Un ghid detaliat pentru recuperarea fotografiilor pe Mac

mac
⏱️ 6 min read

Era de astăzi a crescut utilizarea fotografiilor. Dacă aruncați o privire atentă, utilizatorii fac adesea fotografii în scopuri personale și profesionale. Mai mult, își salvează fotografiile pe dispozitive precum Mac-urile bazate pe Intel pentru a gestiona spațiul de stocare și a le păstra în siguranță. S-ar putea să vă confruntați cu o problemă în timpul gestionării imaginilor pe Mac-ul dvs. bazat pe Intel, care poate implica ștergerea imaginilor, coruperea sau imaginile care ar putea dispărea din locația salvată.

Oamenii încearcă diferite moduri de a-și găsi fotografiile pierdute în Mac-ul lor bazat pe Intel, ceea ce durează mult. Mai puțin ei știu că există recuperare foto instrumente care să-i ajute. Acest articol vă prezintă Wondershare Recoverit, care este folosit pentru a recupera fotografiile șterse definitiv. Vă oferă în mod special servicii de recuperare a fotografiilor pentru Mac bazat pe Intel.

Partea 1: De ce fotografiile nu sunt disponibile pe Mac-ul dvs. bazat pe Intel?

Există întotdeauna un motiv în spatele ștergerii imaginilor sau deplasării greșite de pe Mac-ul dvs. bazat pe Intel. Deci, în loc să vă explicăm direct pașii pentru a recupera fotografiile șterse definitiv de pe Mac-ul dvs. bazat pe Intel, să vedem cauzele deplasării greșite a imaginilor:

1. Hard disk defect

Un hard disk deteriorat este una dintre cele mai frecvente cauze ale pierderii datelor. Când alegeți un dispozitiv de stocare sau un hard disk defecte pentru stocarea imaginilor pe Mac-ul dvs. bazat pe Intel, este inevitabil ca imaginile să dispară. Deci, trebuie să monitorizați cu atenție dispozitivul dvs. Dacă observați că viteza de procesare este lentă sau există orice altă problemă, ar trebui să vă schimbați imediat hard diskul, altfel vă veți pierde imaginile de pe Mac.

2. Atacurile malware

O altă cauză majoră a pierderii imaginilor poate fi un atac de viruși asupra sistemului dvs. Mac bazat pe Intel. Virușii vă pot distruge sistemul și de aceea este o preocupare majoră pentru criminalistica IT. Atacurile malware vă pot șterge fișierele, le pot cripta, vă pot sparge datele și parolele, vă pot afișa reclame ciudate și chiar vă pot ocupa întregul dispozitiv Mac bazat pe Intel. Deci, pentru a evita atacurile, trebuie să aveți un program antivirus instalat pe dispozitiv, altfel va provoca daune mari.

3. Ștergere neplanificată

Erorile umane sunt foarte normale, mai ales când se manipulează dispozitive precum Mac-ul bazat pe Intel. Dacă ștergeți din greșeală fotografia de pe Mac-ul dvs. bazat pe Intel fără a le face copii de rezervă, veți pierde toate imaginile. S-ar putea chiar să credeți că ați făcut o copie de rezervă în timp ce nu ați făcut-o. Așadar, este mai bine să verificați din nou backup-ul pentru confirmare și să vă păstrați datele de rezervă.

4. Pana de curent

Orice fel de întrerupere în timpul stocării imaginilor nu este acceptată. Fișierele de date nu cooperează cu întreruperile de curent. Dacă imaginile dvs. se procesează, se fac copii de rezervă sau se transferă pe Mac-ul dvs. bazat pe Intel și se întrerupe alimentarea, datele dvs. se vor pierde.

Partea 2: Wondershare Recoverit – Prezentarea instrumentului Mac Photo Recovery

Când pierzi ceva, este natura umană să încerci să-l găsești. În mod similar, atunci când îți pierzi fotografiile, începi să găsești modalități de a le recupera. Nu trebuie să vă faceți griji pentru că sunteți în locul potrivit. Această parte va explica o modalitate eficientă de a vă recupera imaginile pierdute de pe Mac-ul dvs. bazat pe Intel. Wondershare Recoverit este cunoscut pentru procedura de recuperare rapidă și eficientă.

Un ghid detaliat pentru recuperarea fotografiilor pe Mac

Wondershare Recoverit este un instrument uimitor care vă oferă să recuperați diferite tipuri de date pierdute de pe Mac-ul dvs. bazat pe Intel. Acest instrument poate restaura peste 1000 de tipuri de fișiere, imagini și foldere de pe peste 2000 de dispozitive de stocare. Poate recupera toate fișierele, imaginile și dispozitivele șterse, pierdute și formatate. Mai mult, poate restaura și datele de pe Mac-ul pe bază de Intel prăbușit. În timp ce continuați cu procesul de recuperare, puteți găsi câteva moduri de recuperare pe care să le încercați pentru a asigura succesul procesului.

Partea 3: Înțelegerea pașilor pentru a recupera fotografiile unui Mac bazat pe Intel cu Recoverit

Recuperarea imaginilor șterse de pe Mac-ul bazat pe Intel este la doar câțiva pași. Wondershare Recoverit vă restaurează datele în câteva minute. Pentru a afla mai multe despre aceasta, să privim mai departe detaliile pașilor pentru a înțelege recuperarea fotografiilor prin Recoverit:

Pasul 1: Instalați Recoverit pe Mac-ul dvs. bazat pe Intel

În primul rând, este important să instalați software-ul Recoverit pe MacBook-ul dvs. bazat pe Intel. Accesați Mac-ul dvs. bazat pe Intel și găsiți pictograma Recoverit pe desktop. Ce să faci dacă nu este acolo? Accesați „Finder”, treceți la „Aplicații” din panoul din stânga și localizați Recoverit în listă pentru a-l lansa.1668205791 136 Un ghid detaliat pentru recuperarea fotografiilor pe Mac

Pasul 2: Restaurați-vă imaginile/fișierele pe un Mac bazat pe Intel

Alegeți o unitate din fila „Dispozitive hard disk” pe care doriți să o scanați pentru fotografiile pierdute. Recoverit va începe cu scanarea unității selectate a Mac-ului bazat pe Intel. Scanarea poate fi întreruptă sau oprită imediat ce vă găsiți imaginile.1668205792 38 Un ghid detaliat pentru recuperarea fotografiilor pe Mac

Pasul 3: previzualizați imaginile și salvați

O caracteristică specială a Recoverit este că vă va permite să aruncați o privire asupra fișierelor, imaginilor sau oricăror date care urmează să fie recuperate. Utilizatorii Premium pot previzualiza imaginile atât timp cât doresc, dar utilizatorii gratuiti le pot previzualiza pentru o perioadă scurtă de 10 secunde. După ce ați terminat, alegeți fișierele pe care doriți să le recuperați și apăsați pictograma „Recuperare” pentru a vă recupera imaginile. Salvați-le corect într-o locație specificată pe Mac-ul dvs. bazat pe Intel.1668205792 835 Un ghid detaliat pentru recuperarea fotografiilor pe Mac

Concluzie

Pierderea imaginilor de pe Mac-ul dvs. bazat pe Intel poate fi depresivă și șocantă, deoarece poate conține câteva imagini importante. Pot exista diferite cauze de ștergere sau pierdere a datelor sau imaginilor dvs., cum ar fi hardware defect, atacuri malware, ștergere neplanificată, pană de curent etc. Dar nu este nevoie să vă panicați, deoarece Wondershare Recoverit poate restaura cu ușurință acele imagini în pași simpli și poate recupera. datele de pe MacBook-ul bazat pe Intel.

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x