Upgrade-ul Windows 11 se extinde la mai multe computere eligibile

Upgrade ul Windows 11 se extinde la mai multe computere eligibile
⏱️ 2 min read

  • Microsoft anunță upgrade la Windows 11 pentru mai multe computere compatibile.
  • Extinderea lansării se face prin setările Windows Update.
  • Compania a zdrobit deja aproape toate problemele cunoscute pe Windows 11.

Microsoft a început să extindă disponibilitatea Windows 11 la mai multe computere compatibile. Deși noua versiune de Windows este disponibilă din 5 octombrie, a fost disponibilă doar ca un upgrade gratuit pentru un număr limitat de dispozitive care îndeplineau cerințele minime de sistem. Cu toate acestea, pe 27 octombrie, compania și-a anunțat site-ul de bord pentru sănătate că noua versiune este acum lansată pe mai multe dispozitive.

„Disponibilitatea Windows 11 a fost crescută și folosim modelul nostru de învățare automată de ultimă generație pentru a oferi upgrade la un set extins de dispozitive eligibile”, a spus compania.

În plus, cu aproape toate erorile cunoscute rezolvate, Microsoft recomandă în continuare utilizatorilor să facă upgrade. „Vă recomandăm să vă actualizați dispozitivele la Windows 11 pentru a profita de cele mai recente funcții și de protecție avansată împotriva amenințărilor de securitate.”

Este important de subliniat faptul că compania se referă la disponibilitate prin setările Windows Update, deoarece oricine poate deja upgrade folosind Asistentul de instalare. De asemenea, dvs. sau efectuați o instalare curată folosind unitatea flash USB, fișierul ISO sau Instrumentul de creare media.

Dacă încă vă întrebați când este momentul potrivit să faceți upgrade la Windows 11 de la Windows 10, acum ar putea fi momentul să verificați actualizările. Cu toate acestea, rețineți că lansarea este încă în primele zile, așa că este posibil ca Windows 11 să nu fie încă pe deplin compatibil cu configurația sistemului dvs. De obicei, este o regulă de bază să așteptați până la trei sau patru actualizări lunare înainte de a face upgrade.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...