Tutorial: Cum să creezi o lampă din piatră roșie în jocul Minecraft

How to Make a Redstone Lamp in Minecraft
⏱️ 10 min read

În lumea Minecraft, jucătorii pot experimenta cu o varietate de materiale pentru a crea diferite obiecte. Dacă doriți să faceți o lampă de piatră roșie, va trebui să obțineți piatră roșie, un bloc cu aspect roșu și textură neuniformă. Puteți găsi acest material în minele subterane sau în biome-urile Mesa. Pentru a face lampa, aveți nevoie de o bucată de piatră roșie și un baton. Apoi, combinați cele două elemente pe bancul de lucru pentru a obține lampa. Așezați lampa în orice loc doriți să iluminați și apoi activați-o cu un levier, piston sau chitară. Este important să știți că lampa de piatră roșie este sensibilă la semnalul redstone și va funcționa doar dacă este activată de un dispozitiv redstone corespunzător.

Când vine vorba de iluminarea unei case Minecraft, aveți o varietate de opțiuni, de la torțe la blocuri precum Froglight recent lansat. Dar niciunul dintre ele nu este la fel de puternic ca o lampă Redstone. Este o sursă de lumină fiabilă care nu numai că luminează zonele din jurul casei tale, dar le poți și porni și opri manual, în funcție de nevoile tale. Și dacă asta nu a fost suficient, funcționează și ca o componentă Redstone fiabilă pe care o puteți folosi în construcția fermei Minecraft. Dar înainte de a debloca utilizările sale uimitoare, să învățăm mai întâi cum să facem o lampă Redstone în Minecraft.

Faceți o lampă Redstone în Minecraft (2022)

Acoperim ingredientele, rețeta de fabricare și utilizările lămpii Redstone în secțiuni separate aici. Utilizați tabelul de mai jos pentru a explora fiecare dintre ele după convenția dvs.

Ce este o lampă Redstone în Minecraft?

stâlp de lampă din piatră roșie

O lampă Redstone în Minecraft este un bloc de componente care emite lumină la primirea semnalelor Redstone. Are un nivel de luminanță de 15, care este cel mai strălucitor din joc, la fel ca lava și un far. În plus, acest bloc este neinflamabil și nici măcar nu va lua foc din lavă, ceea ce îl face o alegere de încredere pentru majoritatea construcțiilor.

Desigur, puteți găsi lămpi Redstone doar în orașele antice din Minecraft. Puteți să le extrageți și să le colectați folosind orice instrument și chiar manual.

Folosit de lămpi Redstone

Puteți folosi o lampă Redstone în Minecraft în următoarele scopuri:

  • Datorită nivelului său ridicat de luminozitate, Lampa Redstone este un bloc de încredere pentru iluminarea zonelor și pentru prevenirea mafiilor ostile să apară în satul tău.
  • Blocul Redstone, atunci când este conectat la o sursă de alimentare, acționează și ca un bloc alimentat. Deci îl puteți folosi pentru a transmite semnale Redstone către următorul bloc.

Elementele necesare pentru a face o lampă Redstone

Aveți nevoie de următoarele articole pentru a face o lampă Redstone în Minecraft:

  • 4 bucăți de praf de piatră roșie
  • piatra luminoasa
  • masa de mestesuguri

Pentru a obține Redstone Dust, aveți nevoie mină de minereu de piatră roșie, care apare de obicei în subteran în lumea de deasupra Minecraft. Puteți folosi ghidul nostru dedicat pentru a găsi cu ușurință Redstone în Minecraft.

Între timp, pentru a obține Glowstone, trebuie mine blocuri de piatră strălucitoare cu un instrument fermecat cu descântecul tactil de mătase. Dacă îl spargi în alt mod, blocul va scăpa praf Glowstone. Cu toate acestea, puteți combina patru bucăți de praf Glowstone în zona de crafting pentru a crea un bloc.

Rețetă de fabricare a blocurilor de piatră strălucitoare

Crearea rețetei lămpii Redstone în Minecraft

Pentru a crea o lampă Redstone în Minecraft, trebuie mai întâi plasați un bloc de piatră strălucitoare în centrul zonei de crafting. Ar trebui să fie plasat în celula din mijloc a rândului din mijloc. Apoi, plasați o bucată de praf Redstone în fiecare celulă de pe partea laterală a blocului Glowstone. Doar celulele de colț ale zonei de crafting ar trebui să fie goale în acest moment. Și iată-o, o lampă Redstone!

Crearea rețetei lămpii Redstone

Cum să păstrați o lampă Redstone aprinsă permanent

Cel mai simplu mod de a aprinde o lampă Redstone pe termen nelimitat este să conectați o sursă de alimentare permanentă la ea. O poți face folosind un ceas Redstone, pârghiela torță de piatră roșiesi chiar a Bloc de piatră roșie.

Permanent pe Redstone Lamps

Din păcate, niciunul dintre aceste obiecte nu este plăcut din punct de vedere estetic și distrage destul de mult atenția. Așa că nu le puteți folosi în construcțiile Redstone dacă doriți ca lămpile Redstone activate să se aprindă ascuns. Din fericire, există o soluție simplă pentru a vă alimenta permanent toate lămpile Redstone, păstrând ascunsă sursa de alimentare, așa că haideți să parcurgem pașii:

1. Mai întâi, plasați lampa Redstone acolo unde doriți să o plasați. Odată activat, nu îl veți putea ridica sau muta fără a-l opri.

Lampă din piatră roșie pe un stâlp

2. Deci, pune un cadru element deasupra lămpii Redstone.

Cadrul articolului în lampă Redstone

3. Apoi, plasați a placa de presiune chiar deasupra cadrului elementului și ambele se vor eșua reciproc. Dacă aveți o versiune mai veche de Minecraft (~1.13), lampa Redstone se va activa automat în acest moment. Dacă aveți versiuni mai noi, cum ar fi Minecraft 1.19, treceți la pasul următor.

Placă de presiune sub articol

4. Dacă utilizați versiuni mai noi de Minecraft, ar trebui sari pe placa de presiune pentru a-l activa. Odată ce faceți acest lucru, cadrul articolului va menține placa de presiune și lanterna Redstone activate permanent. E un truc grozav, nu?

Element Cadrul și placa de presiune Redstone Power Error

Cum să faci o lumină de noapte automată în minecraft

Nu există nicio îndoială că lămpile Redstone sunt o sursă grozavă de lumină. Din acest motiv, mulți jucători le folosesc în principal pentru a-și lumina bazele noaptea. Dacă doriți să le adăugați la baza dvs. Minecraft, urmați acești pași pentru a crea o lumină de noapte Redstone automată:

1. Pentru a începe, plasați Lampa Redstone acolo unde doriți să se aprindă. Majoritatea jucătorilor îl folosesc ca cacealma sau cacealma.

Un stâlp de lampă în Minecraft

2. Deci, puneți deasupra un detector de lumină naturală a lămpii de piatră roșie. După aceea, faceți clic dreapta sau utilizați tasta de acțiune secundară pentru a o face să detecteze absența luminii. Partea superioară a detectorului de lumină naturală va fi albastră dacă detectează întuneric.

Senzor de lumină naturală de detectare a întunericului

3. În sfârșit, nu mai rămâne decât să așteptați să apune soarele. De îndată ce se întunecă în lumea ta Minecraft, lampa Redstone se va activa. De asemenea, funcționează dacă partea superioară a detectorului de lumină naturală este acoperită și nu poate primi lumină, ceea ce este un alt truc grozav pentru a vă menține lampa aprinsă în orice moment.

lumina automata de noapte

Întrebări frecvente

Lămpile Redstone din Minecraft împiedică mafioții să apară?

Lămpile Redstone sunt una dintre cele mai strălucitoare surse de lumină din joc. Are un nivel de lumină de 15, care este mai mult decât suficient pentru a împiedica mafioții să apară.

Cum aprinzi o lampă de piatră roșie dedesubt?

Lampa Redstone poate fi aprinsă plasând o Torță Redstone sub ea. Va rămâne aprins atâta timp cât lanterna este dedesubt.

Lampa Redstone este opaca?

Ca bloc de lumină, lampa Redstone este semi-opac, dar acționează ca un bloc complet opac. El poate transmite semnale Redstone și chiar poate doborî mulțimii.

Realizarea și utilizarea unei lămpi Redstone în Minecraft

Cu asta, ești gata să iluminezi ideile de case și fundațiile minecraft cu unul dintre cele mai puternice blocuri de lumină din joc. Și în timp ce vă actualizați versiunile, asigurați-vă că explorați unele dintre cele mai bune hărți Minecraft pentru câteva concepte inspiratoare. Alternativ, puteți lua și ajutorul acestor cele mai bune pachete de mod Minecraft, care îndepărtează jocul de orice limitări creative ale dezvoltatorilor. Acestea fiind spuse, se potrivește o lampă Redstone în construcția ta Minecraft? Spune-ne în comentarii!

Lampa Redstone din Minecraft este o sursă puternică de lumină care poate fi pornită și oprită manual și poate fi folosită ca o componentă Redstone fiabilă în construcția fermei Minecraft. Această lampă este foarte utilă pentru iluminarea zonelor din jurul casei și pentru a preveni apariția mafioților ostili. Pentru a face o lampă Redstone în Minecraft, aveți nevoie de praf de piatră roșie, piatră luminoasă și o masă de mestesuguri. Pașii pentru a face o lampă Redstone și pentru a o păstra aprinsă permanent sunt descriși în detaliu în articol. Această lampă poate fi folosită și pentru a crea o lumină de noapte automată în Minecraft.
În timp ce ne despărțim aici, pe blogul de tehnologie, vă invităm să rămâneți conectați și să explorați lumea fascinantă a inovațiilor și a dezvoltării tehnologice. Fiți întotdeauna deschiși la noi trend-uri și la ultimele noutăți din domeniu, căci astfel veți avea mereu o perspectivă nouă și inovatoare asupra lumii. În același timp, nu uitați să vă protejați și să aveți grijă de datele și informațiile voastre personale în era digitală. Vă mulțumim pentru că ne-ați acompaniat și vă mai așteptăm cu drag pe acest blog, unde vom continua să vă aducem cele mai proaspete și interesante informații despre tehnologie.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x