TunnelBear VPN: un urs frumos care doar funcționează - Recenzie și cadou

TunnelBear VPN: un urs frumos care doar funcționează – Review

⌛ Reading Time: 5 minutes

Dacă vă aflați în afara Statelor Unite, nu este un secret faptul că uneori ne simțim lăsați în frig doar pentru că nu putem accesa site-uri specifice SUA precum Hulu, Pandora etc. În afară de blocajul regional incomod, unele țări, companii și organizațiile încearcă întotdeauna să restricționeze, să fure și să cerceteze datele utilizatorilor fără știrea lor. Rolul TunnelBear VPN este de a vă cripta conexiunea la Internet în timp ce schimbați adresa IP publică în țara la care doriți. Acest lucru vă permite să accesați orice site care este interzis datorită geolocalizării dvs. și, de asemenea, vă asigură conexiunea la Internet cu criptare strictă.

Spre deosebire de celelalte servicii VPN, TunnelBear m-a surprins prin funcționalitatea sa.

Instalare și utilizare

TunnelBear vine cu trei planuri diferite numite prompt Little, Gaint și Grisly Bears, unde Little Bear vine gratuit cu 500 MB de date gratuite pe lună. Descărcați fișierul Client Windows de pe site-ul lor oficial și instalați-l pe computerul dvs.

După ce ați terminat instalarea, selectați opțiunea “Nu am un cont TunnelBear” și faceți clic pe butonul “Următorul”.

tunnelbear-new-account

Aici, în această fereastră, introduceți toate detaliile solicitate în formular și faceți clic pe butonul “Următorul” pentru a continua.

tunnelbear-account-details1

Înainte de a putea utiliza TunnelBear VPN, trebuie să confirmați adresa de e-mail înregistrată. Pentru a vă verifica adresa de e-mail, conectați-vă la contul de e-mail și faceți clic pe linkul trimis de TunnelBear. Odată confirmat, sunteți bine să plecați. Nu este nevoie să reporniți computerul.

tunnelbear-confirm-email

Ecranul de pornire al TunnelBear este pur și simplu frumos și are toate caracteristicile de care veți avea nevoie vreodată. În funcție de planul de abonament, TunnelBear afișează numele planului, datele rămase și starea conexiunii. Acesta este de fapt un mod bun de a urmări utilizarea datelor dvs.

tunnelbear-home-screen

Pentru a începe, selectați țara folosind meniul derulant și faceți clic pe butonul “On” pentru a începe să utilizați TunnelBear. De acum, TunnelBear acceptă peste 10 țări, inclusiv SUA, Japonia, Elveția, Marea Britanie etc.

țări-urs tunel

Asta e tot ce trebuie făcut. Ați configurat cu succes serviciul TunnelBear VPN pentru a funcționa după cum este necesar, iar conexiunea dvs. la internet este acum criptată și securizată.

conectat la tunel

Dacă vorbim despre experiența VPN reală, TunnelBear strălucește. Dacă ați folosit vreodată un serviciu VPN, veți ști că serviciul de streaming exclusiv în SUA “Hulu” este doar inteligent. Hulu detectează adesea ori de câte ori îi vizitați site-ul folosind un serviciu VPN și refuză să transmită în flux conținutul. Deci, pentru a-l testa, tocmai am lansat Hulu în browserul meu și nu au existat probleme. Lucrul care m-a surprins este faptul că TunnelBear poate transmite în mod fiabil conținutul video fără niciun fel de sughiț.

tunnelbear-hulu

Desigur, ori de câte ori utilizați un VPN, veți pierde un procent din lățimea de bandă reală. Pentru a accesa setările TunnelBear, trebuie doar să faceți clic pe pictograma redusă și selectați opțiunea “Setări”.

tunnelbear-settings-option

Acțiunea de mai sus va deschide panoul de setări al TunnelBear. După cum puteți vedea, nu există o mulțime de opțiuni, dar cele listate precum Vigilant, TCP Override, auto-conectare etc. sunt foarte utile în utilizarea zilnică.

fereastră-setări-tunel

Vigilent: Când este activat, vă protejează datele blocând conexiunile nesigure în timp ce TunnelBear se conectează sau se reconectează. Acest lucru este deosebit de util ori de câte ori folosiți Public Wifi, unde spionarea datelor este cu adevărat obișnuită.

Anulare TCP: Uneori, ISP-urile restricționează sau blochează traficul prin UDP. În aceste cazuri, bifarea opțiunii “TCP Override” va schimba tot traficul pentru a reglementa TCP. Cu toate acestea, TCP este mai lent decât UDP, dar oferă o conexiune mai fiabilă.

IntelliBear: IntelliBear este o caracteristică premium și, atunci când este activat, puteți tunela site-uri specificate în mod specific prin VPN în timp ce navigați restul cu conexiunea dvs. normală la Internet. Acest lucru este foarte util atunci când aveți doar o mână de site-uri care au nevoie de VPN.

Concluzie

TunnelBear excelează prin caracteristicile sale fără sens, cum ar fi Vigilant, IntelliBear etc. și interfața cu utilizatorul ușor de utilizat. Chiar dacă versiunea gratuită este limitată la 500 MB pe lună, puteți extinde cu ușurință lățimea de bandă participând la promoția lor lunară. Dacă este necesar, vă puteți abona oricând la pachetele lor premium care au un preț foarte competitiv. În afară de limitarea conturilor gratuite, nu există contrare majore și Ursul doar funcționează. Încercați TunnelBear și vă va plăcea cu siguranță serviciul pentru ofertele sale.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.