Unele imprimante au cauzat un BSOD după actualizarea Windows 10

Alcune stampanti hanno causato un BSOD dopo l'aggiornamento di Windows 10
⏱️ 3 min read

Dacă ați instalat cea mai recentă actualizare Windows 10, s-ar putea să fiți foarte frustrat chiar acum. Te uiți la un BSOD (ecran albastru al morții) chiar acum? Există rapoarte că unele imprimante au provocat un BSOD după instalarea actualizării Windows 10.

Wood-Mizer la BIFE-SIM 2021
Wood-Mizer la BIFE-SIM 2021

BSOD cauzat de imprimante

Windows Latest a fost primul care a raportat problema. Kyocera, Ricoh și Zebra imprimantele cauzează aceste blocări. Când un fișier este trimis la una dintre imprimante, computerul se va bloca, iar utilizatorul va primi un BSOD. Va apărea codul de eroare „APC_INDEX_MISMATCH pentru win32kfull.sys”.

De obicei, acest cod specific indică faptul că hardware-ul sau driverele nu sunt compatibile. Știți însă că imprimanta dvs. este compatibilă și, dacă nu a existat un driver nou, este posibil să vă lase perplex.

Actualizarea Windows 10 (KB 5000802) face ca Windows să reacționeze ca și cum driverele de imprimantă nu sunt instalate sau conectate. Sperăm că v-ați salvat Word, Notepad sau alt document chiar înainte de a încerca să imprimați. În caz contrar, veți rămâne și mai frustrat când veți obține acel BSOD.

Această actualizare Windows 10 afectează diferite versiuni de Windows, atât client, cât și server. Microsoft este conștient de faptul că imprimantele provoacă un BSOD. Cu toate acestea, în acest moment, nu a fost lansată nicio remediere.

„Cercetăm în prezent și vom furniza o actualizare atunci când sunt disponibile mai multe informații”, se spune pe pagina de asistență Microsoft.

Posibile remedieri pentru BSOD

A existat o remediere postată de un angajat Microsoft pe subreditul SysAdmin. Această soluție vă va permite să activați tipărirea directă și să utilizați Setul de instrumente de compatibilitate a aplicațiilor.

Imprimantele au cauzat tastatura Bsod

O problemă suplimentară este că actualizarea KB 5000802 include actualizările de securitate necesare. Cu siguranță, o opțiune viabilă ar fi să reveniți la o versiune anterioară de Windows 10, dar aceasta va lăsa aparatul în pericol.

Este cu siguranță o problemă frustrantă și nu ceea ce vrei să ai de-a face cu weekendul. Mai rău încă, este posibil să mai lucrați de acasă, așa că nu aveți luxul de a merge doar la biroul colegului dvs. de muncă pentru a împrumuta computerul și / sau imprimanta lor.

Sperăm că va avea o soluție rapidă de către Microsoft și nu va duce la probleme de lungă durată. Acesta a fost cazul unei actualizări din 2019. A provocat probleme cu browserele bazate pe Chromium. Până în mai anul trecut, încă mai cauza probleme. Microsoft a emis un patch, dar acest lucru a determinat ștergerea fișierelor fără avertisment. În mod clar, compania mergea în direcția greșită.

De asemenea, ați putea încerca alte remedieri pentru a vedea dacă acestea vă vor ajuta, doar în cazul în care situația dvs. nu este legată de problema recentă în care imprimantele au cauzat BSOD. Dar dacă situația dvs. este legată de actualizarea recentă a Windows 10, poate fi necesar să așteptați soluția Microsoft.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x