Twitter Super Followers bringt Anrufe von "RIP Twitter"

Twitter Super Followers aduce apeluri de la „RIP Twitter”

⌛ Reading Time: 3 minutes

Nu este deloc neobișnuit ca o companie să-și schimbe modelul de afaceri cu unul pe care speră să-l aducă mai mult. Dar atunci când este o companie cu milioane de clienți care utilizează produsul gratuit, va exista o reacție negativă. Asta a găsit Twitter când și-a anunțat noua caracteristică „Super Followers” ​​care a adus strigături de „RIP Twitter” de la utilizatorii săi.

Twitter anunță „Super Follwers”

Twitter a trecut printr-o metamorfoză destul de mare în ultimii patru ani sau cam așa ceva. A devenit un mediu folosit în politică, unele lucruri teribile fiind postate pe Twitter, lăsând rețeaua socială într-o mare dificultate.

Cu un spațiu mic de respirație, se pare că Twitter a decis că trebuie să meargă într-o nouă direcție. acum încearcă să genereze bani de pe site sau, mai bine zis, monetizați într-un grad mai mare.

Planul Twitter este de a-și dubla veniturile anuale până în 2023. Dublarea banilor pe care îi câștigați în doar doi ani este un obiectiv destul de înalt. În fața acestui plan este de a permite utilizatorilor să câștige și bani. Utilizatorii se pot desemna „Super Followers” ​​pentru a-și genera bani din tweet-uri, în mod similar cu YouTube.

Directorii Twitter au stabilit acest plan joi. Când au explicat Super Followers, directorii au spus: „Ne regândim stimulentele și explorăm soluții pentru a oferi modele de stimulare monetară pentru creatori și editori, pentru a fi susținuți direct de publicul lor.”

Dar Twitter are mult mai multe în planul său. Într-o depunere la Securities and Exchange Commission se preciza că obiectivul este „dublarea vitezei de dezvoltare până la sfârșitul anului 2023, ceea ce înseamnă dublarea numărului de funcții livrate per angajat care conduc direct fie mDAU (utilizare activă zilnică sau utilizatori utilizabili), fie venituri . ”

Twitter Super Followers Tweet

Rețeaua socială are mai mult decât un simplu scop de a dubla veniturile. De asemenea, își propune să atingă cel puțin 315 milioane în T4 2023. Aceasta ar reprezenta o rată de creștere anuală compusă de 20% din baza de creștere Q4 2019 de 152 milioane mDAU.

“Un Twitter sănătos este esențial pentru creștere”, au declarat joi executivii. „Asta înseamnă să ne asigurăm că conversațiile sunt ferite de abuz și hărțuire și că facem tot ce putem pentru a reduce spamul și informațiile înșelătoare”. Se pare că Twitter vrea să se absolve de mlaștina politică în care a fost prins.

Cu un nou „Mod sigur”, Twitter intenționează să șteargă conturile de utilizator „care ar putea acționa abuziv sau spam” și va limita angajarea conturilor respective. De asemenea, va exista un nou buton „blocare automată și mutare”. Dacă conturile încalcă regulile, acestea pot fi blocate sau dezactivate automat.

„RIP Twitter”

Dar planul de a oferi un mod de siguranță și de a limita conturile abuzive și spam nu este ceea ce au observat utilizatorii. Au observat caracteristica Super Follower.

Utilizatori ai Twitter Super Followers

Imediat după anunțul Twitter de joi, „RIP Twitter” a început să fie în tendințe pe rețeaua socială. Includerea în credința că Super Followers ar fi moartea Twitter a fost comentariul: „Tot ce am vrut a fost un buton de editare”.

Acest lucru arată că Twitter și utilizatorii săi sunt departe unul de altul, iar schimbările radicale pe care le va face nu le apropie. Directorii de pe Twitter vor mai mult verde și cred că utilizatorii vor ceva liniște. Dar tot ce își doresc utilizatorii este un simplu buton de editare.

Citiți mai departe pentru a afla despre o schimbare recentă pe care Twitter a făcut-o deja, una care o face la fel ca alte site-uri de socializare, pentru a permite „dispariția tweeturilor”.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.