Turbo Download Manager: un manager de descărcare compatibil cu mai multe platforme

Turbo Download Manager: un manager de descărcare compatibil cu mai multe platforme
⏱️ 3 min read

Pentru cei dintre voi care nu sunt familiarizați cu managerii de descărcare, aceștia au două scopuri principale: capacitatea de a controla și gestiona mai bine o descărcare (de exemplu, întrerupând-o și de fapt să o puteți reporni) și capacitatea de a vă bucura de viteze de descărcare mai mari datorită modului că mulți manageri de descărcare separă fișiere mari pentru descărcare.

Din aceste motive, managerii de descărcare sunt benefici în special pentru persoanele cu conexiuni lente sau nepotrivite. Am tratat anterior managerii de descărcare pe Routech, dar de data aceasta vom aborda o adăugare recentă și populară la linia lungă de manageri de descărcare.

Vom discuta despre multi-browser și multi-platformă Manager de descărcare Turbo.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Ce platforme sunt acceptate?

Principalul beneficiu al Turbo Download Manager este disponibilitatea sa pe orice platformă și browser la care vă puteți gândi.

Manager de descărcare Turbo acceptă următoarele sisteme de operare și browsere:

Dacă sunteți în conflict, practic nu există niciun motiv să alegeți o platformă în locul celeilalte. Cu toate acestea, instalarea și rularea extensiei pe Chrome necesită instalarea a două extensii diferite, care pot fi puțin complicate.

Cum functioneazã?

turbodl-ubuntudl1

De dragul testării mele, am rulat Turbo Download Manager pe Windows și l-am comparat cu viteza de descărcare direct prin Chrome. Folosind Managerul de descărcări în afara unui browser, a trebuit să copiez manual peste adresele URL de descărcare. Folosind extensia browserului pe Chrome, pot să fac clic dreapta pe un link de descărcare și să încep descărcarea de acolo.

Notă: Pentru a descărca corect, trebuie să utilizați un link direct la fișier. Splash pages singur nu o va face. Majoritatea descărcărilor pe care le faceți online vă redirecționează către o pagină care pornește automat DL pentru dvs. Această pagină conține de obicei un link către fișierul pe care puteți face clic dacă nu funcționează. Utilizați adresa URL respectivă cu managerul de descărcare.

turbodl-ubuntu2

Descărcarea celui mai recent fișier ISO Ubuntu mi-a luat unsprezece minute cu Managerul de descărcare. Chrome a durat puțin mai mult, urmărind la treisprezece minute. Este important de menționat aici că conexiunea mea este destul de rapidă (110 mbps în jos) și părea să depășească serverul de descărcare Ubuntu, astfel încât discrepanța de timp ar putea fi de partea lor.

Cu toate acestea, cred că Managerul de descărcări prezintă beneficii marginale în ceea ce privește viteza de descărcare, marje care devin mult mai mari în funcție de lățimea de bandă a conexiunii la internet.

Verdict

În general, Turbo Download Manager excelează la un singur lucru: asistență pe mai multe platforme. Cu toate acestea, în acest stadiu incipient al dezvoltării, acesta nu se compară cu unii dintre cei mai buni manageri de descărcare, cum ar fi DownThemAll.

Deocamdată, probabil că sunteți mai bine deservit folosind un manager de descărcare exclusiv pentru platformă, care nu necesită să treceți prin cercuri suplimentare pentru legături directe. Cei mai buni manageri DL sunt cei mai puțin intruzivi, iar o soluție precum DownThemAll este infinit mai ușor de utilizat decât Turbo Download Manager.

Dacă sunteți în căutarea unui manager de descărcare reparabil care să funcționeze pe toate platformele, încercați Turbo. Totuși, dacă doriți ce este mai bun pentru o singură platformă, este mai bine să căutați în altă parte pentru moment.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x