Top 8 servere Minecraft Pixelmon pentru pasionații Pokemon

Best Minecraft Pixelmon Servers
⏱️ 12 min read

În ultima perioadă, popularitatea jocului Minecraft s-a combinat cu pasiunea față de universul Pokemon, ducând la crearea modului Pixelmon. Acesta aduce creaturile vesele și colorate în lumea cubică a lui Minecraft, oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a colecționa, antrena și lupta cu propriile lor creaturi.

Dacă sunteți un fan al acestui mod și căutați cele mai bune servere Minecraft Pixelmon, aveți câteva opțiuni excelente. De exemplu, Pixelmon Harmony este unul dintre cele mai populate și respectate servere, oferind o experiență de joc imersivă și plină de conținut. Alternativ, Pixelmon Reforged este un server popular care oferă noi actualizări cu regularitate și comunitatea activă și prietenoasă.

Alt server popular este PixelmonCraft, cu o varietate de moduri de joc care v-ar permite să vă extindeți creativitatea și să experimentați cu propriile idei. Dacă căutați un server cu un stil de joc mai îndreptat spre aventuri, atunci I-Pixelmon este o alegere excelentă. Acesta oferă o lume mare și animată a jucătorilor, unde poți explora, colecta și lupta cu creaturile.

Alte servere notabile includ PokéSplash, care oferă o experiență de joc competitivă și interesantă, și PokeBox, care are o comunitate prietenoasă și activă, precum și evenimente și concursuri frecvente. Indiferent de serverul pe care îl alegeți, nu veți avea decât emoții și distracție în timp ce vă explorați pasiunea pentru creaturile Pokemon.

Dacă nu știți deja, serverele Pixelmon sunt răspunsul Minecraft la cele mai bune jocuri GBA Pokemon care domină baza de fani. Unii dintre ei au lumi precum orașele pokemon. Între timp, alții au jocuri complete în care poți lupta, captura și antrena Pokemon în Minecraft. Deși, deloc surprinzător, aceste servere fac totul în limitele biomilor Minecraft. Deci, Pokemonii ar putea arăta ca omologii lor anime, dar orașele sunt încă blocate. Acest amestec unic de lumi Minecraft animate și blocate vine cu o strop de nostalgie. Fiecare server Pixelmon ne oferă caracteristici speciale împreună cu unele dintre cele mai bune moduri Minecraft. Acestea fiind spuse, să încercăm să le prindem pe toate pe cele mai bune servere Minecraft Pixelmon!

Cele mai bune servere Minecraft Pixelmon (aprilie 2022)

Vă rugăm să rețineți că toate serverele Pixelmon sunt modificate și majoritatea dintre ele vă pot cere să descărcați pachete de mod Minecraft. Unii vă pot cere chiar să instalați Forge în Minecraft pentru a le rula. Prin urmare, asigurați-vă că verificați astfel de cerințe pentru fiecare server înainte de a vă alătura.

1. Complexul CM

Începând lista noastră cu una mare, avem Complexul MC. Pe lista noastră, este unul dintre puținele servere Pixelmon care utilizează actualizarea Minecraft 1.18 și ulterioară. Datorită acestui lucru și unui număr mare de Pokémon, acesta este unul dintre cele mai populare servere Pixelmon. Are săli de sport, antrenori și Pokémon sălbatici care reproduc experiența autentică a anime-ului.

Dar chiar dacă alegi să nu intri în regatul tău Pixelmon, ai alte moduri de joc. Cele mai multe dintre ele au structuri inspirate de Pixelmons. Și dacă vrei vreodată o pauză, acest server include și alte hărți de aventură Minecraft. Acestea acoperă diferite culturi pop, inclusiv supereroi și desene animate.

2. PokéSaga

  • Adresa serverului: play.pokesaga.org
  • Pachetul de mod server: pixelmon+

PokeSaga preia lumea deschisă obișnuită a Pixelmon și îi adaugă misiuni interesante. Avem acces la diverse seturi de abilități personalizate, bresle și, cel mai interesant, șefii lumii de înfrânt. În ceea ce privește jocul, serverul are săli de sport Pokémon, lupte, hărți personalizate și o mulțime de antrenori activi. Există o mulțime de tărâmuri Pokemon în care te poți scufunda pentru a experimenta lumi unice și moduri de joc separate.

PokeSaga - Cele mai bune servere Minecraft Pixelmon

Deoarece serverul se află pe versiunea mai veche a jocului, funcționează fără probleme pe majoritatea mașinilor moderne. În plus, acest server are și unul dintre cele mai frumoase lobby-uri principale. vine cu statui gigantice ale pokemonului legendar lângă un teren mistic.

3. Regate Pixelmon

  • Adresa serverului: play.pixelmonrealms.com
  • Pachetul de mod server: regate pixelmon

Nu vă lăsați păcăliți de nume, deoarece acest server nu are nimic de-a face cu Minecraft Realms. Cu toate acestea, conținutul pe care îl oferă poate fi chiar mai bun decât majoritatea tărâmurilor oficiale. Are aproximativ 800 de Pokemoni care acoperă cele opt generații ale seriei. Există chiar și câțiva Pokemon șefi cu care poți lupta mai târziu în aventura ta.

Pixelmon Realms - Cele mai bune servere Pixelmon Minecraft
captură de ecran oficială

Pe baza acestui lucru, există diverse misiuni pe acest server Pixelmon. niste includ roluri NPC Inspirat din jocurile originale Pokemon. Este împărțit în continuare în câteva regate mai mici pentru a menține sistemul mai puțin aglomerat. Dar dacă toate acestea nu sunt suficiente pentru a te impresiona, serverul are și multe rețete noi în joc.

4. Anubis MC

Acest server Minecraft Pixelmon se numește cel mai bun server de acolo și are o mulțime de funcții pentru a-și susține afirmația. Ca multe servere, are peste 800 de Pokémon și mai multe locuri dedicate anime-ului. Există un oraș Pokemon și o oază împreună cu diferite locații unice.

AnubisMC

Anubis permite jucătorilor să participe la cadouri regulate și la evenimente pe server. Există chiar și o zonă de supraviețuire a serverului la care se pot alătura chiar și jucătorii Bedrock. Cu toate acestea, ei nu vor putea pune în bagaj niciuna dintre aventurile Pokémon din cauza restricțiilor de mod.

5. Pokeland

Următorul nostru server Pixelmon folosește aceeași formulă de bază ca și celelalte, dar vizează o experiență complet nouă. În loc să ne ofere diferite locații individuale, obiectivul său principal este de a oferi jucătorilor un Pokémon Ground. Aici, jucătorii pot interacționa, explora și încerca să găsească Pokemon. Dar dacă nu găsești monstrul de buzunar care îți place, îl poți cumpăra chiar și online.

Pokeland - Cele mai bune servere Minecraft Pixelmon

Creatorii serverului. oferă diverse upgrade-uri care pot fi achiziționate Au nevoie de bani din lumea reală. Cu toate acestea, serverul revine la fel prin organizarea de turnee lunare. Aici, jucătorii primesc o mulțime de premii interesante, inclusiv bani din lumea reală. Nu vă vom sugera să cheltuiți bani decât dacă vă place serverul, deoarece are un număr limitat de jucători activi.

6. Poke Paradise

poke paradis

Dintre toate cele mai bune servere Pixelmon Minecraft, Poke Paradise pare să aibă cele mai recente dintre cele mai recente Pokemon. Dincolo de generațiile obișnuite, adaugă și formele Gigantamax și Eternamax ale Pokemon. În plus, are și unele dintre regiunile și texturile mai noi din seria anime.

7. Pixelmon To Go

  • Adresa serverului: pixelmontogo.com
  • Pachetul de mod server: pixelmontogo

Pixelmon sau nu, majoritatea serverelor Minecraft nu sunt direct gata de joc. Dar nu mai, deoarece trebuie doar să instalați modul său Pixelmon cu acest server viitor. Apoi, de îndată ce serverul se încarcă, îl generează într-o lume deschisă plină de Pokemon.

Pixelmon To Go - Cele mai bune servere Pixelmon Minecraft

Serverul are interfața sa de utilizator personalizată și chiar și un lansator unic. Ambele sunt inspirate din seria originală de jocuri Pokémon. Deci, într-un fel, obțineți un alt joc Pokemon împreună cu Minecraft de care vă puteți bucura cu ușurință din mers.

8. Plasa de fructe

fructe pixelmon
  • Adresa serverului: mc.fruteros.net
  • Pachetul de mod server: fructe pixelmon

Nu în ultimul rând, avem Fruit Network. Este o colecție de moduri de joc, inclusiv Skyblock, Survival, Prison și Pixelmon. Pixelmon al acestui server amestecă modelul tradițional și jocul de supraviețuire. Vă puteți bucura de timpul dvs. în săli de sport personalizate, MMO-uri personalizate, turnee săptămânale și chiar recompense speciale Pokedex.

Bonus: Cum se schimbă versiunea jocului în Java

Cu toate cele mai bune servere Minecraft Pixelmon acoperite, este timpul să înțelegeți cum să le rulați corect. Deoarece majoritatea acestor servere rulează pe Minecraft Java versiunea 1.12.2, ar trebui să vă puneți jocul în acea ediție. Așa o faci.

1. Mai întâi, porniți lansatorul de joc Minecraft și treceți la „Facilităţi” din bara de navigare de sus din secțiunea Java.

Instalări în MC Launcher

2. Deci, faceți clic pe butonul „Instalare nouă”.. Este în partea de sus a listei de versiuni.

Instalări noi în Minecraft Java

3. Apoi, introduceți orice nume de server doriți în coloana nume. După aceea alege “versiunea 1.12.2” în meniul derulant al serverului. Apoi faceți clic pe butonul „Creați” din colțul din dreapta jos.

Instalarea versiunii MC 1.12.2

4. Odată ce noua versiune este gata, aceasta va apărea în lista de instalări. Ai nevoie faceți clic pe butonul de redare lângă el pentru a deschide versiunea compatibilă cu Pixelmon a jocului.

Joacă noua instalare MC

Încercați aceste servere Minecraft Pixelmon de top

Cu asta, acum ești gata să faci o călătorie nostalgică în lumea Pokemon cu cele mai bune servere Pixelmon Minecraft. De asemenea, cu modpack-urile și versiunea de joc Pixelmon potrivite, puteți începe să jucați ca antrenor în cel mai scurt timp. Dar dacă nu doriți să intrați online, modpack-urile de pe servere funcționează și offline. De asemenea, puteți găsi cele mai bune pachete de mod Minecraft similare din alte serii populare. Fiecare dintre ei are potențialul de a te trimite într-o nouă aventură prin lumi frumoase.

Și le puteți duce cu un pas mai departe instalând Optifine în Minecraft. Vă permite să îmbunătățiți grafica și performanța lumilor dvs. Minecraft. Funcțiile Optifine sunt utile în special pe serverele Pixelmon, deoarece majoritatea dintre ele acceptă cele mai bune shadere Minecraft. Cu aceste funcții, Pixelmon-urile dvs. pot arăta ca personaje moderne de jocuri video. Acestea fiind spuse, nu te vom mai ține aici. Este timpul să verificați cele mai bune servere Pixelmon și să începeți să prindeți Pokemon. Ce Pokemon ești cel mai încântat să prinzi? Spune-ne în comentarii!

Serverele Pixelmon sunt o modalitate excelentă de a experimenta lumea Pokemon într-un mod complet nou, folosind lumea Minecraft. Aceste servere oferă o mulțime de misiuni, săli de sport și antrenori activi, împreună cu diverse locații și hărți personalizate. Fiecare dintre cele mai bune servere Pixelmon oferă caracteristici speciale și moduri de joc diferite, dar majoritatea au peste 800 de Pokemon. În timp ce serverele Pixelmon au limitări cauzate de biomurile Minecraft, acestea încă aduc o strop de nostalgie pentru fanii seriei Pokemon. Pentru a te alătura acestor servere, ai nevoie de un pachet de mod Minecraft care poate fi descărcat de pe site-ul serverului. Cu toate acestea, asigurați-vă întotdeauna că verificați cerințele serverului înainte de a vă alătura.
Ne vedem curând între noi, oamenii tehnologiei! Până atunci, să ne bucurăm de inovații și să rămânem mereu conectați la ultimele tendințe. Înțelegeți valoarea pe care o aduce tehnologia în viețile noastre și utilizați-o cu înțelepciune. Împărtășiți cu noi opinii, feedback-uri și experiențe în comentarii. Până data viitoare, vă dorim un flux continuu de energie creativă și mult succes în proiectele voastre. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x