Top 7 aplicații similar ZEDGE pentru Android: alege alternativa potrivită!

Top 7 alternative ZEDGE pentru Android pe care le poți folosi
⏱️ 9 min read

Titlul “Top 7 alternative ZEDGE pentru Android pe care le poți folosi” se referă la o selecție a celor mai bune opțiuni de aplicații similare ZEDGE disponibile în Google Play Store pentru utilizatorii de Android. În loc să folosească ZEDGE – o aplicație bine-cunoscută pentru personalizarea fundalurilor și tonurilor de apel – aceste alternative pot oferi o varietate de caracteristici similare sau diferite.

Această selecție poate fi utilă pentru cei care caută alternative mai bune sau mai specializate în anumite domenii, cum ar fi oferirea de sunete pentru mesaje de WhatsApp sau blocarea ecranelor. În plus, utilizatorii care doresc să încerce ceva nou sau care nu sunt mulțumiți de performanța actuală a ZEDGE pot găsi această listă utilă.

Alternativele enumerate în acest articol pot fi folosite pe dispozitive Android, iar unele dintre ele pot fi descărcate și folosite gratuit sau la prețuri mai accesibile decât ZEDGE. Aceste aplicații pot oferi un echilibru între calitate și accesibilitate și pot fi de interes pentru utilizatorii care caută să își personalizeze dispozitivul mobil în diferite moduri.

ZEDGE Tonuri de apel și imagini de fundal este o aplicație excelentă pentru a vă personaliza smartphone-ul. Oferind tone de imagini de fundal, imagini de fundal live, tonuri de apel și tonuri de notificare, puteți oferi telefonului dvs. o schimbare completă. Are o funcție de căutare care vă permite să găsiți exact ceea ce căutați. Cu toate acestea, într-o actualizare recentă, algoritmul de căutare s-a schimbat de la fraze la etichete. Ceea ce înseamnă aceasta este că, dacă ar fi să căutați, de exemplu, „Frumoase aurore boreale”, ați obține rezultate nu numai pentru acea expresie, ci și pentru fiecare cuvânt în parte, inundând astfel ecranul cu rezultate inutile de căutare.

Dacă sunteți ca mine, aceasta poate fi o schimbare uriașă și vă va face să căutați alternative la aplicație. Asa de, iată o listă cu 7 cele mai bune alternative ZEDGE pentru Android pe care le puteți folosi:

1. Tonuri de apel și imagini de fundal MTP

Tonuri de apel și imagini de fundal MTP are un interfață foarte asemănătoare cu ZEDGE. Dacă ați fi un pic fan al interfeței ZEDGE, nu ați fi dezamăgit să treceți la această aplicație. Nu pot continua destul de mult despre asemănările sale cu ZEDGE. Oferă tonuri de apel și imagini de fundal cu subcategorii pentru fiecare dintre ele. Spre deosebire de ZEDGE, rezultatele căutării sunt afișate mai întâi în funcție de expresia de căutare înainte de a fi afișate pentru cuvinte individuale, ceea ce îl face cel mai evident candidat ca alternativă.

Tonuri de apel și imagini de fundal MTP

Instalare: (gratuit)

2. Tonuri de apel și imagini de fundal pentru mine

Tonuri de apel și imagini de fundal pentru mine are o interfață simplă și colorată. După cum sugerează și numele, puteți folosi aplicația pentru descărcați tonuri de apel și imagini de fundal, la fel ca ZEDGE. Imaginile de fundal sunt împărțite în categorii precum abstracte, animale și desene animate, în timp ce tonurile de apel sunt împărțite în afaceri, vacanță și patriotice, printre multe altele. Ambele pot fi, de asemenea, sortate în funcție de ceea ce este nou și de ce este popular în categoriile lor respective. Deși este posibil să vedeți reclame care apar din când în când în aplicație, acestea pot fi respinse cu o achiziție în aplicație.

Tonuri de apel și imagini de fundal pentru mine

Instalare: (gratuit cu achiziții în aplicație)

3. Fundaluri HD

Dacă ați folosit ZEDGE în principal pentru imagini de fundal, Backgrounds HD ar putea fi o altă opțiune bună. Ca și ZEDGE, poți vizualizați imagini de fundal recente și populare fila populară din aplicație este rafinată în continuare la populare zilnice, săptămânale, lunare și tot timpul. În plus, imaginile de fundal sunt împărțite în diferite categorii, cum ar fi animale, clădiri și mașini, ceea ce vă face ușor să găsiți pe cel potrivit. Aplicația oferă căutare dinamică, ceea ce înseamnă că veți primi sugestii de etichete imediat ce începeți să introduceți text în bara de căutare.

Fundaluri HD

Veți găsi încă două file în aplicație: „Feed” și „Random”. Accesând „Aleatoriu”, veți găsi imagini de fundal aleatorii din toate categoriile într-un singur loc. Aceste rezultate pot fi actualizate trăgând în jos din partea de sus a ecranului. Pentru a utiliza fila „Feed”, vi se va solicita să vă conectați cu contul dvs. Google sau Facebook. Odată ce v-ați conectat, puteți vizualiza și descărca imagini de la diferite persoane și chiar să le urmăriți dacă doriți.

Instalare: (gratuit)

4. Imagini de fundal

Wallpapers este o aplicație dezvoltată de nimeni altul decât Google însuși. Pe lângă faptul că vă permite să selectați o imagine de pe telefon, are unele asemănări cu ZEDGE pentru prezentând diferite categorii precum artă, pământ și peisaje pentru ca tu să alegi un tapet. Imaginile de înaltă calitate sunt mai întâi colectate din diferite surse și apoi clasificate în aceste categorii. Când atingeți o imagine, puteți vedea sursa ei atingând „Răsfoiți”. Aplicația are, de asemenea, o funcție numită „Tapet zilnic”, care schimbă imaginea de fundal a telefonului în fiecare zi cu o imagine aleatorie din categoria selectată. Deși aplicația Imagini de fundal nu vă permite să descărcați tonuri de apel, poate înlocui foarte bine secțiunea de imagini de fundal din ZEDGE.

Imagini de fundal

Instalare: (gratuit)

5. Fonduri

Fundale este o altă aplicație pentru a descărca imagini de fundal. Primul ecran al aplicației are patru secțiuni: Comunitate, Explorare, Colecții și Favorite. Înainte de a vorbi despre fiecare dintre aceste secțiuni, permiteți-mi să vă spun că imaginile sunt, de asemenea, împărțite în diferite categorii, cum ar fi abstract, mâncare, model etc. care poate fi găsit în meniul lateral al aplicației.

Revenind la secțiuni, prima este „Comunitate”. Aici puteți găsi imaginile încărcate de diferiți utilizatori ai aplicației. Puteți încărca și o imagine, dar pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să vă conectați. Următorul este „Explorare”. Toate imaginile le găsiți în aplicație aici. Când apăsați pe orice imagine, veți găsi detalii precum rezoluția, dimensiunea etc. Din acest ecran, puteți efectua și alte sarcini în afară de salvarea imaginii, setarea ca tapet sau marcarea acesteia. ca ZEDGE, această secțiune are o bară de căutare, dar cu un algoritm mai bun.

Fundaluri - Comunitate și Explorați

A treia secțiune se numește „Colecții”. Aici, după cum sugerează și numele, imaginile sunt clasificate în colecții specifice, cum ar fi Trinity, Earth etc. Unul dintre preferatele mele este AMOLED, deoarece conține imagini de fundal cu tema negru, care este foarte util pentru o durată bună de viață a bateriei pe smartphone-urile AMOLED. spectacol. Ultima, „Favorite”, este locul în care veți găsi imaginile pe care le-ați marcat ca favorite.

Fundaluri - Răsfoiți și Favorite

Instalare: (gratuit cu achiziții în aplicație)

6. Nuante XL

Cu o interfață simplă, Ringtones XL poate efectua aceeași funcționalitate ca și ZEDGE când vine vorba de tonuri de apel. Tonurile de apel sunt împărțite în diferite categorii, cum ar fi amuzante, clasice și festive. La fel ca ZEDGE, această aplicație are un categorie separată pentru sunetele de notificare. Fiecare dintre categoriile aplicației conține multe tonuri de apel, oferindu-vă un număr bun din care să alegeți. Puteți să atingeți orice ton de apel și apoi să îl redați pentru a decide dacă este suficient de bun sau nu. Veți găsi, de asemenea, o bifă verde, atingerea ei vă va cere să setați acel ton ca ton de apel, ton de contact, ton de notificare sau chiar ton de alarmă.

Nuante XL

Instalare: (gratuit)

7.Audiko

Dacă sunteți în căutarea unui ZEDGE alternativă pentru tonuri de apel singur, atunci aplicația Audiko nu vă poate servi doar scopului, ci vă permite și să le editați. Puteți selecta un fișier din stocarea dispozitivului sau din baza de date Audiko pentru a fi tonul de apel pentru telefonul dvs. Dacă alegeți să selectați unul de la Audiko, îl puteți asculta înainte de a îl descărca. Vă rugăm să rețineți că baza de date Audiko constă numai din melodii și nu din tonuri de apel unice.

Audiko

Deși nu beneficiați de funcții avansate de editare audio, puteți seta partea din sunet pe care o doriți ca ton de apel pentru telefonul dvs. Puteți chiar să alegeți să faceți estompare la început și să eliminați la sfârșit pentru un sunet mai natural.

Instalare: (gratuit cu achiziții în aplicație)

VEZI ȘI: 15 cele mai bune imagini de fundal live gratuite pentru Android

Utilizați cele mai bune alternative ZEDGE

ZEDGE este o aplicație excelentă pentru a găsi imagini de fundal și tonuri de apel. Cu toate acestea, acest lucru nu este suficient de bun pentru a compensa noul algoritm de căutare. Acum că știți despre alte 7 aplicații pe care le puteți utiliza ca alternativă, nu mai trebuie să rămâneți cu ZEDGE. Deci, ce alternativă ZEDGE folosești? Anunțați-mă în secțiunea de comentarii de mai jos.

ZEDGE Tonuri de apel și imagini de fundal este o aplicație populară pentru a personaliza smartphone-ul, oferind o gamă largă de tonuri de apel și imagini de fundal. Cu toate acestea, într-o actualizare recentă, algoritmul de căutare s-a schimbat de la fraze la etichete, ceea ce poate fi una dintre principalele dezavantaje ale aplicației. În acest articol, sunt prezentate 7 alternative bune ZEDGE pentru Android, inclusiv Tonuri de apel și imagini de fundal MTP, Tonuri de apel și imagini de fundal pentru mine, Fonduri HD și Imagini de fundal Wallpapers, printre altele.
Încheiem aici această postare plină de tehnologie și inovație, sperând că v-am adus informații utile și interesante. Dacă doriți să aflați mai multe și să fiți la curent cu cele mai noi tendințe din lumea digitală, nu uitați să ne urmăriți și să reveniți pe blogul nostru. Până data viitoare, vă dorim mult succes în experiențele voastre online și să vă bucurați de beneficiile tehnologiei în viața de zi cu zi!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x