Un Google Maps orb: testează-ți cunoștințele despre străzile orașului tău cu acest joc

1648563563 840 560
⏱️ 3 min read

Anul trecut Jocul GeoGuessr a devenit foarte viral, care v-a oferit imagini cu Street View de la Google, astfel încât să puteți ghici în ce punct exact (sau aproximativ) al lumii este. Acum venim cu o nouă întorsătură pe alta joc prin web care te provoacă la forma inversă a menționat mai sus GeoGuessr.

Dosul mâinii talecare așa se numește acest alt joc, îți dă numele unei străzi și îți oferă o hartă fără nume în care trebuie să localizați punctul exact în care se află strada respectivă. Desigur, pentru a-l face ceva mai puțin nebun decât precedentul, în asta vă permite să alegeți o zonă hotărât, putând să-ți alegi propriul oraș și astfel să descoperi dacă chiar îl cunoști atât de bine.

Dosul mâinii: spații clare și funcționare perfectă pe mobil

Dosul mâinii tale

Deși acest joc poate părea concentrat pe computereadevărul este că te poți juca perfect pe mobil, fie cu browser nativ sau cu altii ca Google Chrome. Comenzile sunt foarte simple, tot ce trebuie să faceți este să glisați degetul pentru a mări sau micșora, precum și pentru a vă deplasa pe hartă. Același lucru care se face în aplicații precum Google Maps.

Acestea fiind spuse, mecanica jocului Ca atare, nu are prea mult mister dincolo de ceea ce v-am spus deja înainte. Imediat ce intri, vei fi plasat într-o zonă care nu coincide întotdeauna cu locația ta, dar poate fi schimbată. Tot ce trebuie să faceți este să vă deplasați pe hartă și să faceți clic pe locația aproximativă în care doriți să jucați. Alegerea zonei în care locuiți este ceea ce vă va face jocul mai ușor, dar poți experimenta și cu alte orașe.

Joc Guess Streets Android

Odată ce ați selectat deja zona și ați apăsat startjocul va începe cu 5 runde. În fiecare dintre acestea vi se va da numele unei străzi și trebuie să faceți clic pe harta care credeți că este cea corectă, putându-vă deplasa în mod logic pe întreaga hartă. Când credeți că îl aveți, trebuie să faceți clic pe Confirmare. Apoi vi se va da o serie de scoruri după ce ai stat mai mult sau mai puţin aproape.

Joc pentru Android Guess Streets

După cum era de așteptat, acest joc acordă un scor mai mare pentru că ai lovit străzile direct, dar daca nu ghicesti corect primesti si puncte. Cu cât ai stat mai aproape, cu atât scorul este mai mare. La sfârșitul celor 5 runde veți găsi opțiunea de a începe una nouă făcând clic pe Începeți o nouă rundă sau vezi a relua dând clic pe vizualiza rezumatulavând toate scorurile și locațiile care au apărut în joc.

Poate singurul dezavantaj al jocului este că este în engleză, dar nu pare a fi un obstacol nici măcar pentru cei care nu cunosc limba lui Shakespeare, deoarece este foarte intuitiv. Deși acest lucru este doar pentru indicații, deoarece numele străzilor sunt în limba acasă a fiecărui loc, așa că nu veți găsi lucruri ciudate precum „Ușa Soarelui” pentru Puerta del Sol.

Nu este că va fi jocul anului și mai puțin cu premisa pe care o are, dar deja v-am avertizat că este un joc captivant. În testele noastre am reușit să-l verificăm, deși veți vedea și din capturi că nu am fost foarte buni la asta.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x