Trasforma le foto in video musicali con SmartSHOW 3D

Transformați fotografiile în videoclipuri muzicale cu SmartSHOW 3D

⌛ Reading Time: 5 minutes

În urmă cu doar 20 de ani, familiile împărtășeau manual albume foto, lipind fotografii tipărite în cărți (cărți reale, dacă doriți) sau făcând diapozitive fotografice – folii transparente fotografice într-un proiector. Aceasta a fost fie o bucurie, fie o tortură, în funcție de fotograf. Unii amatori dornici ar compila chiar muzică, doi proiectoare și o unitate crossfade pentru a face experiența mai bogată și audiovizuală.

În era digitală modernă, astfel de prezentări au scăpat din favoare și, de obicei, oamenii împărtășesc fotografii postându-le pe social media sau arătându-le reciproc pe telefoanele lor. Dar cum poți să-ți împărtășești fotografiile cu persoanele mai în vârstă din familia ta care nu au aceleași instrumente de partajare? Răspunsul este instrumentele inteligente de realizare a DVD-urilor și a videoclipurilor în SmartSHOW 3D, care vă permit să partajați prezentări de diapozitive în multe formate diferite.

Notă: Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil prin SmartSHOW 3D. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Funcționează inteligent

SmartSHOW 3D software pentru prezentarea de diapozitive este o aplicație de generație următoare, care realizează fotografiile de familie sau fotografiile de produs și le compilează într-o prezentare audiovizuală bogată. Această ieșire este partajabilă pe rețelele de socializare ca un videoclip sau o puteți codifica pe un DVD pentru a o partaja cu cei care nu au acces la computer sau smartphone. Puteți chiar să mergeți la vechea școală și să le împărtășiți prin intermediul unui proiector video.

Software-ul în sine arată mult ca un simplu program de editare video, cu o cronologie în jos pentru secvențierea fotografiilor, instrumente cu file sus și o previzualizare a prezentării de diapozitive în dreapta.

Filele de instrumente sunt:

  • Adăugați – adăugați fotografii, videoclipuri, GIF-uri etc. la emisiunea dvs.
  • Animație – adăugați mișcări animate la fotografiile dvs.
  • Tranziții – setați modul în care se schimbă ecranul între fotografii
  • Muzică – adăugați muzică de fundal dintr-o bibliotecă de peste 200 de persoane
  • Creați – transformați produsul finit în ceva pe care îl puteți încărca, trimite sau transforma într-un DVD.

Totul este foarte simplu și ușor de înțeles, iar previzualizarea efectelor și aplicarea acestora sunt doar un clic sau dublu clic.

Spectacole de calitate

Realizarea unei prezentări de diapozitive cu SmartSHOW 3D este foarte ușoară. Utilizați fila Adăugare pentru a adăuga un grup de fotografii, folosind Schimb sau CTRL pentru a adăuga mai multe pe rând, apoi trageți-le în cronologie. De asemenea, puteți adăuga un întreg folder de fișiere cu pictograma „Adăugare folder”.

Software-ul va insera automat tranziții între toate fotografiile dvs., alegându-le în mod aleatoriu din opțiunile din fila Tranziții. Există multe tranziții dintre care puteți alege, de la estompări și împingeri standard la șervețele și animații complexe.

Puteți accesa apoi fila Muzică și puteți adăuga muzică, fie a dvs., fie din cele câteva sute de piese încorporate din colecția de muzică.

Colecția de muzică Smartshow

Faceți clic pe fila Creare și salvați-o ca videoclip sau DVD.

Smartshow Create

Asta e pe scurt, dar există adâncimi ascunse. Aproape fiecare efect sau tranziție are setări pe care le poți modifica și totul din videoclip poate fi ajustat după gustul tău.

De exemplu, dacă faceți clic pe fiecare tranziție din cronologia dvs., o puteți schimba cu opțiunile din fila tranziții: faceți clic o dată pentru previzualizare și faceți dublu clic pentru înlocuire.

Tranziții Smartshow

În mod implicit, toate fotografiile din prezentarea de diapozitive sunt fotografii, încadrate pentru ecran complet. În fila animații, puteți adăuga mișcare suplimentară fiecărei fotografii, pentru a o face puțin mai interesantă. De exemplu, printre opțiuni de mișcare, 3D, natură și animație „complexă” (combo-urile celor de mai sus) aveți un efect „Ken Burns” cu adevărat minunat, numit după celebrul operator de filmare și documentarist. Efectul său de marcă comercială a fost să aplice mișcări subtile ale camerei fotografiilor dintr-un film pentru a le face mai interesante. Acum poți și tu.

Smartshow Kenburns

Există o mulțime de efecte cu adevărat interesante, la fel ca în majoritatea lucrurilor din software-ul de prezentare de diapozitive video „mai puțin este mai mult” – dar există mult mai mult acolo, dacă doriți. Există câteva efecte foarte strălucitoare și fotografii 3D care se rotesc, dar cele subtile sunt preferatele mele. Acestea adaugă interes, fără a fi prea distrag de atenție și vă permit să vedeți fotografiile, ceea ce este cam un punct.

Colaj Smartshow

Pentru a fi corect, toate tranzițiile și animațiile pe care le-am încercat nu au fost deloc prea strălucitoare și au fost de fapt cu adevărat de bun gust și profesionale, ceea ce este neobișnuit în acest tip de software de prezentare de imagini. Cel mai important, în stil sunt foarte moderne, ceea ce din nou este foarte răcoritor, deoarece în trecut a trebuit să sufăr prin multe tranziții și efecte cu adevărat clișee și plictisitoare în software-ul video. Efectele acestei suite sunt actualizate.

Mi-au plăcut și șabloanele, pe care le puteți completa folosind un vrăjitor secret din meniul fișierului: Faceți o prezentare de 5 minute. Aceasta dezvăluie un set de șabloane complet proiectate pentru a alege, care conțin animație, titluri și tranziții, toate acestea fiind destul de bune și destul de variate în ton. Și cel mai important, așa cum am spus mai devreme, puteți regla toți parametrii pentru a se potrivi gustului dvs., chiar și cu șabloanele pre-construite.

Șabloane Smartshow

Pachet de acțiuni

SmartSHOW 3D by AMS Software este un software profesional de prezentare de diapozitive, un utilitar care transformă teancuri de fotografii plictisitoare în prezentări audiovizuale pline de viață și este bun pentru orice, de la afișarea fotografiilor de vacanță până la bunicuță, până la prezentări de afaceri atractive și chiar (îndrăznesc să spun) filme documentare în Modul Ken Burns. Este versatil și ușor de utilizat și, pentru ceea ce face, chiar nu este scump.

Acest software de prezentare de diapozitive pentru PC este disponibil ca versiune de încercare, dar versiunile complete costă doar 39,90 dolari pentru versiunea standard și 59,50 dolari pentru versiunea de lux, care adaugă videoclipuri și arderea DVD-ului la caracteristici. Software-ul de prezentare 3D SmartSHOW este pe deplin compatibil cu Windows 10, 8, 7, Vista și XP.

Legate de:

  • Cum să distribuiți o parte specifică a unui videoclip YouTube
  • Cum să descărcați propriile videoclipuri YouTube
  • Cum se redă gratuit fișiere video HEVC pe Windows 10

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.