Top 7 remedieri pentru Google Play Store Aplicațiile mele nu se afișează

7 principais correções para os meus aplicativos da Google Play Store que não estão sendo exibidos
⏱️ 8 min read

Magazinul Google Play are o secțiune dedicată care listează toate aplicațiile instalate în prezent pe telefon. Secțiunea prezintă, de asemenea, toate aplicațiile instalate anterior. Dacă Google Play Store nu afișează aplicațiile instalate pe telefonul dvs., este ușor să le aduceți înapoi așa cum se arată aici. În cazul în care ecranul care afișează aplicațiile și jocurile instalate apare gol cu ​​un ecran alb, această postare vă va ajuta și cu asta.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Reporniți telefonul

Dacă secțiunea „Aplicațiile și jocurile mele” lipsește sau nu funcționează corect în Magazin Play, puteți încerca să reporniți telefonul sau tableta Android. Țineți apăsat butonul de pornire de pe telefon până când vedeți un meniu. Apăsați pe Repornire sau Oprire în funcție de opțiunea disponibilă.

2. Uită-te la un alt loc

Secțiunea „Aplicațiile și jocurile mele” a fost disponibilă odată sub pictograma cu trei bare din Magazin Play. Dacă nu o găsiți acolo, pur și simplu apăsați pe pictograma imaginii de profil din colțul din dreapta sus al Magazinului Play. Toate opțiunile prezente în bara laterală stângă s-au mutat în acest meniu. Atingeți „Gestionați aplicațiile și dispozitivul”.

Veți vedea un ecran revizuit din ceea ce era disponibil în versiunile anterioare ale Magazinului Play. Acum aveți protecție Play, actualizări, spațiu de stocare, posibilitatea de a partaja aplicații, evaluările și recenziile dvs. pe un singur ecran în fila Prezentare generală. Dacă doriți să actualizați manual toate aplicațiile, atingeți butonul „Actualizați toate”. Alternativ, dacă doriți să vizualizați actualizările disponibile și să le actualizați manual una câte una, atingeți „Vedeți detalii” în secțiunea „Actualizări disponibile”.

Aplicații de actualizare Magazin Google Play

În mod similar, s-ar putea să credeți că opțiunea Play Store Library lipsește, dar nu este. Tocmai a fost redenumit și mutat. Atingeți Gestionați lângă fila Prezentare generală din partea de sus. Pentru cei care nu știu, secțiunea Bibliotecă găzduia toate aplicațiile instalate anterior.

Magazin Google Play Gestionați aplicațiile

Pentru a vizualiza toate aplicațiile instalate anterior, mai întâi apăsați pe fila Gestionați. Veți vedea diverse filtre în partea de sus. În mod implicit, este selectat filtrul Instalat, astfel încât să vedeți toate aplicațiile instalate. Apăsați pe filtrul Instalat și selectați „Neinstalat” din opțiuni pentru a vizualiza aplicațiile instalate anterior. De asemenea, puteți sorta aplicațiile după nume, cele mai utilizate, dimensiunea minimă, actualizate recent și dimensiunea utilizând opțiunea de sortare. Consultați modalități interesante similare de a utiliza Google Play Store.

Aplicații instalate anterior din Magazin Google Play

Pe scurt, Google Play Store nu a eliminat secțiunea „Aplicațiile și jocurile mele”. Acesta a fost redenumit (și mutat) în „Gestionați aplicațiile și dispozitivele”.

3. Ștergeți memoria cache și datele

În cazul în care primiți erori precum „Probleme găsite”, „Eroare la verificarea actualizărilor” sau „Descărcare în așteptare în Magazin Play” pentru aplicațiile dvs., ar trebui să ștergeți memoria cache și datele pentru Magazin Play. Aceasta nu va dezinstala nicio aplicație de pe telefon sau nu va elimina datele asociate acestora. Cu toate acestea, veți pierde setările Magazinului Play care pot fi setate din nou ulterior.

Urmați acești pași pentru a șterge memoria cache și datele pentru Magazin Play.

1. Deschideți Setări pe telefonul dvs. Android.

2. Accesați Aplicații sau Aplicații și notificări și atingeți Magazin Google Play. Dacă nu îl vedeți, atingeți „Vedeți toate aplicațiile”, urmat de Magazin Google Play.

Magazin Google Play din setările telefonului

3. Apăsați pe „Stocare și cache” pentru a vizualiza spațiul folosit de Google Play Store și pentru a goli memoria cache a acestuia. Atingeți mai întâi „Ștergeți memoria cache”. Reporniți telefonul pentru a vedea dacă problema este rezolvată. Dacă problema continuă, atingeți „Ștergeți datele” la pasul 3. Reporniți telefonul după aceea.

Magazin Google Play Clear Cache

În mod similar, repetați pașii pentru serviciile Google Play și ștergeți memoria cache și datele sale.

4. Dezinstalați actualizările magazinului Google Play

Dacă ar fi o aplicație terță parte, aș fi sugerat să o dezinstalați. Dar, din moment ce Play Store este o aplicație de sistem, nu o puteți dezinstala complet. Cu toate acestea, puteți elimina actualizările sale recente. Acest lucru ajută și la remedierea magazinului Google Play care nu afișează problema aplicațiilor mele.

Pentru aceasta, accesați „Setări -> Aplicații -> Magazin Google Play” de pe telefon, așa cum ați făcut în metoda de mai sus. Atingeți pictograma cu trei puncte din partea de sus și selectați „Dezinstalare actualizări” din meniu.

Actualizări de dezinstalare Magazin Google Play

5. Scanați aplicații cu Play Protect

De asemenea, ar trebui să încercați scanarea manuală a aplicațiilor folosind Play Protect. De multe ori, acest lucru împiedică apariția aplicațiilor instalate în Magazin Play. Pentru aceasta, deschideți Magazin Play și accesați „Gestionați aplicațiile și dispozitivul” atingând pictograma imaginii de profil. Atingeți prima opțiune care spune ceva similar cu Play Protect. Apăsați butonul Scanare de pe ecranul următor.

Aplicații de scanare Magazin Google Play

6. Conectați-vă cu Contul Google corect

Dacă încercați să verificați aplicațiile instalate anterior în Magazin Play, ar trebui să vă conectați cu contul Google corect care a fost folosit pentru a descărca acele aplicații. Pentru a schimba conturile din Magazin Play, atingeți pictograma imaginii de profil de pe ecranul de pornire al Magazinului Play. Când apare meniul, atingeți săgeata mică în jos de lângă numele dvs. și alegeți contul potrivit.

Magazinul Google Play comută mai multe conturi

7. Actualizați Magazinul Google Play

Adesea aplicațiile instalate care nu se afișează în Magazin Play ar putea fi cauzate de o eroare în Magazin Play. Pentru a remedia problema, trebuie să actualizați Magazin Play. Da, puteți actualiza și Magazin Play.

Pentru aceasta, deschideți Magazin Play și atingeți pictograma imaginii de profil. Atingeți „Setări -> Despre”. Derulați în jos și atingeți o dată versiunea Magazin Play. Dacă este disponibilă o actualizare, Magazinul Play va fi actualizat automat. Alternativ, puteți actualiza manual Magazin Play instalând APK-ul acestuia.

Actualizare Magazin Google Play

Sperăm că soluțiile de mai sus ar trebui să rezolve Google Play Store, aplicațiile mele nefiind afișate. Dacă soluțiile de mai sus nu vă ajută, ar trebui să încercați alte soluții, cum ar fi comutarea între datele mobile și Wi-Fi, dezactivați VPN și setați data și ora corecte pe telefon.

În timp ce Magazin Play este destinația dvs. unică pentru a descărca aplicații, puteți instala aplicații pe Android și fără Magazin Play. Sunt disponibile și câteva alternative Play Store. În cele din urmă, dacă vă place să descărcați și să explorați aplicații, știți cum să preveniți cheltuielile excesive în Play Store.

Legate de:

  • 5 alternative la Magazinul Google Play pe care le puteți instala pe Android TV
  • Cum se remediază codul de eroare 506 în Google Play Store
  • Cum să identificați aplicații Android false în Play Store

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x