Tutorial: Cum să creezi suport pentru armură în Minecraft Java și Bedrock

How to Make Armor Stand in Minecraft Java and Bedrock
⏱️ 11 min read

Dacă te întrebi cum să construiești un suport pentru armură în Minecraft Java și Bedrock, există o soluție relativ simplă pentru aceasta. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să colectezi materialele necesare, precum lemn sau fier, în funcție de preferințele tale. Apoi, trebuie să construiești suportul într-un loc sigur, unde luptele cu monștrii nu îți vor distruge armura.

În Minecraft Java, construirea unui suport pentru armură implică utilizarea de blocuri de lemn sau fier și a cârligelor. Trebuie să așezi blocurile de lemn sau fier într-un anumit model, astfel încât să poți așeza cârligele. La final, va trebui să așezi armura pe cârlige și să te asiguri că este accesibilă pentru a fi încărcată în inventar.

În Minecraft Bedrock, construirea unui suport pentru armură este similară, dar necesită blocuri de fier. Va trebui să construiești suportul și să-l umpli cu armură și să te asiguri că este accesibil pentru a putea fi încărcată în inventar.

În concluzie, construirea unui suport pentru armură în Minecraft poate fi o idee excelentă pentru cei care doresc să își protejeze armura și să o aibă la îndemână. Cu o mică planificare și puțin efort, puteți construi un suport pentru armură care să vă ajute să vă păstrați echipamentul în siguranță și curat.

Un lucru pe care jucătorii Minecraft le place să-l facă este să-și arate creațiile și colecțiile. Unii, ca mine, creează case Minecraft unice pentru a face acest lucru, în timp ce alții împodobesc cele mai bune skin-uri Minecraft pentru a ieși în evidență. Dar ce se întâmplă dacă ai putea face o clonă a ta care să apară în joc? Da, dacă știi cum să faci armura să stea în picioare în Minecraft, o poți îmbrăca la fel ca tine. De la armuri la capete de mafiote personalizate, această structură fictivă din joc poate purta orice dorește un jucător să afișeze. Dacă te afli pe unul dintre cele mai bune servere Minecraft, nu există o modalitate mai bună de a-ți modifica stilul decât să construiești un stand de armură. Acestea fiind spuse, mai întâi sunt multe de pregătit. Deci, să nu pierdem timpul și să învățăm cum să facem o armură în Minecraft.

Faceți suport pentru armură în Minecraft (2022)

Ne-am împărțit ghidul pentru a acoperi diverse aspecte ale suportului de armură, de la crearea sa până la utilizarea sa. Așa că folosiți tabelul de mai jos pentru a sări la articolele care vă interesează cel mai mult.

Ce este un suport de armură?

În Minecraft, suportul armurii este o entitate care poate țineți și echipați obiectele pe care le poate folosi un jucător. Structura propriu-zisă a standului este realizată din lemn și așezată pe o placă de piatră. Îl poți muta, poziționa și chiar îl poți pune după bunul plac. De asemenea, așa cum era de așteptat, standul în sine nu poate folosi obiectele sau armura pe care le deține.

Dar lucrurile se schimbă atunci când îi atribui cele mai bune descântece de armură. De exemplu, o montură de armură cu vrăjirea Spinilor poate răni un jucător care se apropie de ea. În mod similar, o tarabă cu vrăjirea Frostwalker poate face blocuri de gheață geroasă atunci când este împins peste apă de alte entități.

Utilizări ale Armor Stand în Minecraft

Puteți folosi un suport de armură în Minecraft în următoarele scopuri:

  • Suportul cadru poate a echipa armuri, capete de gangsteri, elitre și articole similare.
  • Cu descântecele potrivite, le poți folosi și pentru protecţie și Securitate sisteme
  • Deoarece puteți utiliza articole direct din suport, acesta poate funcționa și ca a depozitare rapidă opțiune.
  • Cu ajutorul unor capete de gangster personalizate, puteți folosi suportul pentru armură creează personaje și Decora fundația ta

Unde să găsești un suport de armură

Standuri de armură în satele Taiga din Minecraft

Dacă sunteți norocos, puteți găsi și suporturi de armură care apar în mod natural sate de taiga. Două suporturi de armură apar de obicei în arsenalul în aer liber al majorității satelor de taiga. Nu numai atât, aceste suporturi apar cu plăci de piept de fier și o cască de fier. Trebuie doar să găsești un sat Taiga care are un sătean de arme.

Obiectele de care aveți nevoie pentru ca armura să se ridice

Pentru a face un suport de armură în Minecraft, aveți nevoie de următoarele elemente: Șase bețe de lemn și o lespede de piatră netedă.

Cum să obțineți bețe

Sticks Crafting Minecraft Reteta

Pentru a face bastoane în Minecraft, trebuie așezați două scânduri de lemn vertical una lângă alta in zona de productie. O poți face și în inventarul tău, fără a folosi o masă de crafting. În ceea ce privește scândurile de lemn, le obțineți punând bușteni de lemn în zona de crafting. Tipul de lemn pe care îl folosiți nu afectează în niciun fel suportul armurii.

Cum se face o placă de piatră netedă

Urmați acești pași pentru a face o placă de piatră netedă în Minecraft:

1. Mai întâi, găsiți și ridică trei pavaj folosind un pick de lemn. Piatra este un bloc obișnuit în joc și cade pietruite atunci când este extrasă.

Piatră și pietruire au căzut în Minecraft pentru a face un tăietor de pietre

2. Apoi, topiți blocurile de pietruire în a cuptor pentru a le transforma în blocuri obișnuite de piatră.

Topirea pietrelor pietruite în Minecraft

3. Apoi folosiți din nou cuptorul pentru a topiți blocurile de piatră și transformați-le în blocuri de piatră netede.

Cum să faci suport pentru armură în Minecraft Java și Bedrock

4. În cele din urmă, plasați trei pietre netede în zona de lucru umplând orizontal orice rând. Această rețetă vă va oferi o placă netedă de piatră. Alternativ, puteți folosi și un tăietor de pietre în Minecraft pentru a face plăci fără nicio rețetă.

Rețetă de fabricare a plăcilor de piatră netedă

Rețetă de fabricare a suportului armurii

Odată ce aveți toate ingredientele, trebuie doar să le combinați pe un banc de lucru pentru a face un suport de armură.

Pentru a face acest lucru, trebuie să plasați mai întâi trei costume în fiecare celulă din primul rând a zonei de producție. Apoi, puneți un băț în celula din mijloc a rândului din mijloc. În cele din urmă, plasați placă de piatră netedă în celula din mijloc rândul de jos cu a lipiți pe fiecare parte. Și voila! Ai creat cu succes un suport de armură în Minecraft.

Rețetă de sprijin pentru armură în Minecraft

Odată ce suportul pentru armură este gata, îl puteți plasa la fel ca orice alt bloc. Dar, deoarece este o entitate, va fi afectată de gravitatea jocului. Asta înseamnă că nu-l poți face să plutească în aer precum gloate și blocuri ca nisipul. Trebuie să-l așezi pe un bloc solid.

Diferențele dintre Java și Bedrock

Din păcate, suportul pentru armură nu funcționează în același mod în edițiile Minecraft Java și Bedrock. Prin urmare, va trebui să vă planificați ideile în consecință. Principalele diferențe dintre cele două ediții sunt:

  • Armura se găsește în ediția Bedrock au arme Mod implicit. Jucătorii pot interacționa cu ușurință cu ei și pot chiar pune armura standul ghemuindu-se și folosind cheia de acțiune secundară pe ei.
  • În ediția Java, suporturile de ferme nu au brațe în mod implicit. Un jucător se poate ridica cu brațele folosind comenzi, dar chiar și atunci, nu are acces la cele mai multe ipostaze.
  • În cele din urmă, toate suporturile de armură pot salva articole ca săbiile în ediția Bedrock. Dar nu există o astfel de opțiune în ediția Java decât dacă generați armuri personalizate cu arme.

Cum se generează suportul armurii cu arme în Minecraft Java

Din punct de vedere tehnic, nu poți face armura să stea în picioare cu brațele în Minecraft Java. Dar folosind cele mai bune comenzi Minecraft, poți genera una în lumea ta. Pentru a face acest lucru, deschideți chat-ul și utilizați următoarea comandă pentru a convoca un stand de armuri cu arme:

/summon minecraft:armor_support ~ ~ ~ {ShowArms:1}

Rețineți că suportul armurii a apărut își pierde brațele când se rupe. Așa că apariți doar unde doriți să-l puneți. De asemenea, acest suport de armură personalizat poate ține obiecte precum săbiile chiar și în ediția java. Dar va trebui să rupeți suportul pentru a recupera acel articol.

Creează și folosește un suport de armură în Minecraft astăzi

Acum puteți face cu ușurință armura să stea în picioare în Minecraft cu și fără brațele sale. Puteți folosi ghidul nostru pentru a vă decora cu ușurință bazele în ambele ediții ale jocului. Dar nu trebuie să te oprești aici. Standurile de armură, cu planul potrivit, vă pot ajuta și să îndepliniți unele sarcini imposibile din joc. Nu ne crezi? Explorează ghidul nostru pentru a face cercuri și sfere în Minecraft pentru a găsi un truc care să te ajute să faci cercuri perfecte în joc folosind un suport de armură. Cu toate acestea, dacă vi se pare prea mult de lucru, puteți încerca cele mai bune hărți de aventură pentru minecraft pentru a descoperi câteva modalități minunate de a folosi monturile de armură. Dar nu sari fără să-ți înveți prietenii cum să facă armura să stea în picioare și în Minecraft. Puteți crea un server Minecraft gratuit pentru a vă juca cu ei și pentru a vă arăta cu ușurință abilitățile de creație. Acestea fiind spuse, la ce vei folosi suportul pentru armură? Spune-ne în comentarii!

Un lucru popular printre jucătorii de Minecraft este crearea și afișarea creativităților și colecțiilor lor. O opțiune interesantă este crearea unui suport pentru armură, care poate fi personalizat și decorat în stil propriu. Un astfel de suport poate fi folosit pentru protecție, afișarea unor obiecte sau chiar pentru a decora fundația jocului. În timp ce suporturile de armură pot fi găsite în mod natural în anumite sate, acestea pot fi și construite folosind materiale precum lemn și piatră netedă. Cu toate acestea, este important să ținem cont de diferențele dintre versiunile Java și Bedrock. În general, un suport de armură poate fi o opțiune interesantă de personalizare pentru jucătorii de Minecraft.
Îți mulțumim pentru că ai ales să îți petreci timpul cu noi la cititul acestui blog de tehnologie. Ne dorim să fiți inspirați și informați prin intermediul articolelor noastre. Iar dacă aveți sugestii sau întrebări, nu ezitați să ne contactați. Până data viitoare, explorăm împreună lumea digitală!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x