Top 5 moduri de a descărca muzică gratuită pe iPhone (2023)

music1.webp
⏱️ 4 min read

Dacă nu sunteți abonat la niciunul dintre giganții de streaming de muzică, descărcarea muzicii gratuite pe telefon poate fi o sarcină destul de dificilă. Anumite biblioteci online oferă descărcări gratuite, dar este posibil să nu aibă întotdeauna ceea ce cauți. Deci, cum poți să salvezi toate melodiile tale preferate pe telefon? Astăzi, vă prezentăm cele mai bune 5 moduri de a descărca muzică gratuită pe iPhone.

Citeste si: Top 4 moduri de a converti o fotografie în PDF pe iPhone

Arhiva Internetului

Arhiva Internetului

The Arhiva Internet este un depozit online incredibil de cărți gratuite, filme, muzică, software și multe altele. Există peste 14 milioane de înregistrări audio care pot fi descărcate gratuit de pe site. Aceasta include chiar și artiști populari și contemporani. Dacă vă place să ascultați muzică live, puteți găsi și înregistrări bootleg ale concertelor pe Internet Archive. Singura captură este că muzica descărcată de pe acest site nu poate fi folosită în scopuri comerciale. Cu toate acestea, dacă scopul tău este să asculți pur și simplu muzică, TIA este una dintre cele mai bune resurse gratuite.

Audiomack

Audiomack

Audiomack este una dintre cele mai bune aplicații pentru a descărca muzică în scopuri comerciale și recreative. Dacă sunteți în căutarea unui număr de fundal plin de capriciu pentru vlog-ul dvs., Audiomack este locul unde ar trebui să mergeți. Puteți găsi chiar și artiști populari precum Bad Bunny, Diplo, NBA Youngboy și alții pe Audiomack. Odată ce redați o melodie în aplicație, o puteți descărca cu ușurință de pe player.

YouTube

Aplicația YouTube se blochează pe iPhone-ul tău?  Iată 9 remedieri simple

Puteți descărca muzică de pe YouTube fără a necesita un abonament la YouTube Premium. Acest lucru necesită, de obicei, o cantitate bună de accesare și de încercare, deoarece majoritatea canalelor restricționează descărcările pe încărcările lor. Din fericire, puteți găsi mai multe videoclipuri ale aceleiași melodii pe YouTube. După ce descărcați melodia, o puteți accesa din dosarul Descărcări de pe YouTube.

Soundcloud

Soundcloud Top 5 moduri de a descărca muzică și melodii gratuite pe iPhone (2023)

Soundcloud este una dintre cele mai bune platforme online pentru artiștii emergenti pentru a-și prezenta munca. De asemenea, puteți găsi o mulțime de artiști populari pe Soundcloud. Dacă artistul permite descărcări, puteți salva muzica lor pe iPhone gratuit. La fel ca și YouTube, acest lucru necesită, de asemenea, multă încercare. Cea mai bună parte este că nu trebuie să vă înregistrați la Soundcloud pentru a descărca o melodie.

Musopen

Musopen Top 5 moduri de a descărca muzică și melodii gratuite pe iPhone (2023)

Dacă sunteți un pasionat de muzică clasică, mergeți la Musopen pentru a descărca înregistrări și partituri gratuite pe dispozitivul dvs. Musopen are o interfață foarte prietenoasă, ușor de urmărit și de navigat. Puteți răsfoi și descărca gratuit muzică de la compozitori precum Bach, Mozart, Beethoven, Chopin și alții. Dacă vă perfecționați meșteșugul ca muzician, vă va plăcea și conținutul educațional prezent pe site.

Întrebări frecvente (FAQs)

De unde pot descărca muzică gratuită pe iPhone-ul meu?

Arhiva Internet este o bibliotecă online exhaustivă care constă din milioane de înregistrări audio de la artiști populari, atât clasici, cât și contemporani. În afară de asta, puteți folosi și servicii precum Audiomack și Jamendo pentru a descărca muzică gratuită.

YouTube permite descărcări gratuite?

Puteți descărca muzică gratuit pe YouTube cu un abonament Premium. Cu toate acestea, unele canale și creatori permit abonaților non-premium să-și descarce și videoclipurile gratuit.

Unde pot găsi muzică fără drepturi de autor pentru vlogul meu?

Servicii precum TuneTank, Jamendo și Soundstripe oferă muzică fără drepturi de autor pentru vloguri, filme, podcasturi și multe altele. Chiar și YouTube are o bibliotecă audio fără drepturi de autor care vă permite să selectați muzica pentru videoclipuri.

Citeste si: Top 2 moduri de a adăuga casete de selectare la documentul Word

Concluzie

Acestea sunt primele 5 moduri de a descărca muzică gratuită pe iPhone. De asemenea, puteți utiliza instrumente terțe pentru descărcați videoclipuri YouTube ca MP3-uri pe dispozitivul dvs. Cunoașteți servicii muzicale care permit descărcări gratuite pe platforma lor? Ne-ar plăcea să știm în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x