Top 7 alternative Paypal pentru plata online

Top 7 alternative Paypal pentru plata online
⏱️ 4 min read

PayPal este cel mai popular sistem de plată online, dar uneori nu este o opțiune. De exemplu, dacă locuiți într-o țară în care PayPal nu este disponibil sau funcționalitatea acestuia este limitată sau dacă persoana care dorește să vă trimită bani sau persoana la care doriți să trimiteți bani nu folosește PayPal, atunci aveți nevoie o alternativa.

Nu vă puteți plânge că nu există alternative PayPal. De fapt, există zeci, dacă nu sute, de sisteme de plată, dar nu există o singură alternativă PayPal care să fie cea mai bună. Totul depinde de ce aveți nevoie de alternativă – pentru a trimite bani unui prieten, pentru a face cumpărături online, pentru a vă plăti facturile etc., dar într-un fel sau altul, toate aceste șapte servicii de plată sunt opțiuni bune.

1. Skrill

Una dintre cele mai bune alternative PayPal pe care o puteți găsi este Skrill. Principiul său este similar – tot ce aveți nevoie este o adresă de e-mail sau un număr de telefon pentru a trimite / primi bani. Skrill este cu adevărat un serviciu internațional cu acoperire globală – operează în 200 de țări și 40 de valute. Taxele sale sunt mici – primirea banilor este gratuită și există o taxă de 1% (plafonată la 10 EUR) pentru trimiterea banilor. Cea mai bună parte este că Skrill este foarte popular și este acceptat pe multe site-uri și de către mulți indivizi.

2. Bitcoin

Bitcoin este diferit de celelalte sisteme de plată de pe listă, deoarece principiul său este diferit. Bitcoin nu este un singur site sau serviciu. Nu are o autoritate centrală care să o dețină și să o controleze – este un sistem peer-to-peer. Mai mult sau mai puțin Bitcoin a devenit mainstream, dar încă nu este la fel de popular ca PayPal. Trebuie să creați o adresă bitcoin și să o dați prietenilor să vă trimită bitcoins. Pentru a schimba bitcoins cu bani reali, mergi la un schimb Bitcoin.

PayPalAlternatives - 02 - Bitcoin

3. Payza

Payza este foarte asemănător cu PayPal. Este un serviciu internațional disponibil în peste 190 de țări și în 21 de valute. Payza nu este la fel de popular ca PayPal sau chiar Skrill, dar are milioane de utilizatori în întreaga lume și există unele magazine care acceptă Payza. Taxele sale sunt mai mari decât taxele Skrill, dar sunt totuși acceptabile – gratuit de trimis și 2,90% + 0,30 EUR pentru a primi bani.

PayPalAlternatives - 03 - Payza

4. Google Wallet

Dacă vă aflați în SUA / Marea Britanie și nu vă pasă de plățile internaționale, atunci portofel Google ar putea fi potrivit pentru dvs. Acest serviciu este bun în special pentru plățile mobile, altfel nu este la fel de popular ca opțiunile enumerate mai sus. Taxele variază – unele dintre tranzacții sunt gratuite, în timp ce altele costă 2,9%.

PayPalAlternatives - 04 - Google Wallet

5. Neteller

Neteller este foarte asemănător cu Paypal. Îl puteți folosi pentru a trimite și primi bani, precum și pentru a retrage pe un card. Taxele sale de transfer de bani sunt de 1,9%. Serviciul oferă multe moduri de a vă finanța contul, inclusiv Bitcoin. De asemenea, puteți utiliza Neteller pentru a face cumpărături online.

PayPalAlternatives - 05 - Neteller

6. Facebook Messenger

Facebook Messenger este cel mai tânăr serviciu din această listă. După ce adăugați un card de debit emis de o bancă din SUA, puteți trimite bani prietenilor în timp ce discutați. Aș spune că acest serviciu este cel mai simplu de utilizat, dar necesită un cont Facebook și trebuie să vă aflați în SUA. Cel mai bun este că (cel puțin deocamdată) trimiterea și primirea de bani prin Facebook Messenger este gratuită.

PayPalAlternatives - 06 - Messenger

7. Plătitor

Dacă niciunul dintre serviciile de mai sus nu este o opțiune pentru dvs., vă recomandăm să luați în considerare Payeer. În ceea ce privește popularitatea mondială (cu excepția Rusiei), este cu mult în urmă față de restul, dar ar putea fi doar serviciul pentru dvs. Taxa lor de 0,95% pentru transferurile internaționale este mai mică decât cea pe care o percep majoritatea celorlalți.

PayPalAlternatives - 07 - Payeer

Aceste șapte alternative PayPal sunt bune, deși, în cazul dvs. particular, nu toate ar putea fi aplicabile. Încercați-le și vedeți dacă vreuna dintre ele este bună pentru dvs. Dacă nu, puteți căuta întotdeauna alte servicii, dar nu uitați niciodată să citiți recenziile înainte de a semna, deoarece unele dintre serviciile de plată care nu sunt incluse pe listă au o reputație foarte umbrită. Din păcate, escrocii dintre sistemele de plăți nu sunt nemaiauzite.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x