Tot ce trebuie să știți despre YouTube Premium și YouTube Music

Tot ce trebuie să știți despre YouTube Premium și YouTube Music
⏱️ 4 min read

YouTube trece prin unele schimbări mari, cel mai probabil schimbări care definesc industria, de fapt, întrucât se aruncă în cele din urmă într-un teritoriu dedicat de streaming muzical. Google Play Music s-ar putea să nu mai fie în curând din cauza revizuirii aplicației YouTube Music, în timp ce oarecum denumit YouTube Red se va transforma în YouTube Premium.

Suntem aici pentru a vă spune ce înseamnă, de fapt, toate aceste cuvinte noi și nebunești.

Cont Netflix Gratis
Cont Netflix Gratis

YouTube Music / Music Premium = Spotify Google

A Aplicația YouTube Music există de câțiva ani acum, dar este corect să spunem că Google nu a împins-o sau nu a dezvoltat-o ​​la maxim. Nu până acum, adică.

Versiunea actualizată a YouTube Music este răspunsul mult așteptat de Google la Spotify: un serviciu dedicat de streaming muzical, care va fi accesibil prin browserul dvs. și ca aplicație, utilizând toată tehnologia înfricoșătoare și puterea AI la dispoziția Google pentru a oferi experiența muzicală finală .

youtube-music-premium-news-chart-2

O versiune YouTube Music acceptată de anunțuri va fi gratuită și, dacă doriți să scăpați de reclame, versiunea „Premium” vă va costa 9,99 USD pe lună.

Dacă sunteți deja abonat YouTube Red, veți beneficia automat de avantajele YouTube Music fără anunțuri.

YouTube Premium = YouTube Red (și apoi câteva)

youtube-music-premium-news-chart1

Până în prezent, YouTube Red a fost partea video la cerere plătită de YouTube, oferind abonaților acces la biblioteca video YouTube Originals pentru 9,99 USD pe lună. YouTube Premium este o evoluție a acestui concept și, pentru 11,99 USD, aveți acces nu numai la tot conținutul de pe YouTube Red, ci și la tot ceea ce oferă YouTube Music.

Încă o dată, actualii abonați YouTube Red sunt mari câștigători aici, deoarece (cel puțin deocamdată) vor primi upgrade la YouTube Premium în timp ce rămân cu abonamentul de 9,99 USD; deci, în esență, actualii abonați YouTube Red beneficiază de serviciul Google de tip Spotify, precum și de toate materialele video exclusive YouTube la care au acces în prezent.

Cum afectează YouTube Music abonații Google Play Music?

Întrucât YouTube este o companie Google în aceste zile, acest lucru va avea inevitabil un efect asupra Google Play Music. YouTube a precizat deja că, pe termen lung, YouTube Music va înlocui Google Play Music.

Între timp, abonații la Google Play Music vor avea acces, de asemenea, la YouTube Music Premium și YouTube Premium, ceea ce este un indiciu destul de clar din partea Google că planul este de a migra în mod constant oamenii din Google Play Music. Cu toate acestea, deocamdată, Play Music va rămâne, iar abonații actuali vor putea folosi în continuare serviciul respectiv, precum și noul serviciu YouTube Music Premium.

Ce diferențiază YouTube Music de Spotify?

Marea întrebare pentru milioanele de abonați Spotify este „De ce să-mi pese?” Ce oferă YouTube Music care ar putea constrânge potențialul utilizatorilor Spotify să-l încerce?

Deocamdată, nu avem decât presupuneri, desigur, dar știm că marile progrese ale Google în asistentul său AI vor fi integrate aici. Veți putea căuta melodii recitând versuri, de exemplu, sau descriind cum sună melodia (YouTube a dat „acea melodie hipster cu fluieratul” ca exemplu, referindu-se la Young Folks de Peter Bjorn și John).

YouTube-Music-Premium-News-Peter-Bjorn-and-John

YouTube Music vă va putea folosi locația pentru a recomanda muzica potrivită – muzică pentru sală sau muzică pentru calmarea nervilor înainte de zbor, de exemplu. Desigur, ar trebui să vedem toate acestea în acțiune, dar Google are un mare avantaj în ceea ce privește puterea tehnologiei brute față de Spotify, pe care este sigur că o va folosi în numeroase moduri, cele menționate mai sus fiind doar vârful aisbergul.

Concluzie

Până acum a fost aproape imposibil să ne imaginăm un adevărat concurent cap la cap pentru Spotify, care a fost campionul incontestabil al streamingului muzical în tot acest timp. Toate semnele sugerează că Google a valorificat în cele din urmă resursele incredibile de care dispune și va oferi ceva care va condimenta arena de streaming muzical foarte frumos.

Mai bine decât Spotify? Cu siguranță vă vom da verdictul imediat ce vom pune mâna pe el.

Data inițială de lansare este 22 mai, care va acoperi SUA, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Coreea de Sud și alte câteva țări. Pentru a fi la curent cu sosirea YouTube Music în țara dvs., puteți înscrieți-vă pe site-ul oficial.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x