de către Routech

Transmiterea in 7 moduri va face un programator mai bun
Un flux live al meu din Octombrie 2015.

Transmiterea în 7 moduri vă face un programator mai bun

După ce ați codat live pe twitch.tv timp de zeci de ore, sunt convins că streamingul vă face un coder mai bun. Iata de ce.

1) Obțineți avantajele programării în perechi, dar pe cont propriu

Transmiterea in 7 moduri va face un programator mai bun

Programarea în perechi, elementul esențial al dezvoltării agile, se concentrează pe rezolvarea problemelor cu un partener alături.

Scopul este ca o persoană să preia conducerea, în timp ce cealaltă persoană verifică detalii și alunecări pe care persoana principală le poate pierde. Gândiți-vă la acesta ca la o imagine de ansamblu / echilibru de lucru de imagine mică.

Streaming-ul setează acest lucru în mod natural. Veți lucra la imaginea de ansamblu, iar chat-ul va urmări detaliile.

De ce streaming-ul este mai convenabil decât asocierea? Nu trebuie să jucați jocul de programare cu perechea dvs. sau să vă faceți griji cu privire la mediile de dezvoltare nepotrivite. Puteți începe să transmiteți în flux și să lăsați publicul să vină la dvs.

2) Obțineți ajutor gratuit și imediat în chatul Twitch

1611447908 313 Transmiterea in 7 moduri va face un programator mai bun

Una dintre cele mai frustrante părți ale învățării codării este să înveți unde să cauți ajutor.

Când transmiteți în flux de pe canalul Free Code Camp, utilizatorii de toate nivelurile de calificare se reglează. Odată ce le informați că sunteți deschiși în ajutorul lor, este ca și cum ați avea o lecție gratuită de codare personală.

De asemenea, veți primi ajutor pentru a rămâne pe drumul cel bun – un public vă va ține indirect pe drumul cel bun, deoarece vă simțiți responsabil pentru coeziunea subiectului fluxului.

Fii sincer cu privire la punctele tale forte și punctele slabe, astfel încât spectatorii să se simtă confortabil oferindu-ți feedback sincer.

3) Sporiți-vă încrederea

1611447909 332 Transmiterea in 7 moduri va face un programator mai bun

A fi sincer în flux despre lucrurile care sunt dificile pentru mine inspiră întotdeauna cuvinte încurajatoare din chat.

Majoritatea programatorilor se luptă cu aceleași lucruri pe care le faceți și sunt bucuroși să împărtășească ceea ce a funcționat pentru ei. Auzind de la spectatorii dvs. vă va reaminti că toți programatorii întâmpină dificultăți.

La fel ca mersul la sală, transmisia în flux necesită o motivație inițială. Dar te îndepărtezi mereu simțindu-te fericit că ai făcut-o.

4) Simțiți-vă mai conectat cu alți codificatori

1611447911 659 Transmiterea in 7 moduri va face un programator mai bun

Mulți codificatori noi au profitat de evenimentele de codare locale, care sunt o modalitate excelentă de a socializa în timp ce înveți pe cont propriu.

Uneori, doriți o anumită interacțiune, dar nu există evenimente în orașul dvs. sau nu aveți chef să ieșiți din casă. Streamingul vă va permite să vă conectați, să lucrați și să învățați de la programatori din întreaga lume.

Nu ești singura persoană de pe pământ care învață să codeze, iar streaming-ul poate fi un memento uriaș al acestui lucru.

5) Exersați-vă abilitățile de comunicare

1611447913 400 Transmiterea in 7 moduri va face un programator mai bun

Înainte de a putea scrie un cod bun, trebuie să vă articulați problema și cum intenționați să o rezolvați.

Streamingul vă oferă șansa de a practica vorbirea despre codul dvs. cu feedback rapid, cu miză redusă.

6) Ajutați și alți programatori să învețe

1611447913 194 Transmiterea in 7 moduri va face un programator mai bun

Persoanele care se adaptează fluxului dvs. de codare vor varia de la începători la experți.

Ei vor primi expunere la noi abordări și vor vedea cum rezolvați problemele.

Vizionarea dvs. va întări și faptul că este normal să căutați lucrurile în sus și să cereți ajutor altor codificatori.

7) Construiți mentalitate de lucru în echipă

1611447914 495 Transmiterea in 7 moduri va face un programator mai bun

Majoritatea programatorilor lucrează ca parte a unei echipe.

În cazul în care nu ați auzit, software-ul mănâncă lumea. Nu va lipsi în curând locuri de muncă pentru dezvoltarea de software.

În loc să vă faceți griji cu privire la concurență, concentrați-vă pe a vă ajuta pe voi și pe ceilalți să vă pregătiți pentru a ocupa aceste locuri de muncă cât mai curând posibil.

Transmiterea în flux și interacțiunea cu chatul sunt o modalitate perfectă de a practica o mentalitate de lucru în echipă în timp ce codificați.

Încercați să transmiteți pe canalul Twitch al Free Code Camp

Zeci de rulote din comunitatea noastră open source și-au îmbunătățit codificarea prin streaming canalul nostru Twitch.tv.

Ar trebui să transmiteți în flux pe canalul nostru. Nu vă faceți griji cu privire la competența dvs. în limba engleză sau cât de avansat sunteți un coder – audiența noastră de aproape 3.000 de abonați este cu adevărat rece și de sprijin.

Intindeți-mă pe mine (Briana) mai departe Stare de nervozitate sau Gitter și te voi ajuta configurați-vă pentru a transmite în flux.