Top 7 aplicații și servicii de chat vocal pentru gameri

6 Best Voice Chat Apps and Services for Gamers in 2019
⏱️ 16 min read

În era jocurilor online, comunicarea cu ceilalți jucători este esențială pentru a fi competitiv și a câștiga. De aceea, cele mai bune 7 aplicații și servicii de chat vocal pentru jucători sunt esențiale pentru orice gamer serios. Acestea oferă o comunicare rapidă și ușoară chiar și în timpul jocului, fără a fi nevoie să renunți la controlul tactil. Fie că este vorba de Skype, Discord, TeamSpeak sau Ventrilo, există o mare varietate de aplicații și servicii disponibile pentru toate nevoile și preferințele. Cu aceste 7 aplicații și servicii de chat vocal, orice jucător va fi în măsură să coordoneze cu succes cu echipa sa și să obțină victoria.

Dacă ești un jucător, știi, evident, cât de important este să comunici cu membrii echipei pentru a reuși în jocul tău. În timp ce majoritatea jocurilor multiplayer din zilele noastre permit jucătorilor să comunice între ei folosind un fel de soluție de comunicare vocală în joc, în general nu sunt grozave și nu oferă cele mai recente funcții, cum ar fi anularea zgomotului. Deci, dacă sunteți în căutarea unor aplicații de chat grozave care să vă permită să vorbiți cu colegii de echipă și cu alți jucători din grupul dvs., iată cele mai bune 7 aplicații de chat vocal pentru jucători în 2022.

Cele mai bune aplicații și servicii de chat vocal pentru jucători (august 2022)

După ce ne-am uitat atent la diverse aplicații de chat vocal concepute pentru jucători, am ales aplicații care oferă o comunicare perfectă. În timp ce unele aplicații oferă funcții de bază, altele merg cu mult dincolo de simpla experiență de mesagerie.

Apoi, în funcție de preferințele dvs., puteți utiliza aplicații pentru a rămâne conectat cu prietenii prin voce, video și chiar conferințe. Nu numai că, multe servicii de chat vocal vă permit, de asemenea, să partajați fișiere, astfel încât să puteți crea cu ușurință planuri criminale. Acestea fiind spuse, să începem cu rezumatul!

1. discordie

Judecând după cifre, Discord este de departe cel mai iubit. Serviciu de chat gratuit pentru jucători. Aplicația le permite jucătorilor să discute cu alți membri ai grupului lor Discord, prin chat vocal sau chiar text. Jucătorii pot crea un server și pot invita prieteni. Serviciul poate fi folosit direct pe websau jucătorii pot descărca aplicația.

Deoarece este disponibil ca serviciu web, jucătorii se pot alătura rapid serverelor și pot începe să comunice. Personal, am folosit Discord destul de mult în timp ce jucam CS:GO și jocuri precum Fortnite, iar majoritatea jucătorilor de aici la Beebom se bazează pe Discord pentru a comunica în timpul meciurilor lor PUBG.

Când vine vorba de funcții, Discord oferă multe. Jucătorii pot crea taste rapide personalizateși folosiți Discord ca suprapunere în joc. Funcția de suprapunere este destul de utilă, deoarece permite jucătorilor să aibă o interacțiune perfectă atât cu jocul pe care îl joacă, cât și cu toți cei cu care comunică prin Discord. De asemenea, puteți adăuga roboți pentru a adăuga funcții suplimentare.

Serviciul permite, de asemenea, jucătorilor să seteze niveluri individuale ale volumului pentru alți jucători, așa că este ușor să măriți volumul pentru persoanele pe care doriți să-i auziți și să-l reduceți pentru alții. Combină asta cu resursă scăzutăși utilizarea lățimii de bandă de către Discord și aveți cu ușurință un câștigător.

În afară de asta, oferă și Discord Protecție IP și DDoS, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la DDoS pe serverul dvs. Deși Discord este una dintre cele mai bune aplicații de chat vocal pentru jucători, dar dacă nu doriți să utilizați Discord, iată câteva alternative viabile pentru Discord pe care le puteți verifica.

avantaje Contra
liber de utilizat Fără servere auto-găzduite
Protecție DDoS încorporată Codecul implicit poate să nu fie cel mai bun vreodată
Setări ingenioase, cum ar fi nivelurile individuale ale volumului pentru jucători
Suport pentru roboți cool și utili.

Platforme: Windows, macOS, Linux, Android, iOS și Web
Preturi: Gratuit, Discord Nitro pentru 9,99 USD pe lună
Descarcare

2. Vorbește în echipă

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de chat vocal care vă poate oferi control administrativ mai bun într-o interfață de utilizator frumoasă, luați în considerare serios TeamSpeak. Probabil cea mai bună parte a acestei aplicații este o varietate de opțiuni de permisiuni pe care le puteți utiliza pentru a seta controlul dorit și chiar pentru a vă gestiona serverele. Are o interfață de utilizator avansată în care puteți gestiona mai multe canale și puteți modera alți membri ai echipei.

Cele mai bune aplicații și servicii de chat vocal pentru jucători (actualizat în august 2022)

O altă caracteristică care face TeamSpeak foarte util este transfer rapid de fișiere Joacă un rol cheie în menținerea sincronizării comunicării. Chiar și din punct de vedere al securității, această aplicație de chat vocal nu este suficientă datorită Criptare AES. În special, vă permite, de asemenea, să activați criptarea la nivel de server. Adăugați la această funcționalitate offline/LAN și o interfață de utilizator personalizabilă și devine o aplicație completă de chat vocal pentru jucători.

avantaje Contra
O mulțime de controale pentru permisiuni Lipsește comunicarea video
Funcționalitate offline/LAN
Criptare AES

Platforme: Windows, macOS, Linux, Android, iOS și Web
Preturi: Gratuit, 64 de sloturi de server pentru 55 USD pe an
Descarcare

3. mormăi

Cu criptare permanentă, Mumble este una dintre cele mai bune aplicații VoIP pe care jucătorii ar trebui să le încerce. Datorită criptării, datele dumneavoastră sunt întotdeauna în siguranță pe servere. susține murmur transmisie audio cu latență scăzută, astfel încât veți întâmpina întârzieri minime în timp ce discutați cu prietenii. De asemenea, acceptă sunetul pozițional, oferind jocului pe care îl jucați cu atât mai mult sentiment realist și captivant.

mormăi

Mumble oferă administratorilor de server un număr mare de permisiuni de utilizator, pe care le pot folosi pentru a gestiona și controla utilizatorii de pe server și aproape toate aspectele acestuia. Vine si cu un suprapunere în jocca și celelalte de pe această listă, care pot fi și ele foarte utile.

Pe lângă funcțiile pe care le oferă deja Mumble, jucătorii pot folosi „Ice” middleware, pentru caracteristici suplimentare pe serverele dvs. Mumble, cum ar fi interfețele web, vizualizatorii de canale, autentificatoarele și multe altele. Mumble are, de asemenea, aplicații mobile care au fost dezvoltate de dezvoltatori terți.

avantaje Contra
Suportă audio pozițional Poate fi puțin dificil de configurat
sursa deschisa Calitatea audio nu este cea mai bună.
suport de criptare

Platforme: Windows, macOS, Linux, Android și iOS
Preturi: Gratuit, 15 sloturi de server pentru 9 USD pe lună
Descarcare

4. Element

Cu un design modern, Element nu durează mult pentru a întoarce capetele. Aplicația oferă conferințe vocale și video nelimitate gratuite pentru a vă permite să comunicați cu prietenii dvs. Așa că puteți elabora strategii cu prietenii dvs. folosind instrumentul de comunicare preferat și puteți executa acele planuri de a elimina rivalii în modurile de cooperare cu un nivel ridicat de octanism.

Aplicația Element Voice Chat

Cu funcția de partajare a fișierelor destul de ușoară la dispoziția dumneavoastră, puteți partaja fișiere importante cu prietenii dvs. Datorită disponibilității mai multor instrumente utile de gestionare a fișierelor, puteți păstra totul organizat. Pentru a vă asigura că nu uitați nimic important, aplicația vă trimite alerte în timp util despre lucruri care contează pentru dvs.

De asemenea, Element este o aplicație open source și este disponibilă pe toate platformele. Deci, indiferent dacă sunteți pe iOS, Android sau Windows, puteți utiliza această aplicație de chat vocal pentru a comunica liber cu prietenii tăi. Criptarea gratuită de la capăt la capăt asigură că mesajele dvs. rămân protejate de privirile indiscrete.

avantaje Contra
Design cu aspect modern Gestionarea cheilor de criptare este puțin plictisitoare
criptare end-to-end Calitatea apelurilor video trebuie îmbunătățită
Oferă voce, video și conferințe nelimitate

Platforme: macOS, Windows, Linux, Android, iOS și Web
Preturi: Gratuit
Descarcare

5. chat cu aburi

SteamChat este o altă opțiune grozavă pe care te poți baza pentru toate nevoile tale de comunicare vocală în timp ce joci. Deoarece majoritatea dintre voi s-ar putea să aveți deja Steam instalat pe sistem și rulează în fundal în timp ce vă jucați, este o opțiune excelentă pe care să o încercați înainte de a instala oricare dintre celelalte aplicații din această listă.

Cele mai bune aplicații și servicii de chat vocal pentru jucători (actualizat în august 2022)

La urma urmei, dacă joci PUBG pe PC, de ce să lansezi un client de chat separat, când Steam acceptă funcția în sine, nu? Funcția de chat a Steam este liber de utilizat și vă permite creați-vă propriile grupuri cu prietenii.

SteamChat permite și utilizatorilor partajați adrese URL unice pe care îl puteți folosi pentru a partaja camera de chat. Administratorii de chat au, de asemenea, privilegiul stabiliți roluri pentru membri, oferindu-le posibilitatea de a da cu piciorul altor membri, de a gestiona informațiile de grup și de a stabili restricții de chat. De asemenea, și SteamChat au un client webpe care îl puteți folosi dacă nu aveți deja Steam instalat pe sistemul dvs.

avantaje Contra
Sprijină gruparea prietenilor după jocuri. Calitatea vocii nu este la egalitate cu opțiuni precum TeamSpeak
au un client web
destul de robust

Platforme: Windows, macOS și Linux
Preturi: Gratuit
Descarcare

6. Rună

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune aplicații de chat vocal pentru Android, atunci permiteți-mi să vă direcționez către Rune. Da, există Discord pe Android, dar Rune este și un aplicație puternică de chat vocal, special conceput pentru jucători. Puteți juca orice joc Android pe smartphone și puteți face colegi de echipă, vorbiți cu ei, elaborați strategii despre atacul dvs. și faceți mult mai mult. De asemenea, acceptă mesaje text cu suport pentru autocolante și alte funcții interesante.

6. Rune, cea mai bună aplicație de chat vocal pentru jocuri Android

Cea mai bună parte este că poți crea mai multe echipe pe baza jocului tău și poți descoperi și alți colegi de echipă care vorbesc limba ta. Ca să nu mai vorbim, Run este disponibil și pe iOS, deci utilizatorii de iPhone De asemenea, puteți să vă conectați la chatul vocal și să jucați jocuri împreună cu chatul vocal în fundal. Una peste alta, dacă doriți o aplicație Android pentru chat vocal în timpul jocului, Rune este o opțiune fantastică.

avantaje Contra
Chat vocal puternic pentru Android cu suport text Uneori, sunetul se bâlbâie
Interfață de utilizator frumoasă
Suportă toate jocurile Android

Platforme: Android și iOS
Preturi: Gratuit
Descarcare (Android, iOS)

7. Chat vocal Blizzard

Blizzard Voice Chat este pentru toți cei cărora le place să joace jocuri Blizzard Studio precum Overwatch, CoD, Diablo Immortal, Warcraft și multe altele. Aplicația desktop battle.net vine cu funcția de chat vocal și funcționează ca un farmec. Puteți crea canale pe baza jocului dvs., puteți dezactiva sunetul altor membri ai canalului, schimba nivelul volumului, și face mult mai mult. Există, de asemenea, o opțiune de a vă alătura mai multor canale vocale, dar puteți utiliza chatul vocal doar într-una dintre sesiuni simultan.

chat vocal Blizzard

Pentru a începe cu chatul vocal Blizzard, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați microfonul și să faceți clic pe butonul căștilor din colțul din dreapta sus al ferestrei de chat. Permite Modul de transmisie și iată-l! După cum am spus mai sus, funcționează fără nicio problemă. Singurul dezavantaj este că chatul vocal este disponibil numai în aplicația desktop. Cu toate acestea, puteți trimite mesaje text cu aplicația dvs. pentru Android. În concluzie, pentru jucătorii Blizzard, acesta este cel mai bun serviciu de chat vocal pe care îl aveți la dispoziție.

avantaje Contra
Cel mai bun serviciu de chat vocal pentru jocurile Blizzard Chatul vocal nu este disponibil pe dispozitivele mobile
Sunt disponibile comenzi audio și sunet
Alăturați-vă mai multor canale vocale

Platforme: Windows și macOS
Preturi: Gratuit
Descarcare

Întrebări frecvente

Poți vorbi la o petrecere în aplicația PlayStation?

Dacă puteți. Aplicația funcționează destul de bine, permițându-vă să discutați la o petrecere în aplicația PlayStation. (Accesați aplicația PS4 al doilea ecran de pe dispozitivul dvs. mobil -> Transcriere chat din meniul Party -> creați/alăturați-vă unei petreceri -> urmați instrucțiunile de pe dispozitivul mobil pentru a discuta.

Care a fost primul joc cu chat vocal?

Metroid Prime Hunters (lansat în martie 2006) a fost primul joc care a permis chatul vocal prin microfonul Nintendo DS.

Ce este chatul vocal pe Switch?

Soluția oficială Nintendo Voice Chat este o aplicație pe care o puteți descărca pentru dispozitivele iOS și Android pentru a discuta cu alți utilizatori Nintendo. În plus, Switch oferă și chat vocal în joc, astfel încât să poți comunica cu prietenii tăi.

Cum activez chatul vocal pe Nintendo Switch?

Nintendo oferă o soluție de chat vocal în aplicația Nintendo Switch Online pentru iOS și Android (este necesar un abonament online pentru comutare). În timp ce unele jocuri acceptă chatul vocal direct pe consolă cu căști, altele necesită o aplicație separată pentru smartphone pentru a activa chatul vocal.

Pur și simplu lansați modul de joc care acceptă chatul vocal sau atingeți Start după ce primiți solicitarea pe smartphone pentru a activa chatul vocal.

Cum îmi fac microfonul să funcționeze pe Switch?

Multe jocuri funcționează cu aplicația însoțitoare Switch pentru iOS și Android. Puteți folosi microfonul încorporat al telefonului sau mufa pentru căști pentru a conecta majoritatea căștilor la Switch.

Folosește aplicațiile de chat vocal pentru a comunica cu clanul tău

Comunicarea corectă a echipei este o parte importantă a câștigării oricărui joc cooperativ multiplayer, iar aceste aplicații și servicii VoIP vă vor ajuta cu siguranță să comunicați mai eficient cu clanul dvs. Deci, ce aplicații de chat folosiți pentru a comunica cu echipa dvs.? Si ce jocuri joci? Spune-ne gândurile tale în comentariile de mai jos.

În concluzie, comunicarea este esențială pentru a reuși în jocurile multiplayer, iar aplicațiile de chat vocal sunt un instrument important în acest sens. Discord este cea mai populară și preferată aplicație de chat vocal pentru jucători datorită funcțiilor sale avansate și protecției încorporate împotriva DDoS-ului. Alte opțiuni, cum ar fi TeamSpeak, Mumble, Element, SteamChat și Rune, oferă, de asemenea, funcții utile și criptare pentru a asigura o comunicare sigură și eficientă între jucători. În funcție de preferințele dvs., puteți alege cea mai bună aplicație pentru a rămâne conectat și pentru a coordona strategiile de joc cu colegii de echipă.
În speranța că am reușit să vă aducem informații și noutăți interesante din lumea tehnologiei, ne convingem că am îndeplinit misiunea noastră. Ne revedem curând cu alte articole și subiecte captivante pe care le vom aduce în atenția voastră. Până atunci, să vă bucurați de gadget-urile și aplicațiile preferate și să fiți mereu conectați la tot ce e mai bun în universul digital!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x