6 miliarde de descărcări. Deci, pentru o aplicație atât de mare, aceasta trebuie să aibă o sursă mai bună pentru a ajunge, astfel încât acesta oferă o aplicație Android pentru a accesa magazinul și a descărca fișierele direct de acolo.

Deține și numele pentru a fi unul dintre primii care au adoptat tehnologia blockchain și criptomonedele. Dar, după ce am spus toate acestea, aplicația încă nu se află în lista de dorințe a multor utilizatori, deoarece aplicația permite magazinele lor și permite APK-urilor să ajungă pe platformă.

4. Magazin APK

Magazinul APK este o aplicație sau un site web care a fost inițial numit APK Downloader. Deci, pentru a obține semnul de încuviințare al utilizatorului sau pentru a-i trage către APK Store, au luat toate APK-urile din magazinul Google Play, astfel încât utilizatorii nu trebuie să se îngrijoreze prea mult de securitate și siguranță. De asemenea, în cazul în care utilizatorii nu se simt confortabil cu APK-urile din Google Playstore, atunci pot alege și din aplicații care nu se află în PlayStore, deoarece Magazinul APK are și metadatele.

5. Magazin Yalp

Magazinul Yalp se distinge de restul site-urilor menționate mai sus, deoarece restul nu este disponibil în niciun browser, de parcă ar trebui să folosiți magazinul Yalp, atunci trebuie să îl instalați din F-Droid, care în esență este un alternativă la Magazinul Google Play.

Așadar, specialitatea aici este că, odată ce ați instalat Yalp Store, puteți instala pur și simplu aplicații direct din Google PlayStore și să nu vă faceți griji cu privire la faptul că mijlocul infectează malware în fișierele APK. Deci, practic nu trebuie să aveți un cont Google pentru a descărca APK-urile din PlayStore, deci cât de cool este asta. Deci și rețineți că Magazinul Yalp funcționează și pe un dispozitiv înrădăcinat.

Citește și: Cum se remediază problema la analizarea erorii pachetului pe Android?

Deci, aceste aplicații menționate mai sus sunt cele mai bune site-uri pentru descărcări APK Android sigure. Deși există multe alte site-uri web, preferăm și trimitem aceste cinci site-uri către oricine intenționează să descarce aplicații din Magazin Play. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi. Până data viitoare, rămâi tehnic!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.