Top 5 site-uri web pentru a afla Python online GRATUIT

Top 5 site-uri web pentru a afla Python online GRATUIT
⏱️ 4 min read

Python este unul dintre cele mai bune limbaje de programare cu scop general. Pe acesta au fost construite site-uri întregi precum Instagram, Reddit și Mozilla. Este, de asemenea, puternic utilizat în învățarea automată, analiza datelor, infrastructura cloud și DevOps și alte câteva aplicații. Simplitatea, sintaxa clară și codurile scurte diferențiază Python de alte limbi de nivel înalt.

Pentru toți elevii aflați acolo, am compilat o listă de site-uri online complete de tutoriale Python care rămân absolut gratuite.

1. Python.org

Site-ul oficial al Python Software Foundation este, de asemenea, una dintre cele mai bogate locații de resurse gratuite. Acesta este site-ul web puteți reveni pentru a clarifica orice ar putea părea nou și necunoscut. Dacă sunteți un student care folosește un manual standard, Python.org va servi ca o resursă indispensabilă pentru a vă solidifica toate conceptele. Poate fi un lucru excelent dacă vă pregătiți pentru examene.

Unele dintre micro-site-urile care merită verificate includ un index de funcții standard de bibliotecă, A Pagina Wiki, si un modul extensor pentru utilizatorii C / C ++. Wiki este, de asemenea, o resursă excelentă pentru a evita erorile începătorilor.

Pagina Wiki Python.org

2. SoloLearn

Tutoriale Sololearn Python 3

Dacă preferați un mediu de învățare modular, ca un curs accidentat, SoloLearn oferă o abordare fantastică de învățare pas cu pas pentru începători. Mai întâi trebuie să vă înregistrați pe site. Toate noile concepte sunt introduse într-un mod iterativ și se bazează pe lecțiile anterioare ale modulului. Există teste la sfârșitul fiecărui modul. De fapt, ar putea fi util să vă începeți călătoria în Python cu SoloLearn. Odată ce ați însușit conceptele cheie, ar fi mai ușor să le consolidați pe site-ul oficial al Python.

3. TechBeamers

Tutoriale TechBeamers Python.org

TechBeamers ne câștigă atenția datorită unei colecții cuprinzătoare de concepte pentru începători într-un singur loc. Spre deosebire de exemplul anterior, acest site de e-learning oferă mai mult decât tutoriale. Are o acoperire avansată a conceptelor precum multithreading și Python MongoDB. Există mai multe exemple de coduri de învățat împreună cu intrări de blog actualizate pentru a vă ajuta să vă întindeți imaginația. Datorită mediului său de tip blog, TechBeamers este recomandat dacă doriți să învățați Python de bază până la intermediar fără a fi nevoie să vă înregistrați nicăieri.

4. Hackr.io

Tutoriale Hackr.io Python

Hackr.io nu este un site de tutoriale exclusiv Python, ci găzduiește o colecție de cursuri diferite (atât gratuite, cât și plătite). De acum, există șaizeci și șapte de cursuri gratuite pe Python, astfel încât să puteți găsi cu ușurință unul care să se potrivească cerințelor dvs. Multe dintre aceste cursuri sunt destinate studenților avansați, dar există multe de învățat și pentru începători. În afară de Python, puteți afla, de asemenea, despre materialele legate de curs, inclusiv cadrul Django, învățarea automată și analiza datelor.

5. Python adevărat

Dacă doriți să învățați gratuit Python fără a fi nevoie să citiți module de cărți plictisitoare, Python adevărat oferă cea mai bună resursă one-stop online. Nu trebuie să vă înregistrați pe site, dar ar putea fi util să vă abonați la noi postări de blog. Toate subiectele au fost aranjate metodic și cu explicații detaliate, pas cu pas. Le puteți practica cu ușurință pe propria dvs. consolă de interpretare Python.

Tutoriale avansate Python reale

Cea mai intuitivă parte a site-ului web este o funcție de căutare în care puteți găsi rapid tutoriale despre orice subiect la alegere. În ecranul următor avem câteva rezultate excelente pentru DevOps. Indiferent dacă doriți să faceți dezvoltare web, învățare automată, cloud computing sau analiză de date, acest site web este pur și simplu pentru orice Python.

Python Devops bloguri la Real Python

Se pare că dolarul „gratuit” se oprește cu adevărat cu Real Python. Sau o face? Așteptați, avem o resursă web de învățare bonus pentru Python pe care trebuie să o verificați.

Site-ul BONUS – Pythonchallenge.com

Pythonchallenge.com Ghicitori Python

Nimic nu consolidează învățarea, cum ar fi testarea conceptelor dvs. într-un mediu necunoscut. Dacă ați luat un pic de Python de pe site-urile de tutoriale de mai sus, trebuie să vă jucați experiențele de învățare la Pythonchallenge.com. Există ghicitori pe mai multe niveluri bazate pe Python și poți să-ți testezi inteligența împotriva celor mai bune creiere de acolo. Site-ul web provocare conține, de asemenea, un clasament care poate fi motivant.

Concluzie

Ca începător în Python sau ca cineva care se extinde de la C / C ++, există atât de multe site-uri web tutoriale de la care să înveți. În mod clar, poate părea confuz la început cu privire la modul de a începe calea de învățare. Dacă aveți suficient timp și răbdare, site-urile web gratuite menționate aici oferă materiale abundente de la care puteți învăța.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x