Uitați de „iPhone pliabil” – Căutați un „Mac pliabil”

Foldable Iphone Folding Mac Featured
⏱️ 3 min read

Tehnologia pare să urmeze mereu tendințele, o tendință actuală fiind smartphone-urile pliabile, precum seria Samsung Galaxy Z. În mod curios, Apple întârzie cu adevărat la această petrecere, în ciuda zvonurilor continue despre un iPhone pliabil iminent. Acum, experții spun că ar putea trece încă doi sau trei ani până când vedem un iPhone pliabil și ceea ce putem vedea în schimb este un „Mac pliabil”.

Așteptați iPhone-ul pliabil?

Au existat mai mult decât doar zvonuri cu privire la un iPhone pliabil – au existat brevete, cum ar fi cel pentru o baterie flex. Dar în intervalul de timp în care am așteptat lansarea telefonului, alte mărci au sărit în față și au lansat smartphone-uri pliabile, Apple părând nici măcar aproape.

Zvonurile spun că Apple încă lucrează la propriul său pliabil și că durează mai mult decât se aștepta.

Iphone pliabil pliabil Mac Samsung

Analistul Apple Mark Gurman crede trebuie doar să avem răbdare pentru un iPhone pliabil. El crede că unul dintre motivele pentru care nu l-am văzut încă este că Apple nu vrea să invite comparațiile inevitabile cu telefoanele pliabile ale Samsung. Distanțarea unei versiuni de iPhone pliabil ar permite Apple să-și creeze propria nișă pe piață.

Apple a mai fost aici. Toată lumea s-a întrebat cine va scoate primul smartwatch, cu mai multe zvonuri despre purtabil Apple. A fost departe de prima. Dar după eventuala lansare a Apple Watch, acesta a depășit curând piața.

Apple și-a luat timpul și a lansat un dispozitiv purtabil care a făcut treaba. În acest sens, poate că pur și simplu nu simte că iPhone-ul pliabil este suficient de bun pentru lansare. Actualele pliabile de pe piață nu sunt considerate a fi încă foarte durabile.

Un Mac pliabil?

Sugerează analistul de display Ross Young nu vom vedea un iPhone pliabil până în 2025, bazându-ne acea opinie pe discuțiile cu contactele din lanțul de aprovizionare.

Dar un Mac pliabil ar fi mai revoluționar. Sursele lui Young spun că tehnologia dispozitivului pliabil ar putea fi folosită în schimb pe un Mac pliabil care ar fi mai mic decât un MacBook cu afișaj de aproximativ 20 inchi.

Ecran pliabil pentru Mac pliabil pentru iPhone

Totuși, nu sugerează că ar fi un MacBook pliabil, ceea ce este bine, deoarece MacBook-urile sunt articulate, deci sunt deja „pliabile”. Plierea lui mai mult ar fi ca un Mac origami.

Și directorii Apple încă nu promovează un hibrid Mac/iPad. Asta în ciuda faptului că fanii Apple cerșesc un Mac cu ecran tactil.

Ceea ce se sugerează este o nouă categorie pentru dispozitivele Apple. Envisioned este un dispozitiv de tip notebook cu o tastatură integrată cu ecran tactil atunci când este pliat și un monitor când este desfășurat, care se poate asocia cu o tastatură externă, similară unui iPad.

Nu există nicio dată/an sugerat pentru acest Mac pliabil, dar nu pare să fie aproape de lansare. Cu siguranță nu vă așteptați să îl vedeți la evenimentul Apple din martie. Zvonurile sugerează cu cipul M1 sau noul M2.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x