Unde să urmăriți live Cupa Mondială online

Unde să urmăriți live Cupa Mondială online
⏱️ 6 min read

Dacă nu aveți TV prin cablu, poate vă întrebați cât de mult din Cupa Mondială vă lipsește! Pentru mulți, prinderea jocurilor la televizor nu este prima lor alegere. Dacă, din orice motiv, căutați streaming live online, iată câteva puncte de vânzare excelente unde puteți fi siguri de o vizionare neîntreruptă și de calitate.

Majoritatea sunt pur și simplu portaluri sportive grozave pentru vizionarea pe termen lung și mulți se concentrează în mod special pe Cupa Mondială chiar acum. Există zeci de site-uri de streaming sportiv, iar între ele toți utilizatorii vor găsi o atenție deosebită asupra anumitor sporturi sau programe de care se bucură. Cele cinci opțiuni enumerate mai jos reprezintă un mic instantaneu al diversității pentru cei care doresc un flux constant din meciurile Cupei Mondiale.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Fubo TV

Pe scurt, și în mijlocul unui „boom de streaming” chiar acum, Fubo TV este practic aproape tot cablul de pe telefonul dvs. pentru mult mai puțin. Facturate ca un fel de alternativă „prin cablu Internet”, majoritatea rețelelor majore de cablu și a canalelor majore sunt disponibile mult mai ieftin decât plata pentru TV prin cablu.

Fanii sportului au umflat în special baza de utilizatori, deoarece Fubo este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a viziona sporturi în flux. În timp ce unele portaluri au un accent foarte local, Fubo TV oferă o mare diversitate de canale locale și internaționale transmise în direct. Acestea fiind spuse, există o platformă puternică de peste treizeci de canale care formează oferta de bază. Pur și simplu tranzacționează cu opțiuni imediate și familiare, la momentul conectării, utilizatorii pot accesa NBC și Fox, de exemplu. Ambele sunt canale adecvate în care puteți prinde în direct fiecare meci de Cupa Mondială.

Întrucât nu sunt prea timizi să taxeze pentru serviciul lor, o opțiune foarte binevenită este ca utilizatorii să îl poată experimenta gratuit timp de șapte zile înainte de a lua o decizie finală.

2. YouTubeTV

O abordare diferită a lucrurilor vine de la YouTube, platforma video care a devenit destinația implicită pentru milioane de utilizatori zilnici. Nu include doar postări individuale, ci și postări de vedete și „canale” YouTube care primesc multă publicitate în mod constant.

A fost un pas logic să treci de la conținutul actual la oferirea de programare live. Acesta este ce YouTubeTV e totul despre. Utilizatorii frecvenți vor observa apariția YouTubeTV ca rezultat logic din obiectivele platformei originale și, de asemenea, din YouTube Red. Seamănă foarte mult cu Fubo TV și altele precum Hulu Live. Cele mai mari meciuri ale săptămânii de la Cupa Mondială de fotbal sunt alegeri ușoare. Avantajul suplimentar de a nu fi legat de un contract atrage mulți.

viziona-cupa-lumii-online-youtube-tv

YouTubeTV le permite utilizatorilor să se concentreze într-un anumit sezon sportiv și să anuleze după încheierea jocurilor lor căutate. La egalitate cu mulți concurenți, utilizatorii pot utiliza YouTubeTV pe bază de probă timp de șapte zile înainte de a se angaja.

Dezavantajul este o ofertă destul de limitată în comparație cu alte platforme. Furnizorii de servicii precum Hulu Live și Fubo TV sunt în prezent înaintea YouTubeTV. Mulți utilizatori sunt pur și simplu loiali platformei în ansamblu, dar pentru fanii sportivi obișnuiți, buchetul poate fi prea limitat. în ceea ce privește taxele, YouTubeTV vine este la fel cu Fubo TV și alte oferte mult mai extinse.

3. Hulu Live

Aceasta este o altă opțiune excelentă pentru a prinde jocurile. Într-adevăr, pentru mulți loiali lui Hulu, ei nu văd nevoia să caute sporturi în streaming în altă parte. Hulu-ul original a crescut pe spatele emisiunilor de rețea de difuzare a doua zi, dezvoltând în cele din urmă propria serie. Acea ofertă originală nu a ținut prea mult pentru fanii sportului, dar Hulu Live îl curăță.

urmărește-cupa-lumii-online-hulu-live

Utilizatorii pot face upgrade de la oferta de bază de 7,99 USD sau pur și simplu se pot înscrie la Hulu Live pentru a avea acces excelent la majoritatea rețelelor majore. Pe lângă CBS, Fox, NBC și toate canalele lor sportive, există și câteva canale locale. Utilizatorii pot vizualiza prin intermediul dispozitivului lor mobil pe orice platformă de streaming.

Oferta Hulu vede canale și rețele sortate după gen, permițând utilizatorilor să găsească meciuri de grup în Cupa Mondială. Facilitează navigarea și redarea la fel ca alte câteva platforme. Pentru utilizatorii generali, faptul că nu primesc atât de multe canale locale pe cât sunt oferite în altă parte, tinde să fie schimbat pentru o selecție excelentă de filme.

4. PlayStation Vue

O altă cale pe care mulți s-ar putea să nu o fi luat în considerare este prin PlayStation Sony. Nu numai că concurează împotriva Xbox și Nintendo în arena jocurilor, Sony a încercat în ultimii ani să utilizeze o varietate de servicii noi. Un rezultat al acestui fapt este că compania are acum o opțiune viabilă și competitivă pentru transmiterea în flux a televiziunii.

Playstation Vue servește rețele locale și naționale fără a fi nevoie de un decodificator de cablu. Ei oferă o experiență extraordinară a Cupei Mondiale de fotbal. Deși oferă o natură pas cu pas, prețurile sale se numără printre cele mai importante. Utilizatorii se pot deplasa de-a lungul a patru niveluri diferite care îmbunătățesc oferta cu fiecare pas în sus. Alegerea de top oferă acces la ShowTime și HBO.

viziona-cupa-lumii-online-playstation-vue

Pentru fanii sportului, acest lucru înseamnă că tot ceea ce există este potențial disponibil. Deși poate părea scump, poate fi considerabil mai puțin decât un contract de cablu.

5. ESPN +

Ceva de monarh al domniei acoperirii sportive, ESPN domină sportul pe piața americană din 1979. Acoperirea lor 24/7 a tuturor sporturilor profesionale din SUA a crescut pentru a include evenimente sportive din întreaga lume, precum și o listă în continuă expansiune a perifericelor spectacole de interes.

Privind la preț, ESPN oferta reprezintă o mulțime pentru relativ puțin. Varietatea și intensitatea acoperirii sunt ceea ce face ESPN să merite. Utilizatorii pot parcurge o gamă masivă de programare constantă a evenimentelor, tot timpul oferind și spectacole de interes conexe.

viziona-cupa-lumii-online-espn

Deși portalul ratează meciul ocazional mare, ESPN este ca opțiunea sportivă de bază pentru o generație și orice nu găsești aici este compensat în mod capabil din abundența conținutului constant. Prinderea jocurilor actualei Cupe Mondiale este destul de ușoară aici, deoarece un accent dedicat sportului este dat cu ESPN +.

Probabil că există multe alte surse online pe care nu le-am acoperit aici. Spuneți-ne dacă întâlniți vreunul dintre acestea care nu sunt menționate aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x