Tutorial Minecraft: Cum să construiești un raft de cărți în stilul jocului

How to Make a Bookshelf in Minecraft
⏱️ 6 min read

Dacă ești pasionat de jocul Minecraft și iubești să citești, atunci un raft cu cărți ar fi un element excelent pentru casa ta digitală. Pentru a-ți construi propriul raft, trebuie să aduni câteva materiale: lemn, cărămizi și cărți. Poți obține lemn din copaci, iar cărămizile din argilă. Cărțile le poți găsi în săli de bibliotecă ale satelor sau prin pescuit. După ce ai adunat toate materialele necesare, deschide inventarul și construiește raftul în locul dorit. Pune-i cărțile deasupra și astfel îți vei avea propriul tău raft cu cărți, care va fi o atracție pentru orice iubitor de lectură care va trece prin casa ta Minecraft.

Dacă ești cititor, cărțile te vor duce cu siguranță în locuri imaginare magice. Dar dacă găsești cărți în lumea Minecraft, ele pot da literalmente caracterului tău puteri magice. Și acest lucru este posibil cu ajutorul rafturilor. Dacă știi cum să faci un raft cu cărți în minecraft, poți debloca unele dintre cele mai bune descântece din minecraft. În plus, funcționează și ca un element de decor uimitor pentru cele mai bune construcții de case din minecraft. Odată ce descoperi blocul de raft, acesta poate schimba modul în care joci. Acestea fiind spuse, este timpul să înveți cum să faci un raft cu cărți în Minecraft.

Faceți un raft cu cărți în Minecraft (2022)

Raftul de cărți funcționează în același mod în edițiile Minecraft Bedrock și Java. Utilizați tabelul de mai jos pentru a explora diferitele părți ale procesului dvs. de creație:

Ce este un raft în Minecraft?

Contrar credinței populare, un raft cu cărți în Minecraft nu este un bloc de stocare pentru depozitarea cărților. În schimb, este în principal a bloc decorativ pe care jucătorii îl folosesc pentru a-și decora casa în Minecraft. Pe lângă faptul că este un bloc decorativ, o bibliotecă are și capacitatea de a spori puterea unei mese minunate.

Cum să găsești un raft cu cărți în Minecraft

În lumea ta Minecraft, poți găsi rafturi de cărți generate natural în următoarele locuri:

  • bibliotecile orășenești și uneori și în case de oraș
  • Interior punctele forte ale căror biblioteci pot avea până la 161 de rafturi
  • În interiorul unor camere conace forestiere

Obțineți Bookshelf prin tranzacționare

Bibliotecari de nivel începător sătenii vă pot vinde rafturi pentru smaralde. Dar, datorită rețetei ușoare de pregătire la raft, un astfel de comerț nu merită aproape niciodată.

La ce folosește un raft cu cărți în Minecraft?

Puteți folosi raftul pentru o varietate de scopuri în Minecraft. Unele dintre cele mai comune sunt:

Fermecător

În lumea Minecraft, cărțile și descântecele merg mână în mână. Este destul de clar cu prezența cărților fermecate în Minecraft. Dacă știți cum să faceți o masă de descântece în Minecraft, puteți plasa rafturi în jurul ei pentru a îmbunătăți calitatea descântecelor oferite de masă. Ai nevoie de un total de 15 rafturi pentru a face masa fermecată să-și atingă potențialul maxim.

Pupitru

Raftul acționează ca un ingredient de artizanat pentru face un suport muzical în Minecraft. Este un bloc de locuri de muncă în joc pe care îl puteți folosi pentru a crea săteni bibliotecari în Minecraft.

Decor

Deși nu puteți ridica sau pune cărți pe raft, blocul își servește totuși scopul estetic. Le puteți folosi cu ușurință pentru a crea biblioteci în baza dvs. Minecraft.

Elementele necesare pentru realizarea unui raft

Cu utilizarea dvs. în afara drumului, acestea sunt elementele de care aveți nevoie pentru a face o bibliotecă:

  • 6 scânduri de lemn (oricare)
  • 3 carti

Pentru a face scânduri de lemn, trebuie pur și simplu să plasați bușteni de lemn în interiorul zonei de lucru. Între timp, trebuie să combinați 3 bucăți de hârtie cu Bucata de piele în zona de crafting pentru a crea o carte în Minecraft. Rețeta de crafting din carte este fără formă, așa că puteți plasa articolele oriunde în zona de crafting.

Rețetă de creație pentru raftul de cărți Minecraft

Raft pentru rețete de artizanat

Rețeta de craft craft este, de asemenea, ușoară. Ai nevoie umpleți fiecare celulă din primul și ultimul rând a unei mese de lucru cu scânduri de lemn. Nici măcar nu trebuie să fie același tip de lemn. atunci ai nevoie așezați cărțile în rândul din mijloc pentru a completa rețeta.

Faceți cu ușurință un raft cu cărți în Minecraft chiar acum

Cu asta, știi tot ce trebuie să știi despre cum să faci un raft cu cărți în Minecraft. Odată ce este gata, puteți folosi raftul pentru a vă vrăji toate echipamentele din joc. De asemenea, puteți folosi ghidul nostru de descântec Minecraft pentru a ușura procesul. Și în timp ce ești la asta, nu uita să verifici cele mai bune poțiuni Minecraft. La fel ca descântecele, poțiunile te ajută să obții abilități speciale în joc. Le puteți folosi chiar și pentru a prelua clasamentele unora dintre cele mai bune servere Minecraft PvP. Cu asta afară, la ce ai de gând să-ți folosești bibliotecă? Spune-ne în secțiunea de comentarii!

Un raft cu cărți în Minecraft nu este doar o piesă decorativă, ci este esențial pentru a debloca unele dintre cele mai bune descântece și pentru a spori puterea unei mese minunate. Acest bloc poate fi găsit în bibliotecile orașelor, în conacele forestiere sau poate fi obținut prin tranzacționare cu un bibliotecar de nivel începător. Rețeta de crafting este ușoară, având nevoie doar de scânduri de lemn și cărți. Folosind un raft cu cărți, jucătorii își pot decora casele și pot face o varietate de lucruri utile în joc, cum ar fi pupitre sau masă de descântece.
“Încheiem aici calatoria noastră în lumea tehnologiei. Sperăm să vă fi adus informații utile și interesante și vă așteptăm cu drag la următoarea postare. Până atunci, nu uitați să rămâneți conectați la noutățile din domeniu și să explorați infinitatea de posibilități pe care acestea le oferă. Prindeți curaj, experimentați și învățați! Ne vedem curând!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x