Treceți de la iOS la Android 12 și transferați conversațiile WhatsApp

Treceți de la iOS la Android 12 și transferați conversațiile WhatsApp

⌛ Reading Time: 3 minutes

Poate fi descurajant să schimbi sistemele de operare și platformele, fie pe un computer sau pe un smartphone. Google a adăugat o capacitate de a ușura întregul proces pe Android 12 atunci când treceți de la iOS. Acum puteți transfera cu ușurință toate mesajele pe un telefon Android 12, chiar și conversațiile pe WhatsApp.

Transferarea conversațiilor WhatsApp pe Android 12

Odată cu lansarea recentă a Android 12, a spus Google, „Vrem să facem acest proces mai ușor”, de trecere de la un iPhone la un telefon Android. Google a adăugat capacitatea de a transfera toate informațiile importante conectând iPhone-ul existent la un nou Android cu un cablu USB-C-la-Lightning.

După ce îți dai permisiunea, „Android se potrivește și instalează aceleași aplicații de pe Google Play”. De asemenea, vă permite să transferați istoricul chat-urilor SMS și iMessage. Aceasta este în plus față de fotografiile, videoclipurile, contactele, calendarele și multe altele.

După ce conectați cele două telefoane, vi se va solicita în timpul procesului de configurare să scanați un cod QR cu iPhone-ul dvs. Aceasta lansează WhatsApp pe noul tău telefon Android.

Google a spus că echipa sa a lucrat „mână în mână cu WhatsApp pentru a se asigura că datele tale rămân protejate pe tot parcursul procesului de transfer” pe telefonul tău Android. Scopul este de a vă asigura că „nimeni altcineva nu vă poate accesa niciodată informațiile și fișierele WhatsApp”.

Întregul tău istoric de chat WhatsApp va fi copiat de pe iPhone pe noul tău Android. Pe parcursul procesului, primirea de mesaje noi este oprită pentru a fi sigur că nu sunt primite mesaje noi în timpul transferului.

Disponibilitate

În acest moment, opțiunea de a transfera în siguranță conversațiile WhatsApp și alte informații și fișiere de pe iOS nu este disponibilă pentru toate dispozitivele Android 12. Este limitat la dispozitivele Samsung Galaxy și la toate telefoanele Pixel. Cu toate acestea, există planuri ca acesta să fie disponibil în cele din urmă pe toate telefoanele noi cu Android 12.

Telefon Whatsapp Android 12

Scopul, potrivit Google, este ca „nu pierzi niciodată ceea ce este cel mai important pentru tine atunci când faci schimbarea”.

Google mai susține: „Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a trece la Android”.

Acest lucru, desigur, pune sarcina Apple de a aplica un proces ușor similar de transferat invers: de la Android la iOS. Dar ar putea chiar să fie ceva deja în lucru, deoarece lucrăm într-o epocă care vă permite să utilizați aplicații Android pe Windows și iOS pe macOS. Apoi, din nou, există sânge rău între compania-mamă a WhatsApp, Facebook și Apple.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a face asta acum, citiți recenzia noastră iCareFone Transfer pentru a afla cum să transferați de la Android la iOS și planurile WhatsApp de a concepe o metodă de transfer de la Android la iOS.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.