Top 6 Enchantări imbatabile pentru Toporul Minecraft 1.19

6 Best Minecraft 1.19 Pickaxe Enchantments You Should Use in 2022
⏱️ 11 min read

Minecraft este un joc popular în care jucătorii pot săpă în lumea virtuală, să construiască structuri și să obțină resurse valoroase. Pentru a face acest lucru, cea mai importantă unealtă este maceta, care este folosită pentru a tăia copaci și a sparge pietre.

Odată cu introducerea versiunii Minecraft 1.19, au fost adăugate noi îmbunătățiri pentru macetă, ceea ce a făcut ca jucătorii să fie mai eficienți în colectarea resurselor. Aceste îmbunătățiri sunt numite Deschant-uri, care sunt efecte speciale aplicate pe macetă.

În acest articol, vom prezenta topul celor mai bune 6 Deschants pentru macete în Minecraft 1.19. Primul loc este ocupat de Silk Touch, care permite utilizatorului să colecteze blocuri întregi, fără a le distruge. Pe locul doi se află Fortune, care mărește cantitatea de resurse colectate din blocuri.

În continuare, locul trei este ocupat de Efficiency, care îmbunătățește viteza de colectare a resurselor. Pe locul patru se află Unbreaking, care face ca maceta să reziste mai mult timp în timpul utilizării.

Locul cinci este ocupat de Mending, care poate repara maceta în timp ce este folosită. În cele din urmă, locul șase este ocupat de Curse of Vanishing, care face ca maceta să dispară din inventarul jucătorului atunci când moare.

În concluzie, această listă de top 6 Deschants pentru macete în Minecraft 1.19 poate ajuta jucătorii să ia decizii mai informate în timpul jocului și să îmbunătățească eficiența lor în colectarea resurselor valoroase.

Rămânând fidel numelui său, o parte semnificativă a experienței de joc Minecraft se bazează pe minerit. Mine în Minecraft pentru a găsi biomuri, a colecta resurse și, dacă urmați povestea, pentru a ajunge la Dragonul Ender și a câștiga jocul. Dar toate aceste aventuri pot deveni rapid plictisitoare dacă nu ai echipamentul potrivit. Da, găsirea lui Netherite în Minecraft pentru a face un târnăcop îmbunătățește lucrurile. Cu toate acestea, chiar și asta nu poate depăși orele lungi și repetitive de minerit care fac parte din jocul de supraviețuire. Așadar, pentru a zgudui puțin lucrurile, am acoperit cele mai bune descântece de târnăcop Minecraft 1.19 pe care le puteți aplica pentru a vă ușura viața. De la folosirea lui până la obținerea lui, există multe de explorat despre cele mai bune descântece de târnăcop din Minecraft.

Cele mai bune descântec de târnăcop în Minecraft 1.19

Am testat aceste descântece cu vârfuri în Minecraft 1.19 în edițiile Java și Bedrock. Dar din moment ce fiecare descântec are un scop unic, lista noastră nu este clasată în niciun fel. Utilizați tabelul de mai jos pentru a explora toate descântecele până când îl găsiți pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

1. Reparație

Repararea este una dintre cele mai comune descântece din joc și, de asemenea, cea mai simplă. Repararea în Minecraft vă permite restabiliți durabilitatea articolului dvs. colectând globuri de experiență. Chiar dacă nu folosiți alte descântece, reparația este o necesitate, cel puțin pentru cele mai rare tipuri de târnăcopi. Dacă alegeți să nu reparați vârful afectat la timp, acesta va dispărea după utilizarea continuă.

Spre deosebire de alte descântece pozitive, repararea este o descântec de comori. Asta înseamnă că o poți găsi doar sub forma unei cărți fermecate și trebuie să o aplici manual pe cioc. Puteți folosi ghidul nostru pentru a afla cum să folosiți cărțile fermecate în Minecraft. În ceea ce privește locația acestei descântece, trebuie să te bazezi pe prada din cufere, pescuit, raiduri și comerț cu sătenii bibliotecari (un tip de muncă de sătean în Minecraft).

2. Eficiență: cea mai folosită vrăjitură cu vârfuri

Indiferent de cât durează vârful, eficacitatea sa este decisă de cât timp durează pentru a extrage blocurile. Și așa cum era de așteptat, farmecul eficienței îi permite a mea mai repede. Are 5 niveluri (V Eficiență), iar după o creștere de bază de 25%, fiecare nivel nou adaugă o eficiență suplimentară de 5% la vârf.

Eficienţă

Rețineți că nu afectează blocurile care nu acceptă un anumit vârf. Deci, nu poți extrage obsidianul mai repede cu un târnăcop de piatră și așa mai departe. Având în vedere distribuția minereului Minecraft 1.19, un târnăcop de aur cu eficiență V este cel mai rapid târnăcop din joc. Este perfect pentru preluarea celor mai bune servere de închisoare Minecraft.

3. indestructibil

Dacă repararea târnăcopului pare epuizantă, atunci Unbreakable Enchantment este o alternativă mai bună pentru tine. Practic previne daunele târnăcopului. și având durabilitatea redusă. Cu toate acestea, nu vă poate face alegerea complet indestructibilă. În schimb, reduce doar șansa ca târnăcopul să sufere daune. Târnacopul tău ar putea suferi încă daune din când în când.

țeapă de neîntrerupt

Unbreakable Enchantment are trei niveluri (Unbreaking III) și le poți obține pe toate sub formă de cărți fermecate, precum și să folosești tabelul de descântece pentru a-l aplica. Fiecare nivel reduce șansa ca durabilitatea târnăcopului să scadă cu 25%. Dacă intenționați să utilizați un târnăcop pentru o perioadă continuă de timp, ireproșabilul este cu ușurință una dintre cele mai bune descântece de târnăcop Minecraft 1.19 din toate timpurile.

4. Noroc

La fel ca în lumea reală, norocul în Minecraft joacă un rol important în jocul tău și pe asta se bazează această farmec. El crește numărul de blocuri extrase în mod regulat și șansele de picături rare. Dar nu afectează nicio experiență că procesul de minerit se prăbușește. Îl poți folosi pentru ca procesul de găsire a diamantelor în Minecraft să merite.

Farmecul Norocului

Această descântec are 3 niveluri (Fortune III), cu șanse mai mari de picături multiple cu 33%, 75% și, respectiv, 120%. Îl poți obține folosind atât masa fermecată, cât și cărțile fermecate. Cu toate acestea, afectează fiecare bloc de minereu în mod diferit. Puteți explora setul complet de date Fortune Charm pe Minecraft Wiki (vizitați site-ul web).

Dintre toate cele mai bune descântece Minecraft, atingerea de mătase este cu ușurință cea mai unică. Îți permite mine blocuri întregi ca ei înșiși în loc să arunce obiecte. Cel mai bun exemplu în acest sens este în contextul blocurilor de minereu. În loc să arunce minerale, un târnăcop cu o atingere de mătase va scăpa întregul bloc de minerale. Îl poți folosi chiar și pentru a colecta blocuri delicate, cum ar fi pânză de păianjen, sticlă și chiar noile blocuri de sculk.

Silk Touch: În Minecraft Cele mai bune încântări de târnăcop

Spre deosebire de majoritatea descântecelor, Silk Touch are un singur nivel. De asemenea, pentru a nu fi copleșit, jocul nu vă va lăsa să combinați atingerea de mătase cu farmecul norocului. Ele se exclud reciproc. Puteți obține o notă de mătase din cărțile fermecate și de la masa fermecată.

6. Blestemul Dispariției

Pe cele mai bune servere Minecraft PvP, lumea poate deveni competitivă în ceea ce privește echipamentul în joc. Unii jucători ajung chiar să te omoare pentru a-ți obține obiectele, inclusiv alegerile tale rare. În timp ce numai cele mai bune descântece de armură te pot proteja de atacuri, blestemul care dispare poate asigura că nimeni nu-ți ia echipamentul după ce mori. face ca Spike dispare din lume imediat ce mori.

Curse of Vanishing - în Best Pickaxe Enchantments of Minecraft

Dar, lăsând deoparte competiția, blestemul care dispare nu este cea mai bună farmec Minecraft 1.19 de adăugat târnăcopului tău. Dacă nu îl găsiți în mod natural, ar trebui să evitați să îl aplicați pe cioc.

Întrebări frecvente

Ce descântece sunt mai bune în târnăcop?

În ceea ce privește eficiența, Eficiența V și Fortune III sunt cele mai bune descântece de adăugat la un târnăcop.

Câte descântece poate avea un târnăcop?

Un târnăcop poate avea până la 3 descântece în modul joc de supraviețuire. Dar puteți depăși această limită folosind comenzile minecraft.

Este bun blestemul dispariției?

Cu excepția cazului în care încerci în mod specific să scapi de târnăcop, este una dintre cele mai proaste descântece din joc.

Care este cea mai bună combinație de descântece pentru cioc?

Cea mai bună combinație de descântece pentru un târnăcop din Minecraft include Efficiency V, Fortune III și Repair.

Cum faci cel mai puternic târnăcop din minecraft?

Puteți face cel mai puternic târnăcop din Minecraft adăugând un descântec III de nescăpat pe un târnăcop Netherite.

Încearcă cele mai bune descântec de târnăcop din minecraft 1.19

Indiferent dacă ești explorator sau doar colectezi blocuri pentru a-ți construi următoarea idee de casă Minecraft, aceste descântece de târnăcop din Minecraft 1.19 îți pot schimba cu adevărat jocul. Îți pot face jocul mai ușor, în același mod ca cele mai bune moduri de minecraft. Dar nu trebuie să instalați niciun plugin extern pentru a utiliza descântecele, ceea ce le face mai ușor de utilizat. În plus, poți pregăti și cele mai bune poțiuni Minecraft pentru a-ți face personajul mai puternic. Acestea fiind spuse, care este cel mai bun descântec de târnăcop după tine? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Descântecele de târnăcop din Minecraft 1.19 pot ușura mineritul și pot face jocul mai interesant pentru jucători. Cele mai bune descântece de târnăcop din Minecraft, cum ar fi Eficiența V și Fortune III, pot face orele lungi și repetitive de minerit mai eficiente și pot ajuta la obținerea resurselor rare. De asemenea, există descântece precum Unbreakable Enchantment și Silk Touch care pot proteja târnăcoapele sau pot fi folosite pentru a colecta blocuri delicate. Cu toate acestea, unii descântece, cum ar fi Curse of Vanishing, pot fi mai puțin utile, mai ales în anumite situații de joc. În general, descoperirea celor mai bune descântece de târnăcop din Minecraft poate face mineritul mai distractiv și mai ușor pentru toți jucătorii.
Încheiem această postare cu convingerea că v-a fost de folos și că v-ați bucurat de informațiile și noutățile aduse de acest blog de tehnologie. Ne reîntâlnim curând și vă așteptăm cu noi materiale interesante, dar și cu sugestii și observații din partea voastră. Până atunci, să aveți parte de tehnologie de ultimă generație și de succese în tot ceea ce vă propuneți!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x