Transferați cu ușurință conținutul pe smartphone-urile Samsung cu Smart Switch

Transferați cu ușurință conținutul pe smartphone-urile Samsung cu Smart Switch
⏱️ 4 min read

Transferul de conținut de pe un smartphone Samsung pe altul poate părea complicat, dar mulțumită Schimb inteligent este unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care va trebui să le faceți vreodată. Aplicația face o treabă bună de a explica lucrurile atunci când transferați conținut de pe un dispozitiv Android pe altul, astfel încât să nu vă simțiți pierdut în niciun moment în timpul procesului.

Transfer de conținut Android către Android

Pentru a începe, va trebui să descărcați Smart Switch de pe Google Play de pe ambele dispozitive. Va trebui să selectați vechiul dispozitiv, indiferent dacă este un dispozitiv iOS sau Android, și apăsați Start. Dacă transferați conținut de pe un Android pe altul, va trebui să selectați care este dispozitivul de trimitere și care este dispozitivul de recepție. Pe dispozitivul de trimitere apăsați „Conectare”, iar dispozitivul de recepție ar trebui să primească un mesaj care să spună că dispozitivul x dorește să îi trimită conținut; pur și simplu atingeți „Primiți”. Dacă dispozitivul durează prea mult timp pentru conectare, aplicația vă va oferi un cod PIN pe care îl puteți adăuga manual. Sperăm că acest lucru nu va fi necesar.

Pentru cel mai bun rezultat, cele două dispozitive (acest lucru funcționează pentru smartphone-uri și tablete) ar trebui să fie la aproximativ patru centimetri distanță. Timpul de transfer va depinde de cât de mult conținut doriți să transferați. Dacă este mult, s-ar putea să doriți să luați ceva de mâncare sau să vă faceți mai întâi munca.

Aplicația care se află pe dispozitivul de expediere vă va arăta cât de mult conținut va fi transferat pe noul dispozitiv. În felul acesta aveți o idee cât timp va dura. Odată ce dispozitivele sunt conectate, alegeți ce conținut doriți să transferați atingând creioanele pe care le veți vedea în dreapta; puteți alege între Contacte, Calendar, Aplicații, Mesaje text, Imagini, Jurnal apeluri, Note, Setări WiFi alarmă și Imagine de fundal.

O opțiune pe care o veți găsi utilă în Smart Switch este că vă oferă opțiunea de a selecta ce mesaje text doriți să transferați. Puteți alege să transferați mesaje text din ultimele zile sau din ultimii doi ani. Puteți chiar să îl personalizați și să adăugați data exactă dorită.

Transfer de conținut iTunes către Galaxy

Smart Switch vă permite chiar să transferați conținutul iOS pe noul dvs. dispozitiv Galaxy. După ce selectați „Import din iCloud”, va trebui să introduceți ID-ul Apple și parola. Odată ce acest lucru este făcut, transferul poate începe. Amintiți-vă că muzica și videoclipul nu sunt salvate pe iCloud, deci va trebui să fiți conectat la Mac sau PC. Nu vă faceți griji dacă nu aveți un cont iCloud, deoarece aplicația oferă o alternativă. Utilizatorii iTune își pot descărca întregul conținut pe computer sau Mac și îl pot transfera pe noul lor dispozitiv.

Samsung_Smart_Switch_Download

  1. Asigurați-vă că conținutul dvs. este backup și accesați site-ul Samsung la descărcați Smart Switch pe computer sau Mac.
  2. Lansați aplicația și conectați-vă telefonul numai atunci când aplicația vă solicită acest lucru.
  3. Apăsați Restaurare când vedeți fereastra pop-up și modificați datele pentru a le restaura.
  4. În primul meniu derulant din partea stângă, selectați „Date despre dispozitiv non-Samsung”.
  5. Alegeți conținutul pe care doriți să îl transferați -> Faceți clic pe OK -> Restaurare acum. Datele dvs. sunt pe drum!

Concluzie

Acesta este un mod foarte ușor de a vă transfera conținutul de pe un dispozitiv pe altul. Cu Smart Switch, puteți obține noul dvs. conținut pe noul dispozitiv, indiferent dacă vechiul este iOS sau un alt dispozitiv Android. Nu uitați să trimiteți articolului o părere și spuneți-mi ce părere aveți despre aplicație în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x