Am creat acest curs de 12 ore, având în vedere situația globală a pandemiei. M-am gândit la toți oamenii care încearcă să decidă dacă dezvoltarea de software a fost calea de carieră potrivită pentru ei, fără resursele necesare pentru a face acest lucru.

Cu câțiva ani în urmă, eram la o intersecție. Am avut o slujbă confortabilă, dar nemulțumitoare în finanțe, și o bătălie fără sfârșit în capul meu, îndrăznind să fac pasul pentru a deveni dezvoltator de software.

Era o meserie de care fusesem mereu fascinată. Mi-a plăcut ideea de a crea aplicații și site-uri web din aer și să-mi las creativitatea să curgă. Dar habar nu aveam despre profesia în sine. A fost ceva pentru mine? Sau aș regreta că am aruncat totul pentru ceva despre care nu aveam nici o idee reală?

După luni și luni (care s-au transformat în ani) în care m-am ghicit din nou, am decis în cele din urmă să mă înscriu și să mă alătur unui Bootcamp. A fost acolo, după ce am creat primul meu proiect JavaScript, când mi-am dat seama că sunt legat. Și sincer să fiu, am fost ușurat că am luat decizia corectă!

Pentru a vă salva de la ezitare și de a merge înainte și înapoi la fel de mult ca și mine, am creat acest curs pentru a ajuta mai mulți oameni să atingă acel moment de realizare mai repede și să simtă mai puțin anxietate la început.

În lumina propriei experiențe, precum și a pandemiei și a situației actuale globale de pierdere a locurilor de muncă, vreau să ajut oamenii să ia o decizie în cunoștință de cauză dacă dezvoltarea de software este alegerea profesională potrivită pentru ei ca individ (fără a fi nevoie să cheltuiți mult de bani în avans mai întâi).

Așadar, fără alte întârzieri, iată câteva lucruri de luat în considerare.

Ar trebui să fac un Bootcamp de codare?

Pe piața de astăzi, cele mai populare bootcamp-uri pentru dezvoltatori de software tind să aibă o durată de 12-16 săptămâni și variază de la 12.000 USD la 20.000 USD.

Aproape toate au aceeași structură și predă HTML, CSS și JavaScript, plus limbaje de back-end și biblioteci / cadre. Aceasta va include cel mai probabil un amestec de React, Ruby on Rails, Python, Angular și Node.js.

În cele 12-16 săptămâni veți trece prin lecții și veți finaliza proiecte 9-5 în fiecare zi, 5 zile pe săptămână într-un mediu de clasă. Pentru mine a fost o clasă de aproximativ 15 elevi.

În plus, veți fi învățați tehnici de interviu și abilități mai ușoare care vin odată cu dezvoltarea teritoriului web.

Experiența generală a fost bună și, în cazul meu, Bootcamp a organizat chiar întâlniri cu recrutorii pentru noi într-o „ultimă zi de prezentare”, în care am putut prezenta proiectele noastre potențialilor angajatori.

Acum, deși experiența mea a fost una bună, am obținut o bursă pentru program, reducându-mi onorariul considerabil. De asemenea, nu au fost acordate rambursări celor care au decis că această carieră nu este pentru ei.

Deci, dacă vă gândiți să vă alăturați unui bootcamp și aveți mijloacele necesare, v-aș sfătui cu tărie să faceți o lucrare preliminară pe HTML, CSS și JavaScript pentru a afla dacă această carieră este pentru dvs. În acest fel veți fi siguri că nu sunteți pe punctul de a arunca banii în scurgere.

Aș sugera să vă concentrați mai ales pe JavaScript, deoarece secțiunea JavaScript a fost atunci când rata de abandon a început să crească. Vom discuta de ce acest lucru este mai jos în articol.

Dezvoltator autodidact vs Bootcamp Grad plătit

Există o mulțime de discuții despre ceea ce este mai bine, a fi autodidact sau a participa la un bootcamp. Când mă hotărâm dacă ar trebui să urmez o carieră ca dezvoltator de software, ideea de a fi autodidact nu mi-a trecut prin minte. Am presupus că pentru a obține un loc de muncă în oraș va trebui să urmez un curs pentru a avea succes în obținerea interviurilor de angajare.

Nu pot să subliniez suficient modul în care acest lucru nu este total! De fapt, colegul meu care a fost angajat în același timp pentru același rol ca și mine am fost complet autodidact.

Pe măsură ce citiți acest lucru Routech.org Presupun că ați găsit deja această sursă incredibilă de informații care conține tot ce aveți nevoie pentru a deveni un dezvoltator de software profesionist.

Solicitarea unui loc de muncă și comunicarea potențialului dvs. angajator că v-ați învățat cum să codificați vine, de asemenea, cu o mulțime de aspecte pozitive. Arată că sunteți hotărât și auto-motivat, abilități care sunt foarte apreciate în profesie.

Acest lucru înseamnă că, chiar dacă ați ratat ceva care ar fi putut fi predat la un bootcamp profesionist, este ok. Setul dvs. de competențe ar putea depăși acest decalaj de cunoștințe, deoarece angajatorul va avea încredere că veți putea compensa acest lucru la timp.

Bine, dar cum îmi dau seama dacă dezvoltarea software-ului este pentru mine?

Pentru a decide dacă dezvoltarea software-ului este pentru dvs., aș sugera să vă familiarizați cu următoarele trei limbi. Iată o defalcare a fiecăruia, pentru a vă oferi o înțelegere de bază.

HTML

Hypertext Markup Language, sau HTML pe scurt, este limbajul standard de marcare pentru documentele concepute pentru a fi afișate pe un browser web.

În procesarea textului pe computer, un limbaj de marcare este un mod de adnotare a unui document care se distinge sintactic de text. Aceasta înseamnă că, atunci când documentul este procesat pentru afișare, limbajul de marcare nu este afișat și este utilizat doar pentru formatarea textului.

Să vedem un exemplu. Aici avem o etichetă îndrăzneață. Eticheta aldină este un element HTML. Face ca textul dintre cele două etichete să pară aldin când este vizualizat pe browser.

Așa arată în HTML:

<b>Hi!</b>

Iată cum arată în browser:Styling în CSS

Salut

De asemenea, putem folosi marcajul pentru a spune browserului că dorim să facem cursivul textului, să îl redăm și așa mai departe.

Pe baza acestui concept, elementele HTML sunt considerate a fi elementele de bază ale paginilor HTML. În afară de text, putem construi și imagini și alte obiecte.

HTML este considerat un limbaj relativ simplu, ceea ce este minunat!

Poate fi asistat de tehnologii precum Cascading Style Sheets (CSS) și limbaje de scriptare precum JavaScript.

CSS

Cascading Style Sheets, sau CSS pe scurt, este un limbaj de foaie de stil folosit pentru descrierea prezentării unui document scris în HTML.

CSS este o tehnologie de bază a World Wide Web, alături de HTML și JavaScript. În termeni simpli, îl folosim pentru a stiliza elementele pe care le-am creat cu HTML-ul nostru.

De exemplu, aruncați o privire la acest div mai jos. Un element HTML Content Division sau div pe scurt, este un container generic. Nu are niciun efect asupra conținutului sau aspectului până când nu este creat într-un fel folosind CSS.

Acest lucru înseamnă că până când îi vom da un height proprietate, width proprietate și a background-color proprietate, fiecare cu o valoare, nu o vom putea vedea în browserul nostru.

div {
  width: 100px;
  height: 50px;
  background-color: blue;
}

Așa arată în browser:Styling în CSS

CSS este un instrument extrem de puternic atunci când vine vorba de prezentarea oricărui proiect.

JavaScript

JavaScript, sau adesea JS pe scurt, este un limbaj de scriptare care vă permite să creați conținut actualizat dinamic. Vă permite să controlați multimedia, să animați imagini și multe altele. Nu trebuie confundat cu Java, care este un limbaj complet diferit!

Folosim JavaScript pentru a „face ca lucrurile să se întâmple” pe paginile noastre web statice. De exemplu, pot folosi JavaScript pentru a-l face pe Bob să pară supărat aici, de fiecare dată când facem clic pe capul lui.Bob

const bob = document.querySelector('.face')
        
function angerBob() {
	bob.style.backgroundColor="red"
}
bob.addEventListener('click', angerBob)

Acum JavaScript poate fi HARD. Trebuie să vă gândiți la asta într-un mod complet diferit de HTML și CSS și poate dura ceva timp să vă obișnuiți. Odată ce-ți dai seama, totuși, este ca și cum ai merge cu bicicleta. Ceva va face clic și veți fi în drum.

Acesta este punctul în care majoritatea oamenilor află dacă dezvoltarea software-ului este într-adevăr ceva cu care doresc să continue. Unii renunță sau unii oameni decid că nu le place.

Pentru a ajunge la punctul în care vă simțiți confortabil cu JavaScript este nevoie de multă practică și repetare, așa că vă rugăm să nu vă descurajați dacă nu primiți ceva prima dată. Practica este cheia!

Iată un Bootcamp de codare online gratuit 12HR +

Dacă citiți acest articol, s-ar putea să vă mai întrebați dacă sunteți gata să vă despărțiți de 20.000 USD sau dacă pur și simplu doriți să începeți călătoria autodidactă. Pentru a vă ajuta, am creat un Bootcamp de codare online nesponsorizat pentru dvs.

Pentru a face parte din soluție, am făcut acest videoclip gratuit și va fi întotdeauna gratuit. Deci, vă rog, dați-i un like și un Subscribe dacă vi s-a părut util.

12HR + Bootcamp de codare YouTube

Urmăriți-mă pe Youtube pentru mai multe videoclipuri despre dezvoltarea de software:

Cod cu Ania Kubów
Salutare tuturor. Acest canal este condus de Ania Kubow. În acest canal, vă voi învăța JavaScript, React, HTML, CSS, React-native, Node.js și multe altele! Un pic despre mine: trecutul meu este pe piețele financiare, unde am lucrat ca broker de instrumente financiare derivate la Universitatea noastră. După începerea m …
Un bootcamp de codare gratuit de 12 ore pentru a