Tutorial Minecraft: Cum să construiești o ușă din piatră roșie ușor și rapid

How to Make a Redstone Door in Minecraft
⏱️ 14 min read

Minecraft este un joc de aventură care implică explorarea unui lume virtuală plină de resurse și aventuri. Pentru a ajunge la anumite locuri sau pentru a proteja proprietatea oricărui jucător, trebuie să construiești un mediu sigur și stabil. Construirea unei uși din piatră roșie reprezintă o alegere interesantă, mai ales din punctul de vedere al esteticii. Cu toate acestea, construirea unei astfel de uși nu este ușoară și necesită multă atenție. Pentru a începe, ai nevoie de o cantitate semnificativă de piatră roșie, pe care o poți colecta din mine. După acest pas, trebuie să construiești o structură solidă, unde ușa va fi plasată. Înșurubând ușa, va trebui să îi activezi mecanismele, prin conectarea celei de-a doua componente a ușii la comutatorul de piatră roșie. În final, trebuie să testezi ușa, pentru a te asigura că funcționează corect și nu permite accesul unor persoane neautorizate în proprietatea ta.

Odată ce te obișnuiești cu asta, componentele Redstone din Minecraft pot fi cea mai utilă parte a creațiilor tale din joc. Dacă vorbim despre câteva scenarii obișnuite, aceste componente vă pot ajuta să vă stimulați fermele Minecraft, să vă ușureze utilizarea cărucioarelor de mine și chiar să folosiți lămpi Redstone pentru sistemele automate de iluminat. Acum, înainte de a trece la construcții complexe, să ne concentrăm pe cum să facem o ușă Redstone în Minecraft. De la ușile simple ale casei până la pereții automati secreti, acoperim totul în acest ghid. Dar este un drum lung, așa că să începem imediat!

Faceți o ușă Redstone în Minecraft (2022)

În funcție de complexitatea sa, puteți realiza diverse tipuri de uși Redstone în Minecraft. Le-am acoperit pe toate în acest articol, așa că utilizați tabelul de mai jos pentru a le explora în funcție de cerințele dvs.

faceți o ușă simplă de Minecraft Redstone

Cea mai simplă poartă Redstone din Minecraft este complet manuală. Trebuie să mergi până la el și să apeși un buton pentru a-l deschide. Alternativ, puteți plasa și o placă de presiune lângă ea pentru a deschide automat ușa de fiecare dată când vă apropiați.

Elemente de care aveți nevoie pentru a face o ușă Redstone

Aveți nevoie doar de următoarele articole pentru a face o ușă Redstone simplă:

 • Buton (oricare)
 • O placă de presiune (orice)
 • o poartă de fier
 • Blocuri de construcție (oricare)

Vă rugăm să rețineți că insistăm să folosim o poartă de fier deoarece porțile din lemn pot fi deschise manual. Asta înseamnă că diverse gloate le pot deschide și pot intra în casă atunci când dormi liniștit.

Pași pentru a face o ușă Redstone simplă

Urmați acești pași pentru a face cea mai simplă ușă Redstone din Minecraft:

1. Mai întâi, creați doi stâlpi care au două blocuri înălțime cu un spațiu de un bloc între ele. Dacă doriți să faceți o configurare a ușii duble, ar trebui să lăsați un spațiu de două blocuri aici.

2. Deci, pune un nasture pe unul dintre stâlpi. De preferință, acest buton ar trebui să fie pe partea exterioară a casei dvs. Minecraft.

nasture pe un stâlp

3. După aceea, du-te în cealaltă parte a ușii și puneți o placă de presiune lângă spațiul gol dintre stâlpi.

Placă de presiune pentru ușa Redstone în Minecraft

4. În cele din urmă, plasează usa de fier între cei doi stâlpi.

poarta de fier in minecraft

5. Acum, pe o parte, poți apăsa butonul și deschide ușa pentru a intra în baza ta. Apoi, în timp ce mergi, poți călcați deasupra plăcii de presiune a părăsi baza.

faceți o ușă simplă de piatră roșie

Realizarea unei uși automate Redstone cu senzor Sculk

Datorită actualizării Minecraft 1.19, avem acum o familie de blocuri Sculk, făcând posibilă mecanica wireless Redstone. Ne vom baza pe același lucru pentru a crea o ușă Redstone unică, care să vă simtă prezența și să se deschidă singură.

Elemente necesare pentru realizarea unei uși automate Redstone

Aveți nevoie de următoarele elemente pentru a construi o poartă automată Redstone în Minecraft:

 • un senzor sculk
 • o poartă de fier
 • O bucată de praf de piatră roșie
 • două covoare

Pași pentru crearea unei uși automate Redstone

În acest articol, designul pe care îl acoperim pentru ușa automată Redstone este un design cu o singură ușă. Dar puteți utiliza și o configurație similară pentru un design cu uși duble. Urmați acești pași pentru a crea o ușă Redstone bazată pe senzor Sculk în Minecraft:

1 În primul rând, sapă un rând lung de două blocuri este un bloc adânc.

gaură cu două blocuri

2. Apoi, plasați a usa de fier pe o parte a rândului, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Poarta de fier langa gaura

3. După aceea, plasați un senzor de sculk în interiorul rândului de pe partea opusă a ușii. Asa de, puneți o bucată de praf Redstone chiar vizavi și conectați-l la ușă.

Senzor Sculk pentru ușa Redstone în Minecraft

4. În cele din urmă, folosiți covoare pentru a acoperi Senzor de praf și sculk Redstone. Puteți crea un model cu covoarele pentru a le face să arate mai naturale.

Ușă pe bază de senzor de scuz cu covorașe

5. Acum, ori de câte ori mergeți spre ușă, aceasta se va deschide automat pentru a vă permite să intrați din ambele părți.

Pași pentru a crea o ușă automată Redstone

Rețineți că această poartă poate fi activată de o varietate de vibrații din joc, așa că nu este grozavă în ceea ce privește securitatea. Dacă doriți cu adevărat să vă protejați baza, cel mai bine este să proiectați o ușă Minecraft Redstone oarecum ascunsă.

faceți o ușă cu piston ascuns din piatră roșie

Cu ușile de bază din drum, să încercăm ceva mai complex și mai interesant. Dacă ați fost pe YouTube, probabil că ați observat ușile secrete pe bază de piston ale lui Redstone. Aceste uși arată ca un perete normal, dar se deschid ca o ușă secretă. Iată cum să faci unul:

Elemente de care aveți nevoie pentru a face o ușă cu piston Redstone

Pentru a face o ușă de piatră roșie cu piston ascuns în Minecraft, aveți nevoie de următoarele articole:

 • 6 pistoane lipicioase
 • Blocuri de construcție (oricare, dar de același tip)
 • 10 bucăți de pudră de piatră roșie
 • 2 plăci de presiune (oricare)
 • 4 torțe din piatră roșie

Pași pentru a face o ușă cu piston ascuns din piatră roșie

Aveți nevoie de următoarele articole pentru a face o ușă ascunsă Redstone sub forma unui perete în Minecraft:

1. Mai întâi, creați doi stâlpi de piston lipicios cu un spatiu de 4 blocuri intre ele. Pistoanele ambelor turnuri ar trebui să fie în fața celuilalt.

Doi stâlpi de piston lipicios

2. Apoi pune a bloc de construcție în spatele pistonului lipicios din mijloc în spatele ambilor stâlpi. După ce ați plasat blocul, puneți o bucată de praf Redstone deasupra blocului.

Redstone pe bloc de construcție

3. Apoi, creați două turnuri de blocuri chiar în mijlocul pistoanelor lipicioase. Aceste blocuri vor acționa ca poartă de acces.

poarta de piatra rosie

4. Apoi, săpați două rânduri în fața blocurilor solide din spatele pistoanelor lipicioase. Aceste rânduri ar trebui să aibă trei blocuri adâncime și două blocuri lungime.

Rânduri adânci de trei blocuri în spatele pistoanelor lipicioase

5. Apoi conectați aceste rânduri săpând un rând nou la un bloc distanță de gateway. Ar trebui să aibă doar două blocuri adâncime, formând un U, așa cum se arată mai jos.

Zona pentru a conecta piatra roșie la ușa peretelui

6. Apoi, așezați praful Redstone pe cursul nou săpat și acoperiți-l cu blocuri solide.

Praf de piatră roșie sub blocuri

7. Apoi, plasați o torță Redstone pe fiecare parte din partea de jos a acestui nou rând. După aceea, puneți o bucată de praf Redstone chiar lângă ea.

Torță de piatră roșie într-o gaură

8. Lăsați blocul lângă praful Redstone așa cum este și spargeți blocul chiar deasupra lui. Apoi, plasați o torță Redstone în locul ei și o altă torță Redstone deasupra blocului de deasupra ei. A doua Redstone Torch va fi chiar în spatele celui mai jos piston lipicios. Faceți acest pas pe ambele părți ale ușii.

Plasarea torțelor Redstone în Minecraft Redstone Door

9. În cele din urmă, pentru a finaliza configurarea, plasați două plăci de presiune chiar în fața ușii, într-un spațiu de un singur bloc. Apoi acoperiți găurile Redstone cu blocuri solide.

Poarta piston gata de utilizare

10. Apoi, acoperiți întreaga structură cu blocuri de construcție, astfel încât să se integreze cu lumea și mergeți până la perete. Și voilà, blocurile solide din mijloc vor fi trase de pistoane lipicioase pentru a dezvălui pasajul ascuns.

Pași pentru a face o ușă cu piston ascuns din piatră roșie

Mai multe modele de uși Redstone pentru Minecraft

Acum că înțelegi elementele de bază și cele trei tipuri unice de design de uși Redstone în Minecraft, este timpul să-ți eliberezi creativitatea. De-a lungul anilor, comunitatea a creat o varietate de uși unice în Minecraft. Iată câteva dintre idei, împreună cu sugestii rapide pentru a le construi:

 • Prize de apă ascunse: Plăcile de presiune nu sunt afectate de apă, așa că puteți ascunde cu ușurință un design al ușii cu placă de presiune sub apă sau în spatele unei cascade.
 • Trapă automată: În loc de o ușă verticală, puteți utiliza și trape pentru a crea o ușă automată care duce la baze subterane.
 • Uși cu piston 8 x 8– Adăugați blocuri de miere și blocuri de slime la pistoanele lipicioase pentru a crește dimensiunea ușii. Ferma noastră de copaci Minecraft folosește un element similar.
 • Uși de apariție-dispariție: Dacă nu te deranjează să înșeli, poți folosi blocuri de comandă în Minecraft, împreună cu comanda de umplere, pentru a crea uși care se creează și se distrug cu fiecare utilizare. Un astfel de design elimină aproape toată piatra roșie din design.

Întrebări frecvente

Cum conectezi Redstone la o ușă în Minecraft?

Puteți plasa praful Redstone lângă uși pentru a crea circuite pentru a le accesa. Dar dacă doriți să păstrați lucrurile simple, puteți pune și sursa de alimentare și componentele comutabile chiar lângă uși.

Cum deschizi 2 uși în Minecraft?

Puteți conecta două uși la aceeași componentă Redstone punând praf Redstone sub ele.

Cum faci o ușă cu buton în Minecraft?

Ușile cu butoane sunt destul de simplu de realizat. Puneți doar butonul pe blocul de lângă ușă și se va conecta automat la acea ușă.

Faceți o ușă automată Redstone în Minecraft astăzi

Este atât de simplu, acum ești gata să creezi o varietate de uși Redstone în Minecraft. Cele mai bune hărți Minecraft de pe lista noastră aici le folosesc într-o varietate de moduri creative. Cu toate acestea, le puteți plasa și în majoritatea ideilor de case Minecraft. Dar dacă vrei cu adevărat să duci porțile la un alt nivel, cele mai bune moduri Minecraft pot împinge cu adevărat jocul dincolo de limitele sale. Acestea fiind spuse, ce fel de poartă Redstone vei face? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În concluzie, componentele Redstone din Minecraft pot fi utilizate eficient pentru a crea sisteme automate în joc. În acest articol, s-au prezentat câteva scenarii diferite în care ușile Redstone pot fi utile și s-au oferit instrucțiuni detaliate pentru a construi uși Redstone simple, automate și ascunse. Cu creativitatea și cunoștințele adecvate, jucătorii pot construi o varietate de uși Redstone unice și interesante în Minecraft.
“Și astfel, pentru acest articol, ne luăm rămas bun, dar nu pentru mult timp. Noi vom reveni cu mai multe noutăți din lumea tehnologiei și cu articole care să aducă un plus de valoare pentru comunitatea noastră din România. Până atunci, să nu uităm să fim curioși și să explorăm mereu noi tehnologii care ne fac viața mai ușoară și mai interesantă. Pa și spor la experimentat!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x