Totul despre utilizarea prafului de piatră roșie în Minecraft – Ghid complet

How to Use Redstone Dust in Minecraft
⏱️ 10 min read

Praful de piatră roșie este un material esențial în jocul Minecraft, deoarece are o serie de beneficii care îți pot facilitaază jocul. Practic, poate fi folosit pentru a crea dispozitive și mecanisme care să te ajute să îți construiești lumea și să îți crești eficiența în joc. Praful de piatră roșie este utilizat pentru a construi și program mecanisme automate, sisteme de iluminare, schimbătoare de blocuri și multe altele. De asemenea, poate fi și activat de sursa de energie numită redstone pentru a creea mașini complexe sau construcții automate. Pe scurt, folosirea prafului de piatră roșie poate îmbunătăți semnificativ performanța și plăcerea în timpul jocului Minecraft.

Praful de piatră roșie este cu ușurință unul dintre cele mai confuze articole din Minecraft pentru jucătorii noi. Este inutil de la sine, dar poate deveni cu ușurință cel mai puternic element din joc atunci când este combinat cu elementele potrivite. Acum, acest lucru este posibil doar dacă știți cum să utilizați eficient Redstone Dust în Minecraft. Și crezi sau nu, este mult mai ușor decât crezi. Să explorăm cum.

Cum se folosește Redstone Dust în Minecraft (2022)

Praful Redstone funcționează în același mod în edițiile Minecraft Java și Bedrock în majoritatea cazurilor. Dar unele dintre funcțiile sale pot diferi în anumite circumstanțe. Așa că asigurați-vă că explorați toate mecanismele sale înainte de a încerca Redstone Dust în joc.

Găsiți Redstone Dust în Minecraft

Cea mai obișnuită modalitate de a obține praf Redstone în Minecraft este găsirea și extragerea minereului Redstone. Cu toate acestea, puteți obține praf de piatră roșie și prin comerț, jaf din cufere și uciderea vrăjitoarelor. Avem deja un ghid pentru a vă ajuta să găsiți cu ușurință Redstone în Minecraft. Puteți folosi patru moduri diferite de a colecta toată piatra roșie de care aveți nevoie.

Cum să faci piatră roșie în minecraft

Puteți crea praf Redstone în Minecraft plasând un bloc Redstone într-o masă de lucru. Nu există o rețetă de crafting pentru acest proces și pur și simplu puteți plasa blocul oriunde în zona de crafting. Fiecare bloc Redstone este echivalent cu nouă bucăți de praf de piatră roșie. Desigur, puteți găsi aceste blocuri doar sub structura portalului Orașelor antice din Minecraft.

Creați praf de piatră roșie și bloc de piatră roșie

Dacă este necesar, puteți, de asemenea, să inversați această rețetă pentru a crea blocuri Redstone. Pentru a face asta, trebuie doar să umpleți zona de crafting cu bucăți de praf Redstone. Odată ce faci asta, vei obține un bloc Redstone. Această rețetă funcționează numai dacă toate locurile din zona de crafting sunt umplute, așa că nu puteți încadra nouă bucăți de praf Redstone într-o singură celulă.

Diferite utilizări ale pulberii de piatră roșie

Praful de piatră roșie are o varietate de utilizări. Ca ingredient de crafting, poți folosi Redstone Dust pentru a crea următoarele articole în Minecraft:

 • bloc de piatră roșie: Power Redstone utilaje
 • Ceas: Dezvăluie dacă este zi sau noapte în lumea de peste
 • Busolă: Indică către punctul de naștere al lumii.
 • banda detectorului: Detectează prezența cărucioarelor de mine
 • Dozator: Aruncă și folosește diferite obiecte
 • Picurator: Aruncă obiecte ca obiecte
 • Bloc de note: Redați note muzicale care se modifică în funcție de blocurile plasate mai jos
 • Observator– Avertizează schimbările de joc și trimite semnale Redstone
 • Piston: Împingeți blocuri, mobs și obiecte.
 • șină de alimentare: Porniți cărucioarele de mine
 • lampă de piatră roșie: Bloc luminos comutabil
 • Redstone Repeater: repetă circuitele Redstone și semnalele Redstone
 • torță de piatră roșie: Activați aparatele Redstone și trimiteți semnale Redstone
 • Scop: Detectează proiectile și trimite semnale Redstone

În afară de ceas și busolă, elementele enumerate mai sus care sunt fabricate din Redstone funcționează doar într-un circuit. Prin urmare, trebuie să plasați obiectul creat alături de alte obiecte Redstone pentru a-și extrage întregul potențial.

Cum să folosiți praful de piatră roșie în poțiuni

Pe lângă faptul că este un ingredient de artizanat, poți folosi și Redstone Dust pentru a prepara și a îmbunătăți unele dintre cele mai bune poțiuni din Minecraft. Dacă puneți pudră Redstone într-un stand de bere lângă o sticlă de apă, veți obține o poțiune banală, care nu are efect sau putere. Dar dacă preparați Redstone Dust cu orice altă poțiune bazată pe timp, veți ajunge să creșteți durata efectelor acelei poțiuni.

Puteți folosi praful de piatră roșie cu următoarele poțiuni pentru a prelungi durata acestuia:

 • poțiune rezistentă la foc
 • Poțiune de invizibilitate
 • poțiune de vedere nocturnă
 • poţiune otrăvitoare
 • poțiune de regenerare
 • poţiune lentă
 • poțiune de forță
 • poţiune de viteză
 • Poțiune pentru respirație de apă
 • Poțiunea slăbiciunii
 • poțiune de săritură
 • poțiune cu cădere lentă

Dacă doriți să aflați mai multe despre poțiunile Minecraft, inclusiv lista completă a poțiunilor, ingredientele necesare și un ghid de preparare a berii, vă rugăm să citiți ghidul asociat.

Cum să utilizați praful de piatră roșie în circuite

În cei mai simpli termeni, poți folosește praful Redstone în minecraft ca „sârmă” pentru toate mașinile și circuitele Redstone. Nu emite și nu detectează niciun semnal Redstone pe cont propriu. În schimb, praful Redstone transportă semnale de la un dispozitiv Redstone la altul. Îl poți așeza deasupra blocurilor și pe laturile înalte ale unui bloc de blocuri opace în joc, împreună cu jgheaburi, scări / plăci inversate și blocuri de sticlă.

forme de piatră roșie

Dar Redstone Dust nu poate fi plasat în aer, sub apă sau în lavă. Când este plasat lângă un alt bloc sau componentă, praful Redstone capătă o structură asemănătoare unui fir atunci când este utilizat pentru a conecta articole, așa cum puteți vedea în diagrama de mai sus. În caz contrar, de la sine, rămâne ca semn plus. Dacă faceți clic dreapta pe semnul plus, acesta se transformă într-un punct, împiedicându-l să se conecteze oriunde. In afara de asta, când praful Redstone primește putere, începe să strălucească o culoare roșie strălucitoare.

Cum să utilizați Redstone Dust ca fir în Minecraft

Pentru a înțelege funcționalitatea prafului Redstone ca fir în Minecraft, urmați acești pași și creați o torță Redstone simplă:

1. Mai întâi, plasați a pârghie deasupra oricărui bloc solid.

stick aleatoriu

2. Apoi, la câteva blocuri de acea pârghie, plasați a lampă de piatră roșie.

Lever Torch și Redstone

3. După aceea, conectați ranga la lampa Redstone punând pudra Redstone între ele. Nu trebuie să urmați o linie dreaptă sau cea mai scurtă cale în timp ce așezați praful Redstone, totuși, asigurați-vă că cele două rânduri de Redstone nu sunt unul lângă celălalt.

Pârghie atașată la Torța Redstone cu praf Redstone

4. După ce ați terminat de așezat praful de piatră roșie, porniți comutatorul și asistați la Pulbere de piatră roșie care transportă energie la lampa de piatră roșie, pornind-o. Aceasta este una dintre cele mai ușoare moduri de a folosi Redstone Dust în Minecraft.

Redstone Lamp Redstone Powder Activator

Întrebări frecvente

Poți face praf Redstone?

Singura modalitate de a face praf de piatră roșie este prin a pune un bloc de piatră roșie pe bancul de lucru sau prin topirea minereului de piatră roșie în cuptor.

Este Redstone un mineral adevărat?

În ceea ce privește proprietățile și aspectul, sulfatul de cobalt (II) (CoSO4) este cel mai apropiat omolog real de fictivul Minecraft Redstone.

Ce blocuri nu conduc Redstone?

Cel mai blocurile non-opace nu permit lui Redstone să conducă puterea. Dar excepțiile de la aceasta includ blocuri de barieră, jgheaburi, scări / plăci inversate și blocuri de sticlă.

Pot mafioții să apară în praful Redstone?

Deși nu este destinația sa, puteți folosi Redstone pentru a preveni mafioții să apară într-o anumită idee. Orice mafiote din Minecraft nu au voie să apară în mod natural deasupra prafului Redstone.

Începeți să utilizați Redstone Dust în Minecraft astăzi

Și chiar așa, acum sunteți gata să utilizați, să predați și să experimentați cu Redstone Dust în Minecraft 1.19 sau o versiune anterioară. Dar nu te învinge dacă nu ai suficiente idei pentru a folosi această componentă puternică. Este ușor să fii copleșit de praful de piatră roșie de minecraft și componentele sale. De aceea avem deja un ghid care trece peste diferite ferme Minecraft, care se bazează de obicei pe Redstone. Puteți găsi, de asemenea, tutoriale ușor de creat pentru fiecare dintre acele ferme în același ghid. Acestea fiind spuse, cum plănuiți să utilizați Redstone Dust în Minecraft? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Praful de piatră roșie este un element esențial în Minecraft și poate fi confuz pentru jucătorii noi. Este utilizat în articole de crafting precum blocuri de piatră roșie, ceasuri și dozatoare, și poate fi găsit prin extragerea minereului de piatră roșie sau prin comerț cu vrăjitoarele și cuferele. Redstone Dust poate fi folosit și în poțiuni pentru a prelungi durata efectului acestora și poate fi utilizat ca fir în circuite Redstone pentru a conecta dispozitive. Cu câteva cunoștințe de bază și un pic de creativitate, praful de piatră roșie poate fi transformat într-un element puternic și versatil în joc.
Îți mulțumesc pentru că ai luat timp să citești acest articol și să îți împărtășesc cunoștințele și ideile mele în domeniul tehnologiei. Îți doresc să fii mereu conectat la cele mai noi inovații și să îți găsești mereu dispozitivele tech care să îți îmbunătățească viața. Ne vedem în următoarea postare!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x