Tuneskit Video Cutter for Mac Review – Modul inteligent și ușor de a tăia videoclipuri

Tuneskit Video Cutter for Mac Review - Modul inteligent și ușor de a tăia videoclipuri
⏱️ 5 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Tuneskit. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Editarea videoclipurilor este ceva pe care aproape toată lumea trebuie să îl facă din când în când. Nu a fost o vreme în urmă, când editarea video a fost făcută doar de către șefi de tehnologie și profesioniști, iar oamenii normali nu au avut de-a face cu ea. Dar omniprezența smartphone-urilor și a rețelelor sociale înseamnă că foarte puțini oameni în 2018 nu trebuie să taie niciodată un pic de videoclip într-un mod mic. Toată lumea trebuie să o facă.

Cea mai mare problemă cu utilizatorii cu abilități variate care au nevoie să editeze videoclipuri este că câteva produse de editare video sunt menite să editeze videoclipuri mult mai elaborate, de la mai multe capturi și adăugând titluri și sunet și ce aveți. De cele mai multe ori, totuși, nevoile dvs. sunt mult mai modeste, cum ar fi, de exemplu, tăierea capetelor unui videoclip înainte de a încărca sau a uni două videoclipuri separate într-unul singur. Ce faci atunci?

Doar tăierea videoclipurilor

Tuneskit Video Cutter face exact ceea ce spune pe copertă: este un software inteligent, ușor de utilizat și multifuncțional, care taie videoclipurile. Evident, pe lângă tăiere, vă permite, de asemenea, să îl uniți. Produsul este conceput pentru a fi un instrument simplu care nu numai că taie și îmbină bucăți de videoclip împreună, ci vă permite, de asemenea, să salvați rezultatele într-o varietate de formate utile, cum ar fi MP4, MPEG, AVI, FLV, MP3, WMA, M4R, etc. (Pentru o listă completă de formate, consultați această listă.)

De asemenea, pe lângă tăiere, îmbinare și conversie, își propune să facă acest lucru fără pierderi perceptibile de calitate (de fapt, ei folosesc cuvântul „fără pierderi”) în mai multe formate. Software-ul are, de asemenea, șabloane pentru o varietate de dispozitive diferite, cum ar fi computere, telefoane, tablete etc.

Software-ul are o tehnologie avansată de accelerare în interior, care, aparent, permite o viteză de tăiere de șaizeci de ori mai mare. Interfața este simplă, la fel ca un player video obișnuit, cum ar fi Quicktime, și arată utilitar și de afaceri.

Pentru cine este tăiat?

După cum sa menționat anterior, acest lucru nu este ceva pentru persoanele care taie filme de lung metraj sau documentare – acesta este un instrument simplu de tăiere video, cum ar fi o pereche de foarfece digitale inteligente pentru video și audio.

Spuneți, de exemplu, că filmați un videoclip cu copiii sau prietena dvs. făcând ceva adorabil. Clipul este perfect, dar la început sună un telefon, iar la final arunci camera. S-ar putea să credeți că aceste lucruri adaugă un anumit farmec realist fotografiei, dar s-ar putea să credeți că ar fi mult mai bine dacă ați putea pierde acei biți și veți recodifica videoclipul. Video Cutter face acest lucru foarte ușor.

interfață video-cutter

Într-o altă situație, ați putea dori să încărcați un videoclip cu prietenul dvs. care se tunde drastic. Trageți înainte și după fotografii, dar acum sunt două videoclipuri separate. Folosind Video Cutter, puteți îmbina cele două videoclipuri împreună înainte de a le încărca și, înainte de a vă da seama, umilința publică a prietenului dvs. este completă pentru ca toți să o vadă.

De ce Video Cutter?

Principalul beneficiu al Tuneskit Video Cutter este că face toate aceste operațiuni de tăiere și aderare în timp ce încearcă pe cât posibil să păstreze calitatea materialului original. Video Cutter încearcă să se joace frumos cu diversele formate și face o treabă destul de bună. De asemenea, are capacitatea de a regla luminozitatea și contrastul videoclipurilor tale. În plus, există și o grămadă de efecte distractive pe care le puteți adăuga.

efecte de tăiere video

Cel mai mare beneficiu al Video Cutter este că face doar o mână de locuri de muncă foarte bine. Nu este prea complicat; este un instrument și nu o jucărie. Cu o mulțime de instrumente și suite de editare video, pot exista o mulțime de caracteristici elaborate (în unele cazuri adăugate doar pentru a umfla foaia de specificații) pe care nu le veți folosi niciodată. Dacă doar tăiați și alăturați videoclipurilor, aveți nevoie de ceva mult mai rapid și mai simplu. Nu este doar eficient, ci și precis, permițând tăieri foarte precise până la un singur cadru.

Orice sfârșit slăbit?

Ca bonus suplimentar, Tuneskit Video Cutter va elimina orice DRM din activele pe care le-ați introdus, astfel încât să îl puteți utiliza și pentru a reda conținutul media achiziționat legal pe alte dispozitive decât cele de care sunt de obicei legate.

Tuneskit Video Cutter pentru Mac costă doar 29,95 USD, dar, în mod interesant, există și o versiune de încercare pe care o puteți descărca, astfel încât să puteți testa dacă acest lucru este pentru dvs. înainte de a cumpăra software-ul. Vă îndemnăm să faceți acest lucru, așa cum nu știți niciodată, ar putea fi instrumentul simplu și compact de editare video pe care l-ați căutat toată viața.

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre Tuneskit Video Cutter, vă rugăm să le lăsați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x