Tot ce trebuie să știi despre regnurile din Minecraft și modul lor de funcționare.

Ce sunt regnurile Minecraft și cum funcționează?
⏱️ 13 min read

Minecraft este o lume virtuală creată cu scopul de a permite jucătorilor să construiască orice își pot imagina. În Minecraft, există cinci regnuri principale: Regatul Plantelor, Regatul Animalelor, Regatul Fungi, Regatul Mineralelor și Regatul Muniției. Fiecare regat are caracteristici specifice și este format din blocuri și iteme care îl reprezintă și îi sunt specifice. Regatul Plantelor conține plante și copaci, în timp ce în Regatul Animalelor se găsesc animale. Regatul Fungi este locul unde pot fi găsite ciupercile, iar în Regatul Mineralelor se află mineralele și pietrele prețioase. Regatul Muniției este locul în care pot fi găsite diferite elemente care ajută jucătorii să se protejeze și să învingă creaturile periculoase. Fiecare regat are un sistem de funcționare și trebuie respectate anumite reguli, iar jucătorii au posibilitatea de a explora lumea, de a aduna resurse și de a construi propriile lor universuri.

Dacă ești ca majoritatea jucătorilor Minecraft, trebuie să fi încercat să folosești servere multiplayer online. Unele dintre ele sunt bune, altele sunt ciudate și multe dintre ele sunt înșelătorii de-a dreptul. Cu toate acestea, dezvoltatorii au decis să ofere jucătorului câteva servere alternative care sunt mai sigure, mai distractive și pline cu multe caracteristici exclusive. Da, vorbim despre Minecraft Realms. Acum, dacă vă întrebați ce sunt, cum funcționează și trebuie să plătiți pentru a accesa Minecraft Realms? Vă vom răspunde la toate întrebările în acest ghid detaliat.

Minecraft Realms: explicat (2022)

În lumea jocurilor multiplayer online, Minecraft este cu adevărat unic. Și Minecraft Realms duce această experiență la nivelul următor. Și din moment ce puteți folosi Realms în edițiile Minecraft Java sau Bedrock, niciun jucător nu ar trebui să rateze aceste servere. Cu toate acestea, dacă doriți mai multă emoție în jocul offline, instalarea Forge pentru a utiliza modurile în Minecraft este întotdeauna o opțiune. Nu uitați că avem și câteva semințe minunate Minecraft 1.18 pe care să le explorați. Acestea fiind spuse, să înțelegem ce sunt Minecraft Realms și cum le puteți folosi.

Ce sunt regnurile Minecraft?

Regatele Minecraft sunt servere dedicate oferit de Mojang și Microsoft. Dezvoltatorul permite jucătorilor să se aboneze la un server real și jucați cu până la 10 jucători în siguranță pe toate platformele Minecraft. Da, serverele acceptă jocul încrucișat, ceea ce permite jucătorilor de pe diferite platforme și dispozitive să se joace împreună. Ei bine, asta atâta timp cât folosești aceeași ediție: Java sau Bedrock. Deci, chiar și cu serverele lor de tărâm, cele două ediții de Minecraft nu acceptă interoperabilitate.

Dar compatibilitatea încrucișată este și o problemă offline. Ca servere online, serverele Realm sunt extrem de personalizabile și pot fi utilizate în multe moduri creative. Cea mai bună parte la ei este că nu trebuie să faci cea mai mare parte a muncii. Spre deosebire de serverele tradiționale, nu trebuie să creați și să proiectați lumea serverului mondial de la zero. Minecraft în sine oferă multe teme prefabricate pe care le puteți obține pentru Regatele voastre. Cu toate acestea, dacă doriți aceeași experiență bazată pe temă offline, cele mai bune pachete de mod Minecraft ar putea fi ceea ce aveți nevoie.

Minecraft Realms în Minecraft Bedrock Edition

Rareori ediția Minecraft Bedrock primește o ofertă mai bună aici. Realms pentru Minecraft Bedrock Edition sunt destul de speciale. Obțineți peste 150 de pachete tematice exclusive pe piață, care primesc conținut nou în fiecare lună, dacă vă abonați la serviciul Realms Plus. Vom discuta despre diferențele dintre Realm și Realm Plus mai târziu.

Ediția de bază are, de asemenea, un plan semnificativ mai ieftin dacă vrei să te joci doar cu 3 persoane pe serverul tău. Această opțiune nu include conținutul lunar exclusiv, dar este încă la fel de fiabilă ca și planul Realm Plus. În plus, Minecraft Realms pe Bedrock acceptă și conținut limitat bazat pe comunitate pentru a personaliza complet serverul. Dacă nimic altceva nu ți se potrivește, RTX este în continuare exclusiv pentru Minecraft Bedrock și funcționează chiar și pe Realms.

Minecraft Realms în Minecraft Java Edition

Minecraft Java Edition nu oferă posibilitatea de a alege între Realms Plus și un abonament obișnuit din cauza lipsei de disponibilitate a unei piețe oficiale. Cu toate acestea, există încă câteva beneficii unice pentru Java Minecraft Realms. Creațiile bazate pe comunitate, modificările și mult suport pentru dezvoltatorii terți fac din Java Minecraft locul perfect pentru a duce personalizarea la următorul nivel. Puteți vedea planurile și detaliile Java Realms chiar aici.

În timp ce tărâmurile Bedrock sunt limitate doar la pluginuri furnizate de dezvoltatorii Minecraft, puteți modifica complet Minecraft Realms în ediția Java. Singurul dezavantaj mare al tărâmurilor Java este jocul încrucișat. Puteți juca numai cu playere Linux, Windows și macOS care folosesc ediția Java. Nu puteți juca cu jucători Bedrock, așa cum am menționat mai sus. Din punct de vedere grafic, puteți oricând să instalați Optifine pe Minecraft Java pentru a concura cu grafica de înaltă fidelitate activată RTX din ediția Bedrock.

Minecraft Realms: pachete și prețuri

Acum că am acoperit ce sunt tărâmurile și la ce vă puteți aștepta de la ele, este timpul să discutăm despre costuri. Serverele Realm sunt întreținute și găzduite chiar de Mojang, ceea ce necesită lucru regulat. Cu asta în minte, Minecraft oferă un model de abonament pentru serverele Realm. Vă puteți dezabona în orice moment.

Dacă sunteți pe Minecraft Java sau Bedrock pentru Nintendo Switch, puteți chiar să optați pentru plăți unice. Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la toate planurile de abonare la serverul Minecraft Realm:

Caracteristici regate de bază Bedrock Realms Plus Realms of Java Edition
Taxa lunara de abonament (recurente)* 3,99 USD 7,99 USD 7,99 USD
numarul de jucatori Tu + 2 jucători Tu + 10 jucători Tu + 10 jucători
Server personal disponibil 24/7 Da Da Da, dar modificările pot fi offline fără ca computerul principal să fie activ
prietenii joaca gratis Pe toate platformele Bedrock Pe toate platformele Bedrock doar pe PC
Compatibil cu piața Minecraft Da Da Nu
Include trei sloturi mondiale Da Da Da + cu modificări individuale
Conținut lunar gratuit pe piață Nu Peste 150 de pachete pe piață Nu
Suportă conținut creat de utilizator Da Da Include conținut gratuit al comunității
Joacă pe mai multe platforme pe dispozitivele și consolele Bedrock Da Da Nu
Crossplay cu Java Edition: Windows, Mac și Linux Nu Nu Da
Comparația oficială Mojang

Comparația abonamentelor pentru tărâm: Concluzie

Diferențele dintre planurile de server Realm pentru cele două ediții de Minecraft sunt clare. Ceea ce ar trebui să ții cont sunt cerințele pe care le ai. Dacă doriți un server intim cu doar câțiva prieteni, un server simplu Bedrock Realms este tot ce aveți nevoie. Când cercul tău Bedrock se extinde la 10 jucători sau dacă ai nevoie de mai multe opțiuni de personalizare, Bedrock Realms Plus este o opțiune viabilă.

În calitate de jucător Minecraft Java, Realms nu oferă nicio opțiune în ceea ce privește planurile de abonament. Veți avea aproape tot ce oferă serverele Realms Plus pe Bedrock, dar fără conținutul lunar gratuit de pe Marketplace. Puteți avea grijă de asta cu modurile comunitare, dar va trebui să plătiți în continuare același preț ca Realms Plus.

Dacă vă întrebați cum puteți obține mai mult de 10 jucători pe serverul dvs. Minecraft Realms, nu există nicio soluție. Pentru cei care au nevoie de mai multă putere asupra serverului lor multiplayer și doresc să joace cu mai mult de 10 jucători, serverele personalizate sunt singura opțiune.

Sunt serverele personalizate mai bune decât Minecraft Realms?

Minecraft Realms și serverele personalizate au propriile lor avantaje. Puteți folosi oricare dintre ele pentru a juca Minecraft online cu prietenii tăi în modul multiplayer. Dar experiența poate fi oarecum diferită. In felul acesta.

CARACTERISTICI regate servere personalizate
Preturi 3,99 USD sau 7,99 USD Opțiuni de plată gratuite și multiple
personalizare Conform cerințelor Conform cerințelor
jucători maxim 10 Practic nelimitat
Creare și întreținere Automat și gratuit Manual
Disponibilitate 24/7 Mod implicit Am nevoie de aranjamente speciale
Conținut nou Furnizat lunar Poate fi creat sau adăugat
câștigând potențial Nici unul Puteți oferi conținut și pachete plătite
Tarife pentru prieteni/utilizatori Gratuit Gratuit

Dacă aveți nevoie de mai mult control și de un public mare, serverele personalizate sunt alegerea evidentă. Opțiunile lor gratuite de găzduire sunt, de asemenea, atractive. Dar dacă nu te deranjează să plătești o sumă relativ mică pentru o experiență multiplayer sigură, gata de joc și intimă, alege Realms.

Cum să obțineți și să vă alăturați Minecraft Realms

Întrucât Minecraft Realms este o sursă majoră de venituri pentru dezvoltator, au creat un sistem simplificat pe care să îl puteți accesa. Dacă doriți să începeți, opțiunea de a cumpăra servere Realms este chiar pe ecranul de start Java Edition.

tărâmurile ecranului de pornire Minecraft

În ceea ce privește ediția Bedrock, veți avea opțiunea de a achiziționa un abonament Realm sau Realm Plus în setările de creare a lumii. vei vedea „Joacă în Regat” în timp ce editați o lume existentă sau creați una nouă.

Joacă Realm Minecraft Bedrock

Când alegeți opțiunea „Joacă pe tărâm”, vei fi întrebat despre tipul de tărâm de care ai nevoie: Sloturi pentru 2 sau 10 jucători. De asemenea, când ajungeți la ecranul cu opțiuni de plată, puteți revendica a 30 de zile de încercare gratuită dacă nu ați mai folosit Realms înainte. Pare ușor, nu? Ei bine, există totuși o captură.

Dacă rulați ediția Minecraft Bedrock pe console, Realms poate fi o achiziție costisitoare. Pentru ca acesta să funcționeze, veți avea nevoie și de unul dintre următoarele:

  • xbox vivo gold,
  • PlayStation Plus, SAU
  • Nintendo Switch online

Între timp, utilizatorii de Windows trebuie doar să se asigure că Minecraft nu este blocat de un firewall pentru ca acesta să funcționeze.

Întrebări frecvente

Cum să obțineți mai mult de 10 jucători în Realms?

Nu există nicio modalitate oficială de a obține mai mult de 10 jucători pe un server de tărâm oficial. Dacă aveți o comunitate mai mare de jucători online, obținerea unui server personalizat este singura opțiune pentru dvs. Ca alternativă, vă puteți alătura serverului existent al cuiva cu grupul dvs. mare.

Merită un regat Minecraft?

Valoarea unui regat Minecraft depinde de cerințele dvs. Dacă doriți o experiență multiplayer mai simplă, cu lumi ieșite din cutie și să nu vă faceți griji pentru întreținere, acestea sunt cu siguranță o investiție utilă.

Cum să obțineți Minecraft Realms gratuit?

Singura modalitate de a obține regate gratuite minecraft este prin alăturați-vă serverului regatul prietenilor dvs. Atâta timp cât prietenul tău o permite, te poți bucura gratuit de serverul lor și de tot conținutul exclusiv al regatului.

Cum mă alătur unui regat Minecraft?

Fiecare proprietar de tărâm primește un cod de partajare din șase cifre pe care alți jucători îl pot folosi pentru a se alătura serverelor lor. Alternativ, pe ediția pentru PC, proprietarii de regații pot, de asemenea, să partajeze un link pentru ca alți jucători să se alăture regatelor cu un singur clic. Atât codul serverului, cât și linkul sunt disponibile în opțiunea de tărâmuri a jocului.

Realms funcționează pe toate versiunile de Minecraft?

Serverele de tărâm Minecraft funcționează pe toate versiunile moderne ale jocului, cu excepția versiunilor beta, instantanee și de previzualizare ale Minecraft. Deci, dacă plănuiați să experimentați online actualizarea sălbatică Minecraft 1.19, va trebui să așteptați lansarea sa oficială.

Obțineți propriul dvs. server Minecraft Realms

Acum, aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a decide dacă doriți să vă abonați la Realms. S-ar putea să nu pară cea mai bună ofertă pentru toată lumea, dar pentru publicul potrivit, Minecraft Realms se potrivește perfect. Având în vedere că temele lunare sunt promovate mai frecvent decât oricând, calitatea conținutului tărâmului devine din ce în ce mai bună. Cu toate acestea, dacă lumile Minecraft se simt puțin limitate pentru prietenii tăi, poți încerca să folosești Steam Remote Play pentru a juca online jocuri multiplayer locale. Dar revenind la minecraft, asigurați-vă că învățați toate minereurile minecraft înainte de a vă invita prietenii. Acest lucru vă va permite să găsiți diamante în minecraft și alte minerale rare cu mult înainte ca oricare dintre ele să o facă. Acestea fiind spuse, nu așteptați și invită-ți prietenii să joace imediat Minecraft Kingdoms!

Minecraft Realms este o opțiune sigură și distractivă pentru jucătorii Minecraft care doresc să se joace pe servere multiplayer online. Acestea sunt servere oficiale și personalizabile, găzduite de Mojang și Microsoft, care permit jucătorilor să se aboneze și să joace împreună în mod sigur pe toate platformele Minecraft. Regatele Minecraft sunt disponibile atât în edițiile Java, cât și în Bedrock, cu diferențe clare între planurile de abonament oferite de cele două ediții. Realms pentru Bedrock Edition sunt mai speciale și oferă peste 150 de pachete tematice exclusive pe piață, care primesc conținut nou în fiecare lună prin Realms Plus. În timp ce Realms pentru Java Edition oferă posibilități mai multe pentru personalizare și suport pentru modificări și comunități ale jucătorilor, dar fără opțiuni de abonament la fel de variate. Minecraft Realms este o opțiune care merită luată în considerare pentru jucătorii Minecraft, care doresc o experiență sigură și personalizabilă pe servere multiplayer online.
Închei aici această postare, sperând că ți-a fost de folos și că ai găsit informațiile de care aveai nevoie. Te aștept să revii pe blogul nostru de tehnologie pentru a descoperi și alte subiecte interesante din domeniul IT. Până atunci, nu uita să te menții informat și să rămâi conectat la ultimele noutăți din lumea digitală. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x