uMobix Review: o aplicație de urmărire de încredere

Umobix Review Featured
⏱️ 11 min read

Având în vedere că internetul reprezintă numeroase amenințări la adresa siguranței copiilor în zilele noastre, mulți părinți moderni apelează la aplicații de urmărire pentru a urmări ceea ce fac copiii lor online. Există multe servicii astăzi care vor ajuta părinții să monitorizeze activitățile minorilor, iar unul care iese în evidență dintre mulțime este uMobix. Aceasta este o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să monitorizeze activitățile telefoanelor mobile țintă prin intermediul unui panou de control online. Am petrecut ceva timp folosind aplicația uMobix, iar această recenzie va trece peste experiența noastră cu caracteristicile și eficacitatea acesteia.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de uMobix. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Ce este uMobix și ce face?

uMobix este o aplicație de control parental pentru dispozitivele Android/iOS. Pentru a începe monitorizarea, părinții trebuie să descarce și să instaleze aplicația pe dispozitivul copilului lor.

Umobix Review Dashboard Laptop

Evident, există o întrebare etică dacă ar trebui să vă simțiți confortabil să vă monitorizați copiii, așa că înainte de a apela la aplicații precum uMobix, asigurați-vă că luați în considerare cu adevărat implicațiile. Poate fi o idee bună să vorbiți cu copilul înainte de a instala aplicația de urmărire pe telefonul său.

Instalare și configurare

Mai întâi: va trebui să creați un cont pe Pagina web oficială uMobix și selectați ce tip de dispozitiv (Android sau iOS) are copilul dvs. Rețineți că va trebui să fiți de acord să vă înscrieți la unul dintre cele trei planuri de abonament pentru a trece la pasul următor. Odată ce ați făcut alegerea, veți primi acreditările contului uMobix și codul de înregistrare pe e-mail.

În continuare, va trebui să obțineți telefonul copilului, să accesați pagina uMobix și să vă conectați cu detaliile furnizate. Acest lucru vă va duce pe o pagină cu o listă de instrucțiuni despre cum să instalați aplicația pe telefonul copilului dumneavoastră. Pașii sunt destul de ușor de urmat și ar trebui să puteți face acest lucru fără nicio problemă.

Va trebui să descărcați fișierul uMobix .apk și să optați pentru „Configurare automată”. Aceasta va dezactiva automat unele opțiuni de securitate, cum ar fi „Scanați aplicații cu Play Protect” din Google Play Store și va permite dispozitivului dvs. să instaleze aplicații din surse necunoscute. Există, de asemenea, opțiunea de a face o „Configurare manuală”, în care uMobix vă ghidează îndeaproape prin proces, astfel încât să nu aveți de ce să vă faceți griji.

Umobix Review Ecran de bun venit

Instalarea aplicației

De asemenea, aplicația are nevoie să acordați câteva permisiuni suplimentare, cum ar fi să permiteți uMobix să activeze urmărirea keylogger și, cel mai important, să începeți înregistrarea ecranului. Acest lucru se poate face și automat.

Tracker-ul se poate deghiza sub numele „Servicii de redare” și chiar afișează o pictogramă similară aplicației Google Play, pentru a evita detectarea. Chiar și așa, în timp ce aplicația uMobix este activă pe telefonul copilului tău, o pictogramă de proiectare a ecranului va fi afișată în colțul din dreapta sus al ecranului.

Aplicația de instalare Umobix Review

În general, instalarea aplicației pe telefonul copilului va fi o experiență plăcută. Ne-a plăcut cât de simplu s-a dovedit a fi. Am urmat pașii indicați și am reușit să punem uMobix în funcțiune în mai puțin de trei minute. Nu veți avea nevoie de abilități tehnice avansate pentru a instala această aplicație pe smartphone-ul copilului dumneavoastră.

Caracteristici principale și utilizare

Cu aplicația instalată pe telefonul copilului tău, tot ce trebuie să faci este să stai și să aștepți să înceapă să-și folosească telefonul.

Când a trecut suficient timp, mergeți la computer sau dispozitivul mobil, deschideți un browser și accesați pagina uMobix. Conectați-vă cu acreditările pentru a vă accesa tabloul de bord. Aici veți obține o prezentare generală a datelor care sunt urmărite.

Umobix Review Tabloul de bord Vedeți locația

Dintr-o privire, veți putea vedea imediat informații vitale, cum ar fi locația curentă a dispozitivului și ultimele adrese vizitate. Acest lucru este extrem de important, mai ales dacă copilul dvs. lipsește, iar uMobix are dreptate să plaseze această secțiune în partea de sus.

În plus, pe măsură ce parcurgeți pagina principală, veți putea descoperi și care sunt cele mai frecvente numere apelate de pe dispozitiv, ultimele contacte adăugate, cele mai utilizate aplicații și numărul de interacțiuni asociate acestora.

Multe caracteristici

În partea dreaptă a afișajului, veți observa un meniu suplimentar pe care trebuie să-l explorați pentru a vă face o idee despre ce face copilul dumneavoastră când folosește dispozitivul mobil. Iată câteva dintre funcțiile pe care trebuie să le explorați:

  • Istoricul browserului – puteți accesa orice linkuri care au fost deschise de pe dispozitivul țintă. În plus, puteți bloca acele linkuri direct din tabloul de bord.
Umobix Review Browser History Mobile
  • Keylogger – vă arată orice mesaj care a fost introdus de pe dispozitivul țintă, indicând, de asemenea, aplicația de la care a fost trimis.
  • Wifi – afișează toate Wi-Fi-urile la care este conectat dispozitivul țintă și vă oferă opțiunea de a le bloca din tabloul de bord.
  • Urmărirea aplicației pentru apeluri video – Dacă dispozitivul țintă utilizează aplicații de apeluri video, cum ar fi Google Duo, veți putea vedea o serie de capturi de ecran care au fost făcute în timpul apelului. Accesați folderul respectiv al aplicației din partea stângă a afișajului și faceți clic pe el.
  • Urmărirea aplicațiilor sociale – uMobix oferă date detaliate despre activitatea copilului tău pe Facebook, Instagram, YouTube, Tinder și multe altele. Veți găsi mesaje, profiluri vizualizate, pagini apreciate și multe altele.
Umobix Review Urmăriți aplicații sociale pe mobil
  • Activitate de aplicație – oferă o vedere dintr-o privire a tuturor aplicațiilor instalate sau dezinstalate pe dispozitivul țintă și puteți alege să blocați aplicațiile din tabloul de bord. Alternativ, există și o opțiune de ștergere.
Umobix revizuiește aplicațiile instalate Vizualizați mobil

Majoritatea funcțiilor funcționează conform intenției. Cu toate acestea, dacă copilul dvs. are internetul dispozitivului oprit, aplicația nu își va înregistra locația. Prin urmare, veți observa că lipsesc informații în timpul în care dispozitivul a ieșit din rețea.

Îl poți observa?

În general, uMobix funcționează perfect și urmărește fiecare mișcare făcută pe dispozitiv. Nimic nu poate scăpa de el, așa că este instrumentul perfect pentru a te ține informat cu privire la activitățile online ale copilului tău. În plus, aplicația vă permite să luați măsuri atunci când este necesar, permițându-vă să blocați sau să ștergeți aplicații sau site-uri web neadecvate.

Singura noastră îngrijorare, totuși, este că uMobix poate fi detectat de copiii cu ceva mai multe cunoștințe tehnologice. După cum sa menționat mai sus, în colțul din dreapta sus al afișajului este afișată o pictogramă mică de proiectare a ecranului, așa că poate fi observată. Prin urmare, merită să discutați cu ei intențiile în prealabil.

Cum faci ca uMobix să oprească urmărirea?

Te-ai decis că te-ai săturat de urmărirea dispozitivului copilului tău? Este timpul să eliminați aplicația uMobix de pe telefonul în cauză, dar acest lucru poate fi puțin dificil. Pur și simplu găsirea aplicației în secțiunea Aplicații din Setări, apoi apăsarea dezinstalării poate să nu funcționeze pe unele dispozitive țintă (inclusiv al nostru).

Ceea ce a rezolvat problema pentru noi a fost să mergem la „Setări -> Accesibilitate” și să găsim opțiunea „Servicii de redare” din „Aplicații descărcate”. De acolo am activat opțiunea de a instrui uMobix să oprească urmărirea.

Apoi accesați tabloul de bord uMobix și accesați Setări atingând numele dvs. în dreapta sus și selectând opțiunea. Până în jos aveți opțiunea de a deconecta dispozitivul. Faceți clic pe acest buton.

Umobix Review Dashboard Deconectați dispozitivul

Prețuri

Pentru a utiliza abilitățile avansate de urmărire ale uMobix, va trebui să vă înscrieți cu unul dintre cele trei pachete de abonament disponibile:

  • 1 lună (pachet complet) – 49,99 USD
  • 3 luni (pachet complet) – 27,99 USD
  • 12 luni (pachet complet) – 11,66 USD

Toate cele trei abonamente oferă pachetul complet de opțiuni, deși variază în funcție de tipul de dispozitiv pe care doriți să îl urmăriți. De fapt, versiunea iOS este destul de limitată acum, deoarece nu veți avea acces la datele keylogger, precum și la locația GPS, lista de aplicații instalate, înregistrarea utilizării browserului și multe altele. Este ceva ce trebuie să știți înainte de a vă înscrie la uMobix, așa că verificați lista completă. (Va trebui să adăugați e-mailul și să selectați tipul de dispozitiv pe care doriți să îl urmăriți).

Gânduri de închidere

Dacă doriți să urmăriți un dispozitiv Android, atunci uMobix vă poate oferi perspectiva pe care o căutați. Pentru iOS, funcțiile nu sunt atât de abundente, dar puteți vedea în continuare informații esențiale, cum ar fi jurnalele de apeluri, mesajele text, starea online și datele WhatsApp și Facebook messenger. În funcție de nevoile tale, poate fi suficient pentru tine.

Folosind uMobix, am apreciat că aplicația este foarte ușor de configurat și poate furniza o cantitate inegalabilă de date direct în tabloul de bord. Obțineți control total pentru a decide ce aplicații și servicii sunt sigure de utilizat. Pe baza testelor noastre, majoritatea informațiilor sunt corecte. Pe de altă parte, ceea ce nu ne-a plăcut atât de mult este că eliminarea aplicației uMobix de pe dispozitivul țintă nu este atât de intuitivă. În general, uMobix ne-a oferit o experiență robustă care poate oferi cu ușurință liniște părinților îngrijorați.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x