Trifo Ollie Pet AI Smart Robot Vacuum Review

Trifo Ollie Pet Ai Smart Robot Vacuum Featured
⏱️ 13 min read

Pro

 • Filtru alergen HEPA
 • Cameră HDR 1080P
 • Aspirație puternică
 • Baterie de lunga durata
 • Indicator laser detasabil si odorizant

Contra

 • Revine la încărcare la 50%

Evaluarea noastră

9/10

Când ai animale de companie, trebuie să aspiri des pentru a curăța tot părul și mătreața care se acumulează. Este o sarcină descurajantă, dar necesară. Aspiratorul robot inteligent Trifo Ollie Pet AI vă ajută să faceți ca sarcina să fie la fel de ușoară ca să setați un program pe telefon sau chiar să spuneți lui Alexa sau Asistentului Google că o cameră are nevoie de curățare. Axându-mă în mod special pe proprietarii de animale de companie, am fost încântată să testez acest aspirator în propria mea casă.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Trifo. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Prezentare generală a caracteristicilor

The Aspirator robot inteligent Trifo Ollie Pet AI oferă câteva caracteristici unice peste majoritatea aspiratoarelor robot. Nu numai că vă curăță podelele, dar vă oferă modalități de a interacționa cu animalul dvs. de companie. La urma urmei, aspiratoarele și animalele de companie nu se înțeleg întotdeauna atât de bine, așa că o opțiune mai prietenoasă cu animalele de companie poate face copilul tău cu blană să se teamă mai puțin de vid.

Trifo Ollie Pet Ai Smart Robot Vacuum Prezentare generală

Un laser detașabil, numit Fun and Fresh Pointer, vă permite să vă distrați animalul de companie cu un punct laser roșu, în timp ce aspiratorul face treaba murdară. Indicatorul are, de asemenea, o fantă pentru un bețișor pentru odorizant (3 sunt incluse) pentru a împrospăta aerul în timp ce aspirați. Există, de asemenea, o cameră HDR de 1080P pentru ca tu să te uiți și să vorbești cu animalul tău de companie, chiar și atunci când ești plecat. Gândiți-vă la el ca un instrument de curățare și o cameră pentru animale de companie într-un singur dispozitiv la îndemână.

Trifo Ollie Pet Ai Smart Robot Vacuum Lens

Deoarece jucăriile pentru animale de companie se încurcă adesea în aspiratoarele robot, cum ar fi jucăriile mici de șoarece pentru pisici, Ollie va ține jucăriile departe de peria cu role. Acesta va detecta și va evita obiecte mici de un inch în înălțime cu ajutorul senzorilor AI și a senzorilor de timp de zbor (ToF). Desigur, acest lucru ajută, de asemenea, aspiratorul să evite alte obstacole și îl împiedică să zgârie picioarele mobilierului sau să se ciocnească de bolurile de mâncare.

În ceea ce privește capacitatea de curățare, aspiratorul Trifo Ollie are o aspirație puternică de 4.000 Pa pentru a curăța temeinic părul animalului de companie de pe covoare și covoare, împreună cu podelele goale. Acesta este reglabil, cu o aspirație mai mică disponibilă pentru mizerie mai mici. De asemenea, peria cu gheare cu șase laturi mătură cu ușurință părul, murdăria și resturile în aspirator.

Trifo Ollie Pet Ai Smart Robot Vacuum Filter Perie

Filtrul HEPA încorporat include cărbune activat pentru a elimina mai bine alergenii din aer. Sunt incluse două role: o perie și extractor de păr de animale de companie (fără perii). Al doilea este conceput pentru a ridica părul și praful fără a se încurca nimic în perie.

Maparea avansată este proiectată să funcționeze de 3,3 ori mai repede decât majoritatea aspiratoarelor robot. Acesta cartografiază camerele individuale și vă permite să creați cu ușurință zone, inclusiv zone interzise. Totul poate fi controlat din aplicația Trifo. De asemenea, puteți controla aspiratorul cu vocea cu Amazon Alexa sau Google Assistant.

O singură încărcare poate dura până la 120 de minute datorită bateriei de 5.200 mAh. Un coș de gunoi mare de 600 ml vă permite să curățați mai multe încăperi fără a fi nevoie să goliți coșul.

Securitatea este în față și în centru. Niciun videoclip nu este stocat vreodată în cloud. În schimb, este stocat local în unitatea de stocare de 16 GB a robotului. Salvați orice fotografie sau videoclip pe telefon prin intermediul aplicației.

In cutie

Trifo Ollie Pet Ai Smart Robot Vacuum Box

Aspiratorul robot inteligent Trifo Ollie Pet AI include tot ce aveți nevoie pentru a începe curățarea imediat. De fapt, cel pe care l-am primit a fost încărcat în proporție de 60% și ar fi putut fi folosit, dar mai întâi l-am lăsat să se încarce complet.

Cutia include:

 • Vidul în sine
 • Două role (peria este instalată la sosire)
 • Baza de incarcare si adaptor de alimentare
 • 3 bețișoare parfumate
 • Indicator laser cu baterie
 • Manuale de instructiuni
 • filtru HEPA (deja instalat)
 • Coș de praf (deja instalat)

Mi-aș dori să fie inclusă o telecomandă fizică, doar în cazul unor probleme de conexiune sau Wi-FI.

Se instalează

Trifo Ollie Pet Ai Smart Robot Incarcare cu aspirator

Primul pas pentru mine a fost să las aspiratorul să se încarce complet. Baza de încărcare are un panou dedesubt pentru a stoca excesul de cablu, ceea ce îl ține la îndemâna animalului tău de companie. Îmi place că cablul este, de asemenea, suficient de lung pentru a conecta cu ușurință oriunde ai avea nevoie de el.

Trifo Ollie Pet Ai Smart Robot Vacuum Panel

Următorul pas a fost descărcarea și configurarea aplicației Trifo. A durat doar câteva minute de la început până la sfârșit pentru a conecta aspiratorul la rețeaua mea. Ca și în cazul majorității gadgeturilor inteligente pentru casă, este conceput să funcționeze pe rețele de 2,4 GHz, dar conectat bine, chiar și cu telefonul meu conectat la banda de 5 GHz.

Odată conectat, am putut vedea cu ușurință nivelul actual de încărcare, astfel încât să pot urmări când aspiratorul a fost încărcat și gata de utilizare.

Săli de cartografiere

Trifo Ollie Pet Ai Smart Robot Vacuum Mapping

Odată ce a fost încărcat aspiratorul robot inteligent Trifo Ollie Pet AI, ceea ce a durat doar aproximativ o oră pentru a încărca cele 40% necesare, am folosit aplicația pentru a începe o curățare inițială. Am început cu aspirația completă, care este aproximativ jumătate din volumul unui aspirator standard. De fapt, doar câteva dintre pisicile mele s-au mutat din cameră. Procesul de cartografiere a durat trei până la cinci minute, cu vidul deplasându-se în diferite puncte din cameră, rotindu-se de câteva ori, apoi deplasându-se în alt punct.

Odată ce maparea a fost finalizată, a început curățarea. Aplicația facilitează denumirea camerelor pe hartă și alegerea unde poate și nu poate merge aspiratorul.

Aspiratorul robot inteligent Trifo Ollie Pet AI în acțiune

Trifo Ollie Pet Ai Smart Robot Vacuum Action

Drumul pe care îl parcurge aspiratorul pare puțin întâmplător uneori. Cu toate acestea, când credeam că a ratat o zonă, aceasta se întorcea câteva minute mai târziu și aspira acel loc. În timpul primei curățări, a evitat intrarea în hol. Intrarea face de fapt parte din camera de zi, dar vidul a tras o linie invizibilă între cei doi și a refuzat să intre pe hol.

La început, aceasta părea să fie o problemă cu aspiratorul. Nu ar intra în alte camere fără a utiliza comenzile manuale. Cu toate acestea, Trifo m-a sfătuit să descarc actualizarea recentă a software-ului și a firmware-ului, care a remediat problema. Dacă aveți aceeași problemă, verificați dacă există o actualizare.

În afară de ceea ce credeam că va fi o problemă majoră care a fost rezolvată cu o actualizare, aspiratorul robot inteligent Trifo Ollie Pet AI revine automat la încărcare când atinge 50%. Mi-ar plăcea să-l văd cum aspiră doar puțin mai mult la un moment dat.

Trifo Ollie Pet Ai Smart Robot Vacuum Hair

Acum, la bine. Aspirația este incredibilă la acest vid. A luat cu ușurință părul de pisică. De fapt, a funcționat la fel de bine ca un aspirator vertical pentru manipularea blănii animalelor de companie. Pentru a testa cu adevărat senzorii, am aruncat niște jucării mai mici pentru pisici prin cameră. Indiferent ce i-am pus în cale, s-a oprit ușor și a ocolit-o. Aceasta include și pisicuțe curioase. De asemenea, a evitat bolurile pentru mâncare și apă, care de obicei sunt lovite de aspiratoarele robot.

Coșul de gunoi a funcționat bine și. Aș putea aspira mai multe camere înainte de a fi nevoie să fie golită.

Interacțiunea cu animalele de companie

Trifo Ollie Pet Ai Smart Robot Vacuum Laser Pointer

Îmi place că este inclus un indicator laser. Punctul strălucitor mi-a ținut pisicile distrate ore întregi. Sticul parfumat se potrivește într-un mic slot lângă baterie. Mirosul ușor de lămâie este destul de plăcut. Indicatorul are o bandă velcro 3M pentru a-l atașa în siguranță la aspirator. Cu toate acestea, este, de asemenea, destul de ușor de îndepărtat pentru a fi folosit oricând doriți.

Trifo Ollie Pet Ai Smart Robot Vacuum Scent Stick

De asemenea, laserul se aprinde aleatoriu. Acest lucru se întâmpla des, chiar și atunci când aspiratorul era oprit, sau când era detașat și așezat pe un blat. Tocmai am scos bateria cand nu era folosita.

În sfârșit, era timpul să testăm camera. Va funcționa atunci când aspiratorul este oprit sau se mișcă, dar este cam neclar când aspiratorul este în mișcare, așa că recomand să întrerupeți curățarea dacă doriți să interacționați cu animalul dvs. de companie.

Trifo Ollie Pet Ai Smart Robot Vacuum Camera

Mi-a plăcut să pot nu numai să-mi văd bebelușii cu blană, ci și să vorbesc cu ei. Asta ia făcut să fugă să vadă unde mă aflam. Dar, videoclipul a fost clar și am putut face videoclipuri și fotografii de păstrat.

Gânduri finale

Trifo Ollie Pet Ai Smart Robot Vacuum Final 1

Pentru proprietarii de animale de companie, aspiratorul robot inteligent Trifo Ollie Pet AI poate fi un vis devenit realitate. Are câteva defecte, dar nimic prea greu de rezolvat. Mi-aș dori să continue aspirarea până când scade la cel puțin 30% față de 50%, doar pentru a curăța mai multe zone deodată.

A avea un aspirator cu o cameră pentru a-mi monitoriza animalul de companie este o caracteristică foarte binevenită. În plus, includerea unei jucării care împrospătează aerul este un bonus de distracție.

Poti luați aspiratorul robot inteligent Trifo Ollie Pet AI tu pentru doar 299,99 USD. Până pe 31 iulie, există, de asemenea, o economie Prime de 50 USD și un cupon Amazon de 30 USD, permițându-vă să obțineți aspiratorul pentru doar 219,99 USD.

Toate imaginile de Crystal Crowder

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x