Top 6 metode ușoare de a remedia descărcarea bateriei iPhone în timpul încărcării

iOS 15 draining your battery Here are 7 ways to save battery on your iPhone
⏱️ 4 min read

Indiferent cât de conservator ai folosi smartphone-ul, durata de viață a bateriei este ceva care scapă de sub controlul tău. După ani de utilizare, nivelul bateriei smartphone-ului tău va scădea. Acest lucru poate duce la o putere de rezervă mai mică și la viteze reduse de încărcare. Este posibil să observați chiar că bateria este descărcată chiar și atunci când telefonul este conectat pentru a se încărca. Deși poate fi necesar să schimbați bateria în cele din urmă, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a crește viteza de încărcare. În acest articol, vă prezentăm cele mai bune 6 metode simple de a remedia problema „descarcarea bateriei iPhone în timpul încărcării”.

Citeste si: Cum să activați sau să dezactivați descărcări inteligente pe YouTube și YouTube Music

Opriți încărcarea optimizată

Încărcarea optimizată asigură că dvs iPhone se încarcă într-un ritm mai lent când este conectat peste noapte. Menținerea iPhone-ului conectat pentru a se încărca pentru intervale lungi de timp poate afecta sănătatea bateriei pe o perioadă de timp. Când încărcarea optimizată este activată, curentul care trece prin bateria iPhone-ului este limitat după ce atinge o anumită cantitate de încărcare. Deși acest lucru funcționează bine în cea mai mare parte, poate duce la descărcarea bateriei dacă utilizați iPhone-ul în timpul încărcării. Iată cum puteți dezactiva încărcarea optimizată.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați Baterie.

Pasul 1: Accesați Setări și atingeți Baterie.

Pasul 2: Selectați „Sănătatea bateriei”.

Pasul 2: Selectați „Sănătatea bateriei”.

Pasul 3: Opriți bara de comutare pentru „Încărcare optimizată a bateriei”.

Pasul 3: Opriți bara de comutare pentru „Încărcare optimizată a bateriei”.  cum să remediați descărcarea bateriei iPhone în timpul încărcării

Închideți toate aplicațiile de fundal

iPhone-ul dvs. se încarcă într-un ritm mai lent atunci când efectuează o mulțime de sarcini de fundal. Dacă utilizați un iPhone mai vechi, poate duce chiar la scăderea nivelului bateriei atunci când telefonul se încarcă. Pentru a remedia acest lucru, ștergeți toate aplicațiile de fundal de pe telefon. Comutatorul de aplicații vă va permite să vedeți ce aplicații funcționează în mod curent în fundal. Puteți închide cu ușurință toate aplicațiile de fundal din comutatorul de aplicații în sine.

Opriți telefonul în timpul încărcării

Opriți telefonul în timpul încărcării.  cum să remediați descărcarea bateriei iPhone în timpul încărcării

Dacă iPhone-ul tău se încarcă lent chiar și după ce ai închis toate aplicațiile de fundal, dezactivează-l și apoi pune-l la încărcare. Chiar și atunci când ați oprit toată activitatea de fundal, iPhone-ul dvs. încă consumă bateria prin primirea semnalului de rețea. Alternativ, puteți pune iPhone-ul în modul zbor pentru a crește viteza de încărcare.

Utilizați un adaptor de alimentare autorizat de Apple

Utilizați un adaptor de alimentare autorizat de Apple.  cum să remediați descărcarea bateriei iPhone în timpul încărcării

Adaptoarele de alimentare joacă un rol important în determinarea ratei la care iPhone-ul tău se încarcă. De obicei, un adaptor vechi nu va putea oferi viteza de încărcare dorită. Acest lucru poate duce la descărcarea bateriei în timp ce iPhone-ul se încarcă. Pentru a remedia acest lucru, cumpărați un nou adaptor de alimentare. Asigurați-vă că utilizați un adaptor original Apple sau un adaptor „Made for iPhone” pentru cele mai bune rezultate.

Utilizați o priză diferită

Utilizați o priză diferită.  cum să remediați descărcarea bateriei iPhone în timpul încărcării

Este posibil ca defecțiunea să nu fie a iPhone-ului dvs., ci a sursei de alimentare scăzute de la priză. Încercați să vă conectați iPhone-ul la o altă priză de perete pentru a verifica dacă aceasta este problema. De asemenea, puteți încerca să utilizați o bancă de alimentare pentru a verifica dacă iPhone-ul dvs. se încarcă în ritmul dorit.

Verificați starea bateriei iPhone-ului dvs

Indiferent cât de prudent ai folosi telefonul, starea bateriei va scădea într-o perioadă de timp. iPhone-ul vă permite să verificați starea bateriei și vă oferă o idee despre durata de viață rămasă. Iată cum îl puteți verifica.

Pasul 1: Accesați Setări și apăsați pe Baterie.

Pasul 1: Accesați Setări și apăsați pe Baterie.

Pasul 2: Selectați „Sănătatea bateriei”.

Pasul 2: Selectați „Sănătatea bateriei”.  cum să remediați descărcarea bateriei iPhone în timpul încărcării

Aici puteți arunca o privire asupra informațiilor despre bateria iPhone-ului dvs. Dacă capacitatea bateriei dumneavoastră a scăzut atât de scăzut încât trebuie înlocuită, în loc de capacitatea maximă, vi se va afișa un mesaj că starea bateriei dumneavoastră s-a degradat.

Citeste si: Top 6 metode pentru a reduce dimensiunea fișierului foto pe iPhone

Concluzie

Acestea sunt primele 6 metode simple de a remedia problema „descarcarea bateriei iPhone în timpul încărcării”. Pentru a crește durata de viață a bateriei iPhone-ului dvs., conectați-l pentru a încărca numai atunci când bateria atinge un nivel scăzut și asigurați-vă întotdeauna că nu o supraîncărcați. Dacă doriți să se încarce rapid, nu îl utilizați iPhone în timpul încărcării.

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x