840 560

Typoman, platforma premiată și jocul de cuvinte vine pe Android

⌛ Reading Time: 2 minutes

La sfârșitul anului 2015 a fost lansat un joc indie pentru Wii U a uimit criticii pentru originalitatea și experiența unică, un joc de platformă cu versuri: Typoman de la studioul Brainseed Factory.

Acum, după mai multe premii și lansarea versiunilor pentru Nintendo Switch, Steam, PS4 și Xbox One, a venit rândul dispozitivelor noastre mobile. Typoman vine pe Android, dar nu este singura veste bună, cea mai bună dintre toate este că este gratuit.

Typoman, LIMBO-ul tipografiei

Typoman este un joc de platformă care arată foarte amintind de un alt joc apreciat, a DEPOZIT DE VECHITURI. Amândoi au atmosferă întunecată și bântuitoare, cu un joc de platformă plin de obstacole care trebuie depășite rezolvând puzzle-uri, dar în cazul Typoman sunt rezolvate cu cuvinte.

Premii

Typoman ne confruntăm cu un personaj format din litere, în special cu cuvântul „Erou” (erou în spaniolă) într-o lume plină de litere, unde dușmanii sunt și ei cuvinte. Pentru a avansa prin nivelurile sale trebuie să facem acest lucru creați, modificați sau distrugeți cuvinte cu literele pe care le găsim.

Acest joc te va captiva prin estetica și jocabilitatea sa încă din primul său minut. Vine Typoman tradus în spaniolă Cu excepția puzzle-urilor nivelurilor sale, care sunt în limba engleză, dar cu un nivel de bază nu vom avea multe probleme în a trece jocul. Ne dau indicii.

Typoman vine pe Android într-un versiune gratuită cu reclame, dar pe care îl putem elimina plătind doar 2,19 euro față de cei 8,99 euro pe care îi costă versiunea PC.

Typoman Mobile

Typoman Mobile

  • Dezvoltator: uBeeJoy
  • Descărcați-l de la: Google Play
  • Preț: Gratuit cu reclame | 2,19 €
  • Categorie: Aventură

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.