Tronsmart Bang Examinare difuzoare de petrecere în aer liber

Featured Img Tronsmart Bluetooth Bang Party Speaker Outside
⏱️ 12 min read

Pro

  • Acceptă diverse opțiuni de conectivitate
  • Niveluri mari de volum și conexiuni în serie
  • Durabilitatea materialului, impermeabil IPX6
  • Difuzor mediu ieftin cu funcții puternice

Contra

  • Timp de încărcare mai lung
  • Oprirea automată duce la deconectarea difuzoarelor

Evaluarea noastră

7 / 10

Dacă vrei să-i tratezi pe alții cu colecția ta de muzică, orice smartphone va oferi un sunet decent. Dar pentru plăcerea de a asculta, aveți nevoie de ceva mai tare și cu sunet stereo. Un difuzor Bluetooth vă poate ajuta să creșteți decibelii potriviți pentru evenimentele în interior sau în aer liber, pentru a crea vibrații plăcute pentru mulți oameni adunați simultan. Această recenzie analizează difuzorul pentru petreceri în aer liber Tronsmart Bang, o opțiune bugetară care oferă un avânt garantat pentru bani, datorită suportului său pentru opțiuni de conectivitate versatile.

Cum se utilizează Tronsmart Bang

Cântărind aproape 3 kg, difuzorul pentru petreceri în aer liber Tronsmart Bang este un lucru destul de greu de purtat. Dar asta nu mă îndepărtează, deoarece este prezentat ca „difuzor de exterior.

În esență, Tronsmart Bang acceptă un design robust compus dintr-o grilă acustică cu un grad de impermeabilitate IPX6. Prin urmare, poate face față unei mici scurgeri accidentale de apă și puteți suna muzică continuă în timpul petrecerilor la piscină. Din fericire, unitatea vine într-un pachet asemănător unei serviete, care va ajuta foarte mult la transportul în locații asortate.

Ambalare Tronsmart Bang

În interiorul pachetului, veți găsi difuzorul Tronsmart Bang, împreună cu un cablu de încărcare de tip C și un cablu audio de 3,5 mm. Configurația butoanelor este destul de simplă: toate comenzile necesare dispozitivului, inclusiv comutatorul de pornire și volumul +/-, se află pe un panou superior. Nu sunt multe de învățat aici, ceea ce este foarte bine. Dispozitivul pornește când apăsați butonul de pornire timp de două secunde și este oprit apăsând-l timp de opt secunde.

Difuzor Tronsmart Bang activat cu accesorii

Difuzorul are, de asemenea, o bancă de alimentare încorporată de 10800 mAh care poartă o funcție de încărcare USB la DC 5 V/1 A. Se poate dovedi foarte util pentru încărcarea smartphone-ului din mers. De asemenea, puteți utiliza același port USB-A pentru redarea listelor de redare muzicale bazate pe USB; cu toate acestea, nu este recomandat să redați muzică și să vă încărcați telefonul în același timp.

Pentru a încărca difuzorul de petrecere în aer liber Tronsmart Bang, există un port de încărcare de tip C lângă portul USB-A. Există, de asemenea, un slot pentru card SD la capătul extrem. Timpul total de încărcare a fost listat ca fiind de 4,5 ore și este ceva ce nu ți-ar plăcea dacă vrei să redai difuzorul fără fir. Odată încărcat complet, dispozitivul susține că va reda continuu până la 15 ore. Dar există câteva avertismente: atâta timp cât LED-ul este stins și este setat la 50% volum. În caz contrar, timpul de redare este de aproximativ 8 ore.

Tronsmart Bang Încărcarea dispozitivului

Din punct de vedere practic, dacă ai acces la o sursă de alimentare constantă pentru Tronsmart Bang în timpul unui eveniment, nu ar exista probleme. Când sunt oameni în preajmă, nu vrei ca muzica să se stingă odată cu bateria.

Cât de tare este difuzorul?

Răspunsul este „destul de tare”. Fidel acreditărilor sale ca difuzor de petrecere, Tronsmart Bang oferă niveluri de volum dorite. Chiar și la 50% volum, va reda muzică decentă, indiferent dacă vă aflați în peștera omului sau într-o atmosferă de dormitor.

Dar pentru a intensifica cu adevărat atmosfera de petrecere, nu uitați să apăsați butonul SoundPulse EQ (prezentat mai jos ca „indicator alb” în stânga butonului albastru de pornire). SoundPulse este tehnologia de procesare audio digitală brevetată de Tronsmart, un nou standard industrial care oferă sunete bogate, eliminând în același timp zgomotul puternic. Cu siguranță vei simți diferența de zgomot.

Butoane Tronsmart Bang

Folosind Youlean Loudness Meter, am testat nivelurile de volum al microfonului pentru Tronsmart Bang cu volum de 80% și butonul SoundPulse EQ activat. La o gamă foarte apropiată de 10 până la 15 picioare, a primit niveluri de decibeli de la club de noapte până la 125,8 dB, ceea ce era sincer, insuportabil. Chiar și la o distanță ușoară de 45 până la 50 de picioare, zgomotul a fost în medie de aproximativ 95 dB, ceea ce este destul de zgomotos, dar mai confortabil.

Când sunt oaspeți în jur, poate doriți să reduceți tonul Tronsmart Bang ajustând volumul pentru mai mult confort de ascultare.

Tronsmart Bang Loudness Test Youlean Loudness Meter Versiune gratuită
Test de volum al difuzorului Tronsmart Bang la 80% volum al difuzorului și EQ activat. Curtoazie: Instrumentul de volum Youlean (versiunea gratuită)

Caracteristici cheie

Deși veți găsi o mulțime de funcții bune pe difuzorul pentru petreceri în aer liber Tronsmart Bang, cum ar fi comenzile aplicației pe iPhone/Android, următoarele sunt câteva dintre cele mai fiabile caracteristici ale sale, care îl consacră într-adevăr ca gadget muzical de petrecere.

1. Conectați-vă la orice dispozitiv Bluetooth de acasă

Tronsmart Bang se conectează fără probleme la orice dispozitiv Bluetooth din casă: PC/laptop, Amazon Echo, televizoare Android și multe altele. Indiferent de dispozitivul la care vă conectați, lăsați setările Bluetooth activate pentru a păstra difuzorul vizibil. În același timp, este important să activați Bluetooth pentru Tronsmart Bang, ceea ce este indicat de lumina albastră din apropierea butonului de pornire. Următoarea asociere este afișată pentru un laptop Windows.

Se afișează dispozitivele Bluetooth Tronsmart Bang conectate

Odată ce asocierea Bluetooth a fost stabilită, Tronsmart Bang va reda instantaneu orice muzică pe dispozitivul asociat. Pentru a asigura o conexiune de succes, producătorul recomandă să alegeți o rețea Bluetooth numită „Tronsmart Bang”, care este mai rapid de conectat.

Tronsmart Bang Bluetooth pe laptop

De asemenea, vă puteți conecta la difuzorul Tronsmart Bang folosind aplicațiile sale mobile disponibile în Google Play Store și App Store. Inițial, m-am confruntat cu unele probleme la conectarea la difuzor prin aplicația Tronsmart Play Store de pe Samsung Galaxy A12. Producătorul m-a sfătuit să folosesc o rețea Bluetooth numită „Tronsmart Bang” pentru a evita dificultățile de asociere. Poate că problema a fost cu telefonul meu, deoarece nu a putut descoperi rețeaua dorită, dar a fost ușor să conecteze difuzorul Tronsmart Bang la alte dispozitive Bluetooth, inclusiv un alt telefon.

Aplicația Tronsmart Bang Magazin Google Play

2. Redarea listelor de redare USB și card SD

Tronsmart Bang acceptă un mod funcțional de unitate flash USB și un mod de card Micro SD pentru a reda toate listele de redare salvate pe acele dispozitive. Astfel de moduri offline sunt de mare ajutor atunci când conexiunea web este slabă și nici Bluetooth nu este de încredere. Pentru a opera folosind listele de redare USB sau card SD, trebuie doar să apăsați o dată butonul M de pe panoul superior al difuzorului. Alternează modurile de redare între Bluetooth, unitate flash USB, card SD și Aux-in pentru cablurile audio.

Mod Listă de redare Tronsmart Bang USB

3. Suport Smart TV

Poate una dintre cele mai uimitoare caracteristici ale Tronsmart Bang este ușurința fabuloasă cu care împerechează un televizor inteligent. Indiferent dacă utilizați Android sau Apple TV, veți găsi o opțiune integrală de setări „Telecomenzi și accesorii” pentru conexiunile Bluetooth.

Tronsmart Bang Android Tv Bluetooth conectat

Odată ce asocierea este stabilită, puteți viziona toate programele de televiziune preferate în timp ce ascultați prin difuzor. Puteți chiar să redați liste de redare YouTube sau programe Netflix. Dacă organizați o petrecere de vizionare la televizor, Tronsmart Bang nu vă va dezamăgi.

Asociere Tronsmart Bang Android Tv

4. Lumini Disco și Schimbare de Dispoziție pe baza Beat

La ce folosește muzica tare fără un spectacol de lumini? Tronsmart Bang este difuzorul perfect pentru a fi folosit pe timp de noapte, deoarece are un spectacol de lumini superb bazat pe beat. Afișează mai multe culori, inclusiv albastru, verde, roșu, roz, galben și violet. Acest lucru duce la un efect asemănător disco, întâlnit în cluburile de noapte. Dacă redați muzică underground, difuzorul cu efectele sale frumoase de lumină se va amesteca în fundal. Vrei să fii ușor la spectacolul de lumini? Îl puteți opri pur și simplu printr-o apăsare de o secundă a butonului de pornire.

Tronsmart Bang Schimbarea luminilor Beat

5. Conectați mai multe difuzoare pentru evenimente mari

În timp ce un difuzor Tronsmart Bang este suficient de tare pentru un apartament sau un restaurant mic (rază de 60 de picioare). Puteți conecta mai multe dintre aceste difuzoare în serie pentru a acoperi mai mult teren. Rotiți butonul TuneConn așa cum se arată aici pentru a-l pune în modul de difuzare ca difuzor gazdă. Folosind același buton TuneConn, puteți conecta unul sau mai multe difuzoare Tronsmart Bang invitate pentru a multiplica canalele de sunet.

Seria Tronsmart Bang conectată ca gazdă

Rezumatul revizuirii

Difuzor Bluetooth pentru petrecere în aer liber Tronsmart Bang este un dispozitiv superb pentru a găzdui evenimente muzicale și adunări mari. În același timp, vă va ajuta să ascultați muzică bună în singurătate. Totuși, există un dezavantaj minor: difuzorul se oprește automat după câteva minute de inactivitate când nu este redată muzică. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să păstrați difuzorul să funcționeze continuu, asigurându-vă că lista dvs. de redare este suficient de lungă. În cele din urmă, odată ce înțelegi cele mai bune funcții ale dispozitivului, vei avea o mulțime de oaspeți fericiți care să te încurajeze. Cumpărați-l cu 109,99 USD.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x