Twitter bezahlt Sie möglicherweise für virale Tweets

Twitter poate începe să vă plătească pentru tweet-uri virale

⌛ Reading Time: 3 minutes

Rețelele sociale recompensează influențatorii într-un fel sau altul de ceva timp. Twitter are în vedere extinderea acestei idei. Rețeaua socială poate începe să plătească utilizatorilor pentru tweet-uri virale. Dar cât de popular trebuie să fie tweet-ul dvs. pentru ca acesta să fie considerat suficient de viral pentru a fi plătit pentru el?

Comentariile lui Jack Dorsey

Twitter are în vedere acest model de afaceri pentru 2022. Planul nu a fost încă pus în practică și se află în cea mai mare parte în faza de discuții.

În timp ce participa la o conferință virtuală de tehnologie și internet Goldman Sachs, a fost raportat că CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, a spus că rețeaua socială ar putea începe să plătească deținătorii de cont care postează tweet-uri virale.

Înainte de a începe să cheltuiți banii, știți că nu sună ca și cum ar fi plătit fiecare tweet viral. „Cred că primul lucru pe care dorim să ne concentrăm este acel stimulent economic pentru persoanele care contribuie la Twitter”, spuse Dorsey. Cu siguranță, ar fi o modalitate de a inspira oamenii să posteze mai multe.

Și Twitter nu este singur. TikTok și Instagram iau în considerare, de asemenea, opțiuni de plată către deținătorii de conturi virale. Ar fi o opțiune pentru conturile care sunt populare și au o frecvență a postărilor.

Modificări ale platformei Twitter

Tweeturile virale plătite nu sunt singura modificare pe care Twitter o gătește. Celelalte formate noi arată o nouă direcție pentru rețeaua socială.

Urmărește tweet-uri virale plătite

Luna trecută, Twitter a achiziționat Revue, o platformă de newsletter. Acest lucru permite utilizatorilor să iasă din caseta mică și să publice conținut de formă lungă.

În plus, Twitter lucrează și la aplicația sa audio Spaces. Acest lucru permite utilizatorilor să asculte difuzoare, comedieni, muzicieni etc. Este o opțiune excelentă pentru aceste „vremuri îndepărtate”.

Creșterea și schimbarea sunt benefice. Twitter nu va supraviețui dacă nu va ieși niciodată din cutii. Acesta a găsit un nou scop în timpul președinției americane trecute – acum că țara și lumea au trecut mai departe, poate că este timpul ca Twitter și rețelele sociale în ansamblu să o facă și ele.

Telefon cu virale plătite

În plus, lumea se confruntă cu o criză globală de sănătate care o obligă să facă totul la distanță. Depindem de conexiunile virtuale mai mult ca oricând. Poate că este timpul ca persoanele care ne influențează și ne distrează în aceste formate să fie compensate.

Citiți mai departe pentru a afla despre cealaltă nouă caracteristică a Twitter, dispariția tweet-urilor, cunoscută și sub numele de „flote”.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.