Unde să găsiți axoloți în Minecraft și cum să-i obțineți

Unde găsiți axoloți în Minecraft
⏱️ 8 min read

Axoloții sunt creaturi acvatice drăgălașe care pot fi găsite în lumea subacvatică a Minecraft-ului. Acești mici amfibieni pot fi întâlniți în râuri, lacuri și oceane și sunt deosebit de utili pentru jucători datorită capacității lor de a se regenera.

Dacă doriți să găsiți axoloți în Minecraft, cel mai bine este să vă aventurați în apă și să căutați în zonele subacvatice. Dacă mergeți într-un râu sau lac, fiți atenți la maluri și la zonele cu alge. Dacă mergeți în ocean, căutați în zona recifelor de coral și în adâncituri.

O altă modalitate de a găsi axoloți este să utilizați cana de apă și să vă turnați apă peste blocurile de piatră. Această tactică poate fi deosebit de eficientă dacă sunteți într-o cavernă subacvatică sau într-un râu îngust.

Odată ce ați găsit un axolotl, puteți să îl adăugați la colecția voastră de animale domestice din Minecraft. În plus, axoloții pot fi hrăniți cu pește pentru a crește șansele de a se reproduce. Deci, nu uitați să puneți mâna pe o cană și să începeți căutarea pentru aceste criaturi uimitoare dacă doriți să le adăugați la aventurile voastre din Minecraft.

Adăugând viață apelor mai ales calme din Minecraft, avem axoloți. Introdus ca parte a actualizării Minecraft 1.17, axoloții sunt creaturi drăguțe, dar periculoase, care torturează locuitorii mării cu comportamentul lor ostil. Dar când a apărut actualizarea Minecraft 1.18, axoloții nu erau aproape nicăieri. Dezvoltatorii au îngropat aceste mafiote frumoase adânc în joc. De data asta, la propriu. Dacă nu căutați în locul potrivit, poate deveni imposibil să găsiți axoloți în Minecraft după actualizarea recentă. Dar nu trebuie să vă faceți griji, deoarece suntem aici pentru a vă ajuta. Am compilat o listă cu unele dintre cele mai bune și mai ușoare moduri de a găsi axoloți în Minecraft. Așadar, să nu pierdem timpul și să ne scufundăm direct!

Găsiți axoloți în Minecraft (2022)

Aceste metode funcționează în edițiile Minecraft Java și Bedrock. Am împărțit ghidul nostru în secțiuni separate pentru confortul dvs. și puteți utiliza tabelul de mai jos pentru a le explora după convenția dvs. Deci, tot ce trebuie să faci este să te așezi și să iei notițe despre unde să găsești axoloți în Minecraft.

Ce sunt axoloții în Minecraft?

Axoloții sunt gloate acvatice semi-ostile care pot supraviețui atât pe uscat, cât și în apă, la fel ca broaștele din Minecraft. Sunt pasivi cu jucătorii și nu îi atacă. Dar ei sunt ostil celor mai multe gloate acvaticecu excepția broaștelor, delfinilor, țestoaselor și altor axoloți.

Fiecare atacul unui Axolotl face 4 puncte de sănătate valoarea daunei. Acum, înainte de a afla unde să găsim Axolotls în Minecraft, să vedem ce variante ale acestui mob există în joc.

tipuri de axolotli

În sălbăticie sau folosind ouă de icre, puteți găsi până la cinci tipuri de axoloți în Minecraft:

  • leucistic
  • Sălbatic
  • cyan
  • Aur
  • Albastru

Aceste variații sunt doar vizuale și se bazează pe culori. Fiecare tip de Axolotl are aceleași abilități și sănătate. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că axoloții albaștri au mai puțin de 1% șanse de a depune icre în procesul de reproducere.

În ce biom apare Axolotl în Minecraft?

Dacă jucați Minecraft 1.17 și actualizările sale iterative, puteți găsi cu ușurință axoloți în biomurile oceanice calde. Dar o astfel de locație îi face dificil de capturat, de reproducere și chiar de găsit în circumstanțe normale. Deși te poți baza pe Water Breathing Potion, nu mai e nevoie să mergi atât de departe în Minecraft 1.18.

Lush Caves Minecraft 1.18 Biome

În Minecraft 1.18 și mai târziu, Axoloții apar exclusiv în biomul peșterilor luxuriante. Acesta este un biom de peșteră pe bază de plante care a fost introdus în joc ca parte a actualizării recente Caves & Cliffs Part 2. Acest biom este destul de diferit de alți biomi Minecraft bazați pe peșteri. Și dacă știi unde să cauți, nu este atât de greu să găsești axoloți.

Cum să găsești peșteri luxuriante

Pentru a găsi axoloți în Minecraft, trebuie mai întâi să găsiți peșteri luxuriante în lumea voastră. Acestea sunt biomi de peșteri temperate care apar în lumea de peste. Peșterile luxuriante sunt destul de ușor de găsit explorând deschiderile peșterii și tunelurile subterane. Dar dacă nu vrei să intri încă în peșteri, poți să cauți și semnele lor deasupra pământului. Peșterile luxuriante apar aproape întotdeauna dedesubt arbori de azalee. Acești copaci rari cresc în spațiul gol de deasupra peșterilor luxuriante, chiar și sub apă.

arbori de azalee

Din păcate, ei nu au atașat un biom suprateran, dar mulți jucători i-au întâlnit în biomi de junglă și pădure. Dar dacă pare prea multă muncă, folosește una dintre cele mai bune semințe Minecraft Lush Cave Seeds. Ghidul conectat are, de asemenea, coordonatele peșterilor pe care le puteți utiliza pentru a vă teleporta în Minecraft.

Unde găsiți axoloți în peșteri luxuriante

Potrivit Minecraft Wiki, axoloții au șanse de 100% să apară în peșteri luxuriante dacă sunt suficient de mari. Dar, în ediția Bedrock, Axolotl are doar aproximativ 10% șanse de a depune icre, dar de obicei apare într-un grup de 4-6 mafioți in ambele editii. Cu suficient efort și o peșteră luxuriantă, este doar o chestiune de timp să găsești Axoloți în Minecraft.

Unde găsiți axoloți în Minecraft

Trebuie să cauți apă care are cel puțin două blocuri adâncime. Chiar dacă un Axolotl nu este în apă, de obicei stau la 6-8 blocuri de apă. Prin urmare, asigurați-vă că vă uitați cu atenție în și în jurul sursei de apă. Mai devreme sau mai târziu, veți găsi cu siguranță un grup de axoloți.

Descoperiți și găsiți axoloți în Minecraft

Cu asta, acum ești gata să găsești și să crești axoloți în Minecraft. Aceste creaturi frumoase sunt un plus grozav pentru oricare dintre versiunile tale personale pe serverul tău Minecraft online. Cu toate acestea, asigurați-vă că le păstrați saturate într-un rezervor cu apă. Aceste gloate pot supraviețui la sol, dar nu mai mult de 5 minute. De asemenea, dacă le cunoști deja, este timpul să-l cunoști pe Allay în Minecraft. Într-un fel, acest mob este răspunsul actualizării sălbatice la drăgălașii axoloți. Dar, spre deosebire de axoloți, ei nu sunt ostili și atât de folositori încât îl poți folosi pe Allay în fermele tale auto Minecraft.

Acestea fiind spuse, axoloții sunt încă distractive, mai ales când îi folosiți pentru a vâna gloate ostile sub apă. Ai nevoie doar de unele dintre cele mai bune Trident Charms și de un Axolotl lângă tine pentru a deveni conducătorul oceanelor Minecraft. Totuși, dacă acesta nu este planul tău, ce ai de gând să faci cu axoloții? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Axoloții sunt creaturi drăguțe, dar periculoase, introduse în actualizarea Minecraft 1.17, care pot fi găsite în biomurile oceanice calde. Cu actualizarea Minecraft 1.18, axoloții apar exclusiv în peșterile luxuriante și sunt destul de ușor de găsit, dacă știți ce căutați. Există cinci variații de axoloți în joc, fiecare având culori diferite, iar axoloții sunt ostili față de majoritatea celorlalte gloate acvatice. Dacă vă interesează să găsiți aceste mafiote drăguțe, puteți folosi unele dintre cele mai ușoare moduri prezentate în acest ghid.
“Cu aceasta, ne luăm rămas bun de la una din cele mai incitante lumi ale tehnologiei. Nu uitați să vă actualizați mereu cunoștințele și să fiți întotdeauna la curent cu cele mai recente inovații. Întâlnim în curând, la următoarea postare!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x